Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 22:05:38
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Šerpi kako si mi Dogovori se s Mod pa navratite neki dan,ponedeljak utorak na kaficu? Taman da ti čestitam lično Kiškum dobrodošla i ovde i što pre da te vidimo u trudničke teme, može i bez produvavanja Jolence moja,dobro sam,jos uvek ne mogu da verujem da se nesto desava,ali tako mi i treba kad trcim pred rudu, docicemo,samo da se uklopim s mm da cuva decu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 22:10:14
|
|
|
|
Jole84
|
Nestrpljivko jedan ma biće sve ok važi se jedva čekam da vas vidim
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 22:13:54
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Kiškum Hvala, devojke! Nađoh i ja mesto gde ću ljudski da se požalim Kiskum sve mi smo ovde da pomognemo jedna drugoj. Da se zalimo, da se hvalimo, da cujemo druga iskustva i misljena
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 22:18:18
|
|
|
|
megi85
|
Serpi draga cestitam od srca i drzim palceve da u ponedjeljak bude sve savrseno Kiskum dobro nam dosla i da te sto prije ispratimo u trudnicke teme. Meni samo sto nije stigla tako da se selim u oktobar,iako sam znala da ovaj mjesec od nema nista opet sam imala neki tracak nade ali nista od mojih crtica ni ovaj mjesec
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 22:31:50
|
|
|
|
Kiškum
|
Hvala svima. Draga Megi, nadam se da ti je to poslednja veštica koja stiže za dugo vremena, recimo jedno devet meseci. Ja svaki put obećam sebi da ovaj mesec nema ludih nada, pa svakog meseca plačem na wc šolji.
< Poruku je uredio Kiškum -- 27.9.2014 22:32:13 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 0:06:10
|
|
|
|
Tanjica81
|
Serpice i navijam u tisini... Kiskum dobro dosla i ovde. Bice valjda nesto od ovog oktobra. Zene-SUPER STE-podrska neverovatna,atmosfera odlicna. Cekamo nase . Laku noc
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 5:46:23
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro devojke,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 9:41:13
|
|
|
|
megi85
|
Dobro jutro cure. Serpi jedva cekam sutra pa da bas slavimo iako vec znamo to je to nema sta Moja stigla jutros tako da se sad definitivno selim u oktobar
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 9:57:09
|
|
|
|
serpica
|
Megi ajde da oktobar bude tvoj...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 11:46:59
|
|
|
|
Kiškum
|
Lepe moje, prepisala mi doktorka antibiotike za ureaplazmu, e sad, pošto se ja u svakom ciklusu nadam da smo ipak "zakačili", sad se mislim da li je bolje da sačekam da mi prođe menstruacija pa da pijem ili mogu odmah? Izvinjavam se ako postavljam pitanje na pogrešnom mestu, još se ne snalazim najbolje.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 12:03:11
|
|
|
|
megi85
|
Nadam se Serpi da ce tako i biti jer bas pocinjem da panicim da nesto nije ok jer cure sa kojima sam se radovala na rr kad su ugledale vec imaju termine za porod ovih dana a kod mene se nista ne desava.Po tome vidim koliko je vremena proslo i nije mi svejedno,sacekacu jos malo pa ako nista idem kod dr raditi neke detaljnije nalaze jeste da je kod nas tesko dobiti uputnice za bilo sta a privatno je preskupo pa vidjecu sta cu vazno vrijeme mi je nesto poduzimati.Izgleda da ja cekam IVU 11 pa cemo zajedno u trudnicke teme
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 13:11:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi ,jedva cekam sutra daa cujem betu, navijam iz svog srca Nove crtice dobrodosle, i sto pre da napustate ovu temu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 13:19:19
|
|
|
|
branki*
|
kiskum,kad treba da dobijes?ako sumnjas da si mozda trudna,onda sacekaj da prodje ciklus.znajuci sebe,ja bih odmah pocela da pijem,jer mi strpljenje nije jaca strana mada,ako si npr dobila eritromicin,on moze cak i u trudnoci,kao i jos neki antibiotici.
< Poruku je uredio branki RR -- 28.9.2014 13:20:14 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 13:24:14
|
|
|
|
Kiškum
|
Hahaha, nije ni meni nikako! Ali dobila sam baš jake antibiotike (Dovicin i Hemomicin) i mada stvarno ne mislim da sam trudna, možda je pametnije da pričekam... Treba da dobijem za sedam-osam dana.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 13:27:20
|
|
|
|
branki*
|
onda da sacekas,ipak ali,to je super kombinacija za borbu protiv ureoplazme
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 13:29:26
|
|
|
|
Žapkić
|
Nisam juče bila na RR-aj molim vas, ali molim vas, neka mi neko kaže da li je Šerpica trudna?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 13:29:30
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja mislim da treba da sacekas,8-9 dana gore dole, nece biti nista. Pa ako vestica dodje kreni da ih pijes, da ne razbijas glavu ako bude a ti ih pila....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 13:30:46
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Nisam juče bila na RR-aj molim vas, ali molim vas, neka mi neko kaže da li je Šerpica trudna? lili,beta joj je bila oko 25 cini mi se,ponovice sutra
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 13:31:46
|
|
|
|
Žapkić
|
E, hvala ti , Branki! Ja sam nestrpljivo čekala vest, ali nisam juče mogla nikako doći na RR.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 13:34:36
|
|
|
|
branki*
|
nema na cemu valjda je nesto ranije radila,ne znam koji dan ciklusa,bice valjda sve u redu sutra!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 13:41:33
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Kiškum Hahaha, nije ni meni nikako! Ali dobila sam baš jake antibiotike (Dovicin i Hemomicin) i mada stvarno ne mislim da sam trudna, možda je pametnije da pričekam... Treba da dobijem za sedam-osam dana. ovu kombinaciju smo mi dobili kad smo imali bestiju i po popijenoj terapiji bilo je sve sterilno mi smo imali samo jos jedan lek a ti sacekaj mene tvoj progesteron od 39 mirise na
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 14:21:17
|
|
|
|
Kiškum
|
Stvarno? ne razumem se u progesteron i značenje... mada, ja sam radila progesteron jednom pre, i doktor je rekao: odlično, visoko, pa tad nije bilo ništa, tako da je to možda nešto karakteristično za moj organizam. Pusa za tebe :) P.S. Iako ne poznajem još Šerpicu, zdušno navijam!
< Poruku je uredio Kiškum -- 28.9.2014 14:22:37 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 14:25:05
|
|
|
|
17 joka
|
najbitnije je da su ti hormoni super da imas O, brzo ces se resiti bestije i onda na HSG ima ovde puno drugarica koje su ostale trudne u sledecem ciklusu posle HSG tako da jako jako verujem da ces ti uskoro biti ako nas neobradujes za 7-8 dana
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 15:00:05
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Nisam juče bila na RR-aj molim vas, ali molim vas, neka mi neko kaže da li je Šerpica trudna? Zapkic beta mi je juce bila 27,2 nadam se da ce sutra biti kako treba. Inace mi je muka,i grudi me bole te se nadam da je to dobar znak.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 28.9.2014 15:07:40
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi, ma znam da jesteali opet cekam sutra ja znam da sam te pre neki mesec sanjala trudnu i rekoh ti bice uskoro ma jedva cekam sutra
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?