Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje?
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 28.4.2018 16:02:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Malisa u 20h I njih dve al one uvek zaglave do 20:30h
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 28.4.2018 16:33:17
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja sam nocna ptica pa mislima da bi mi sto puta bilo lakse kad bi bar malo duze bili budni, a onda kad treba za vrtic da je budim a kasno legne, uzas zivi!
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 28.4.2018 16:41:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Najbolji san je do 12h zato je jako bitno da deca a i odrasli legnu ranije
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 28.4.2018 16:43:17
|
|
|
|
Milena18
|
M zaspi između 20:30 i 21. Taman se fino naspava do buđenja u 6:30. Ako nekad slučajno zaspi kasnije, makar i pola sata, obavezno ujutru bude teško probuditi je.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 28.4.2018 16:48:50
|
|
|
|
MimaKos
|
Isto, i sva kenjkava bude, necu u vrtic, necu da perem zube, borba prava! Jos kad bih i ja mogla kad i oni, nego nema sanse!
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 15.5.2018 14:07:01
|
|
|
|
mama ivane
|
Moja deca ima nekih 3 meseca idu u krevet u 20:30 ketko kada da se desi da ostanu budni do 21:00
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:06:00
|
|
|
|
jess021
|
Ako nesto ne volim to je kad mi neko kaze ma to je stvar navike, ma ja bi to ovako i sl. Naravno da je kasno da dete od nepune 3 godine ide u 22h na spavanje, a preko toga da ne pricam, ali L je jednostavno takvo dete. I kad ne spava popodne i kad je celo poslepodne napolju ona ne moze da zaspi pre 22h. Zar mislite da nama to odgovara? Da nismo pokusavali da ide ranije?
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:24:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jess stariji bratanac je docekao svaku Novu godinu, ali svaku sve dok nije krenuo na plivanje. I hop odjednom ne moze da izdrzi bude mrzovoljan i td. Znaci njemu je definitivno falilo sto kaze mm "istrcavanja". Energija dece se razlikuje, tvojoj Lenki je mozda malo cak i to celo popodne da bude napolju. Takodje bratanac vise ne ustaje u 9-10 vec kako je krenuo u skolu u 7 i naravno da ranije ide u krevet. Tako da moja D kad ustane u pola 7 ode u vrtic vrati se bude napolju i ode jos na trening bude koma u 21. JEdva gleda na oci. Mislim da prst ne pomeri od umora do ponoci. Tako da ja to samo gledam kao trosenje energije.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:29:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, to je kod vas tako. Ali znam gomilu roditelja koji ne haju kad im deca lezu. Mi imamo neku rutinu od starta. Mada je T kao manja (dok nije krenula u vrtic) lezala u 10. Kako je krenula stvari su se promenile. Inace ona voli da spava. Ume da odvali do 10. Jutros sam je budila i plakala je. Spava joj se jos. Ova mala je u fazonu dok je bila manja samo mahne i ode u krevet. Sad sto puta ustaje da nas pita nesto. Da, obavezno citanje.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 3.7.2018 13:30:17 >
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:30:48
|
|
|
|
emicaa
|
David je do prije par dana svako vece isao u isto vrijeme na spavanje,i sad ide u pola 10 i ne moze zaspi po sat vremena.A stvarno setamo,on nabije dobre kilometraze dnevno ali neda mu se i to je.Tako da u ovom slucaju tu naviku mozete okaciti macku o rep
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:32:32
|
|
|
|
Maraj
|
Oko 22h je u krevetu. A zaspi do 23h. Izludimo i mm i ja dok se uspava
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:46:24
|
|
|
|
mama Jo
|
I J vrlo cesto tako Maraj. Ali sada smo se nekako pomerili pa ranije ujutru ustaje, pa samim tim i uvece zaspi oko 22h.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:52:52
|
|
|
|
jess021
|
Emice, bas tako. L se toliko istrci napolju da mislim da ce zaspati u sekundi, ali corak. Nadam se da ce se to promeniti kad krenu u vrtic.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 14:23:00
|
|
|
|
pari
|
Ja se trudim da M bude u krevetu izmedju 8.30 i 9. Zbog bebe mi se nekad desi da bude posle 9 ali retko. Meni je vise sad beba problem koja nikako da zaspi pre 22-23h...
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 15:24:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Oko 22h je u krevetu. A zaspi do 23h. Izludimo i mm i ja dok se uspava Ijuu pa on bi mene uspavljivao ja sam nekad u krevetu u 21
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 15:53:01
|
|
|
|
Rosita
|
Mi smo napolju do 8.30. Oko 22 dodje red da citam starijem, zaspi posle price.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 15:57:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sad kako je lepse vreme pomereno nam je spavanje. Budemo napolju do 21h,nekad i malo duze. Pa tuširanje, večera... Retko kad zaspi pre 22h.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 16:02:16
|
|
|
|
Rosita
|
Ivana, upravo. Super je to sve sa ranim leganjem. Ali kad D drustvo izlazi predvece, tj. roditelji tad mogu, a on zivi za to igranje, da ga toga lisim ne mogu i necu. Spava preko dana, vratila sam mu to jedno sat, sat i po. Mogao bi mozda i malo ranije da legne ali on ceka citanje, a to tek posle bebe moze. Ja posle lezem izmedju 12 i 1.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 16:05:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma da. Ici ce ranije u krevet kad zahladni Sin bude i sam napolju pa mi to nije problem. I ona voli društvo, decu. Tako da, neka je. Jos sad kad krenu vrucine retko ko ce izaci pre sedam, pola osam.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 16:07:52
|
|
|
|
Maraj
|
U 22h ide u krevet a zaspi do 23h
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 16:14:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj vec si pisala
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 16:14:59
|
|
|
|
mama Jo
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 17:03:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hahaha Sanjice ne zameraj zeni je tesko
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 18:31:27
|
|
|
|
emicaa
|
David je spavao tacno sat vremena danas.E da vidimo veceras sta ce biti
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 19:15:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dreamland treba da bude vec oko 11 da bi stigao do uvece da se umori
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?