Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje?
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 28.4.2018 16:02:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Malisa u 20h I njih dve al one uvek zaglave do 20:30h
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 28.4.2018 16:33:17
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja sam nocna ptica pa mislima da bi mi sto puta bilo lakse kad bi bar malo duze bili budni, a onda kad treba za vrtic da je budim a kasno legne, uzas zivi!
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 28.4.2018 16:41:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Najbolji san je do 12h zato je jako bitno da deca a i odrasli legnu ranije
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 28.4.2018 16:43:17
|
|
|
|
Milena18
|
M zaspi između 20:30 i 21. Taman se fino naspava do buđenja u 6:30. Ako nekad slučajno zaspi kasnije, makar i pola sata, obavezno ujutru bude teško probuditi je.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 28.4.2018 16:48:50
|
|
|
|
MimaKos
|
Isto, i sva kenjkava bude, necu u vrtic, necu da perem zube, borba prava! Jos kad bih i ja mogla kad i oni, nego nema sanse!
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 15.5.2018 14:07:01
|
|
|
|
mama ivane
|
Moja deca ima nekih 3 meseca idu u krevet u 20:30 ketko kada da se desi da ostanu budni do 21:00
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:06:00
|
|
|
|
jess021
|
Ako nesto ne volim to je kad mi neko kaze ma to je stvar navike, ma ja bi to ovako i sl. Naravno da je kasno da dete od nepune 3 godine ide u 22h na spavanje, a preko toga da ne pricam, ali L je jednostavno takvo dete. I kad ne spava popodne i kad je celo poslepodne napolju ona ne moze da zaspi pre 22h. Zar mislite da nama to odgovara? Da nismo pokusavali da ide ranije?
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:24:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jess stariji bratanac je docekao svaku Novu godinu, ali svaku sve dok nije krenuo na plivanje. I hop odjednom ne moze da izdrzi bude mrzovoljan i td. Znaci njemu je definitivno falilo sto kaze mm "istrcavanja". Energija dece se razlikuje, tvojoj Lenki je mozda malo cak i to celo popodne da bude napolju. Takodje bratanac vise ne ustaje u 9-10 vec kako je krenuo u skolu u 7 i naravno da ranije ide u krevet. Tako da moja D kad ustane u pola 7 ode u vrtic vrati se bude napolju i ode jos na trening bude koma u 21. JEdva gleda na oci. Mislim da prst ne pomeri od umora do ponoci. Tako da ja to samo gledam kao trosenje energije.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:29:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, to je kod vas tako. Ali znam gomilu roditelja koji ne haju kad im deca lezu. Mi imamo neku rutinu od starta. Mada je T kao manja (dok nije krenula u vrtic) lezala u 10. Kako je krenula stvari su se promenile. Inace ona voli da spava. Ume da odvali do 10. Jutros sam je budila i plakala je. Spava joj se jos. Ova mala je u fazonu dok je bila manja samo mahne i ode u krevet. Sad sto puta ustaje da nas pita nesto. Da, obavezno citanje.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 3.7.2018 13:30:17 >
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:30:48
|
|
|
|
emicaa
|
David je do prije par dana svako vece isao u isto vrijeme na spavanje,i sad ide u pola 10 i ne moze zaspi po sat vremena.A stvarno setamo,on nabije dobre kilometraze dnevno ali neda mu se i to je.Tako da u ovom slucaju tu naviku mozete okaciti macku o rep
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:32:32
|
|
|
|
Maraj
|
Oko 22h je u krevetu. A zaspi do 23h. Izludimo i mm i ja dok se uspava
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:46:24
|
|
|
|
mama Jo
|
I J vrlo cesto tako Maraj. Ali sada smo se nekako pomerili pa ranije ujutru ustaje, pa samim tim i uvece zaspi oko 22h.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 13:52:52
|
|
|
|
jess021
|
Emice, bas tako. L se toliko istrci napolju da mislim da ce zaspati u sekundi, ali corak. Nadam se da ce se to promeniti kad krenu u vrtic.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 14:23:00
|
|
|
|
pari
|
Ja se trudim da M bude u krevetu izmedju 8.30 i 9. Zbog bebe mi se nekad desi da bude posle 9 ali retko. Meni je vise sad beba problem koja nikako da zaspi pre 22-23h...
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 15:24:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Oko 22h je u krevetu. A zaspi do 23h. Izludimo i mm i ja dok se uspava Ijuu pa on bi mene uspavljivao ja sam nekad u krevetu u 21
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 15:53:01
|
|
|
|
Rosita
|
Mi smo napolju do 8.30. Oko 22 dodje red da citam starijem, zaspi posle price.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 15:57:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sad kako je lepse vreme pomereno nam je spavanje. Budemo napolju do 21h,nekad i malo duze. Pa tuširanje, večera... Retko kad zaspi pre 22h.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 16:02:16
|
|
|
|
Rosita
|
Ivana, upravo. Super je to sve sa ranim leganjem. Ali kad D drustvo izlazi predvece, tj. roditelji tad mogu, a on zivi za to igranje, da ga toga lisim ne mogu i necu. Spava preko dana, vratila sam mu to jedno sat, sat i po. Mogao bi mozda i malo ranije da legne ali on ceka citanje, a to tek posle bebe moze. Ja posle lezem izmedju 12 i 1.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 16:05:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma da. Ici ce ranije u krevet kad zahladni Sin bude i sam napolju pa mi to nije problem. I ona voli društvo, decu. Tako da, neka je. Jos sad kad krenu vrucine retko ko ce izaci pre sedam, pola osam.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 16:07:52
|
|
|
|
Maraj
|
U 22h ide u krevet a zaspi do 23h
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 16:14:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj vec si pisala
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 16:14:59
|
|
|
|
mama Jo
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 17:03:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hahaha Sanjice ne zameraj zeni je tesko
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 18:31:27
|
|
|
|
emicaa
|
David je spavao tacno sat vremena danas.E da vidimo veceras sta ce biti
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 3.7.2018 19:15:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dreamland treba da bude vec oko 11 da bi stigao do uvece da se umori
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciŠta da očekujem na testu kod logopedaKada logoped završi procenu, trebalo bi da dobijete pismenu potvrdu o spremnosti deteta za polazak u školu. Ukoliko dete...
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: