Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje?
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 13.7.2020 13:22:56
|
|
|
|
emicaa
|
ako je skola onda su oboje do pola 10 u carstvu snova.Sad dok je rasput Dora cesto ostane do 11.David uglavnom spava prije 10.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 13.7.2020 14:06:28
|
|
|
|
flamingos
|
Raspust je,ne zaspi pre ponoći,ali duže sutradan spava i uveče joj se ne spava.Inače,kad je škola ranije zaspi,pogotovu ksda ide pre podne.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 13.7.2020 17:07:38
|
|
|
|
Didy
|
Kad je škola u 20:30-21h. Ako imaju trening ili engleski do 21h onda čim se srede za spavanje. Na raspustu oko 22h. Obično legnu ranije, malo čitaju u krevetu i do 22h zaspu. Ne volim kasno leganje kod dece, volim kad su mi odmorni i naspavani.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 13.7.2020 17:19:48
|
|
|
|
physio70
|
Kako kad, ali skoro nikad pre 22h.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 14.7.2020 11:27:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo malo pomerili, sad je vec 21:30. Mogli bi jos ranije ☺️
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.