Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje?
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 5.6.2015 22:30:57
|
|
|
|
Kata90
|
moj sin,najkasnije u pola 9 zaspe,znaci tad se dan kod njega zavrsava ......prvo budjenje u pola 5.....pa posle tek u 8h i nekad produzi i do 10 kao danas
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 6.7.2015 22:47:46
|
|
|
|
Mariya
|
Hehe, evo sad krećemo, ležemo malo pre 23,00. A ustaju između pola 9 i pola 10.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 6.7.2015 22:52:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji se sad pripremaju za spavanje,dvoje starijih se sami kupaju a najmlađeg ću kasnije ja da okupam,i znači oko 22 i 30 a nekad i oko 23 su u krevetu,leže...a ne zaspe uvek odmah
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 7.7.2015 9:55:21
|
|
|
|
Klarita
|
N spava izmedju 21 i 21i30, ali izgleda mu i to kasno, jer evo on jos uvek spava K kako kad, ali u isto vreme je tusiram i oblacim u pizamu, pa nekad zaspi odmah, nekad ostane do kasno, uopste se ne opterecujem vise oko nje. Pre neko vece smo imali goste u dvoristu do kasno i pustila sam je. Izdrzala je do pola12 i trazila sam da se tusira i legne...Boze moj, leto vrucine, zimi se vec nerviram
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 10.7.2015 0:25:33
|
|
|
|
mila83
|
Kako su ove vrucine ,najcesce izmedju 22h i 23h,svo troje.Teodora nekad malo ranije.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 10.7.2015 7:39:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji su polako počeli da se vraćaju u normalu sinoć su legli u 22,i nisu dugo ostali budni,ja se iznenadila
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 10.7.2015 12:29:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Legnu uvek oko 22,22:30 ali ostanu budne i do 00:00.Smeju se,luduju po sobi,ali verovatno im vrucina smeta,neka ih sada nemaju nikakve obaveze.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 7.12.2015 19:23:15
|
|
|
|
bojana92
|
Mladji oko 9 ide na spavanje,posto ga uspavljujem zaspi do pola 10.Stariji oko 9-pola 10 de na spavanje.Ali kako me zadnjih par dana zeza retko kad da zaspi pre pola 12.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 7.12.2015 19:23:43
|
|
|
|
bojana92
|
A posle podn eoko 2 idu na spavanje.:)
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 7.12.2015 19:52:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Bojana, postoji opcija uredi
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 7.12.2015 23:38:00
|
|
|
|
mila83
|
Moji klinci trenutno idu na spavanje od 21:30 do 22:30h..kako kad su umorni. Jedva cekam da padne sneg,tada se napolju izigraju,malo ozebu,pa i ranije lezu i sladje spavaju
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 7:34:31
|
|
|
|
m2m2
|
Oboje oko pola devet. Starije dete od kada ne spava preko dana, desava mu se da zaspi i u sedam. Ali zato ako preko dana odspava dva sata, uvece nema spavanja do dvanaest- pola jedan.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 7:57:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U 19h pocinje kupanjac, spremanje i krevet od 20h-20:30h Ispratim ih , poljubim nekad pricica nekad ne i good night.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 8:22:10
|
|
|
|
madre
|
oko 20:30 krecu pripreme, kupatilo i tako to, pa citanje, malo mazenje i spavanjac... obicno oko 21h vec spava
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 15:39:33
|
|
|
|
Anarunika
|
Mi smo spremanje u devet pomerili na pola devet uveče za Aruna i Iskona. Onda su lepo do devet u krevetu i bez problema ustanu za obdanište u pola osam ujutru. I to smo pomerili,pa ih sada vodimo na doručak u školicu,ranije nismo. A Živu kupamo na kraju ,oko devet kada njih smestimo i onda sa njom na tenane. Za sada imamo sreće i sve ide po planu.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 22:09:26
|
|
|
|
bojana92
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bojana, postoji opcija uredi gde da je nadjem?
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 22:12:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Pored opcije citiraj.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 22:13:20
|
|
|
|
branki*
|
Kad posaljes poruku,i pregledas je opet,iznad postoji opcija uredi gde mozes prepraviti,nesto dopisati,obrisati i sl.opcija je aktivna nekih desetak min nakon slanja,bas da bi se poruka "uredila".
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 22:13:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kada ide u vrtic, oko pola 10 -10, a kad je kuci nekako je prirodno da se poremeti, ujutru duze odspava i kasnije ide na popodnevno spavanje.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 22:17:49
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bojana92 IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bojana, postoji opcija uredi gde da je nadjem? Evo slike, prati crvenu strelicu imag
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 23:11:25
|
|
|
|
bojana92
|
Evo nasla sam je.:) NIje mi se prikazivala.:( Hvala puno :)
< Poruku je uredio bojana92 -- 8.12.2015 23:12:09 >
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 6.9.2016 11:11:44
|
|
|
|
NadaR
|
Škola počela , spavanjac u 21h . Srećom , prestao je da se raspravlja . Zna i sam da pored škole i treninga , nema snage za divljanje.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 4.10.2016 14:29:17
|
|
|
|
Divnica
|
U 9 u krevet.Starija devojcica ide u predskolsko pa rano ustaje a i mladja mora
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 4.10.2016 14:32:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
najkasnije u pola 9,a ako nije spavao dobro preko dana i u 8
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 4.10.2016 15:29:38
|
|
|
|
pipi_coco
|
U 8 sati je spavanjac. Ljetos dok smo duže bili vani spavanje je bilo u 9, a sada eto ranije
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?