|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
27.9.2014 22:05:38   
serpica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Šerpi kako si mi user posted image Dogovori se s Mod pa navratite neki dan,ponedeljak utorak na kaficu? Taman da ti čestitam lično user posted image user posted image
Kiškum dobrodošla i ovde i što pre da te vidimo u trudničke teme, može i bez produvavanja user posted image

Jolence moja,dobro sam,jos uvek ne mogu da verujem da se nesto desava,ali tako mi i treba kad trcim pred rudu,user posted image docicemo,samo da se uklopim s mm da cuva decu.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 976
27.9.2014 22:10:14   
Jole84
Nestrpljivko jedan user posted image ma biće sve ok user posted image
važi se jedva čekam da vas vidim user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 977
27.9.2014 22:13:54   
anita

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Hvala, devojke! Nađoh i ja mesto gde ću ljudski da se požalim user posted image

Kiskum sve mi smo ovde da pomognemo jedna drugoj.
Da se zalimo, da se hvalimo, da cujemo druga iskustva i misljena user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 978
27.9.2014 22:18:18   
megi85
Serpi draga cestitam od srca i drzim palceve da u ponedjeljak bude sve savrsenouser posted image
Kiskum dobro nam dosla i da te sto prije ispratimo u trudnicke teme.
Meni user posted image samo sto nije stigla tako da se selim u oktobar,iako sam znala da ovaj mjesec od user posted image nema nista opet sam imala neki tracak nade ali nista od mojih crtica ni ovaj mjesecuser posted image

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 979
27.9.2014 22:31:50   
Kiškum
Hvala svima.
Draga Megi, nadam se da ti je to poslednja veštica koja stiže za dugo vremena, recimo jedno devet meseci.
Ja svaki put obećam sebi da ovaj mesec nema ludih nada, pa svakog meseca plačem na wc šolji.

< Poruku je uredio Kiškum -- 27.9.2014 22:32:13 >

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 980
28.9.2014 0:06:10   
Tanjica81
Serpice user posted image i navijam u tisini...
Kiskum dobro dosla i ovde.

Bice valjda nesto od ovog oktobra.

Zene-SUPER STE-podrska neverovatna,atmosfera odlicna.

Cekamo nase user posted image .

Laku noc

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 981
28.9.2014 5:46:23   
serpica
Dobro jutro devojke,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 982
28.9.2014 9:41:13   
megi85
Dobro jutro cure.
Serpi jedva cekam sutra pa da bas slavimo iako vec znamo to je to nema stauser posted image
Moja user posted image stigla jutros tako da se sad definitivno selim u oktobaruser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 983
28.9.2014 9:57:09   
serpica
Megi ajde da oktobar bude tvoj...user posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 984
28.9.2014 11:46:59   
Kiškum
Lepe moje, prepisala mi doktorka antibiotike za ureaplazmu, e sad, pošto se ja u svakom ciklusu nadam da smo ipak "zakačili", sad se mislim da li je bolje da sačekam da mi prođe menstruacija pa da pijem ili mogu odmah?
Izvinjavam se ako postavljam pitanje na pogrešnom mestu, još se ne snalazim najbolje. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 985
28.9.2014 12:03:11   
megi85
Nadam se Serpi da ce tako i biti jer bas pocinjem da panicim da nesto nije ok jer cure sa kojima sam se radovala na rr kad su ugledaleuser posted image vec imaju termine za porod ovih dana a kod mene se nista ne desava.Po tome vidim koliko je vremena proslo i nije mi svejedno,sacekacu jos malo pa ako nista idem kod dr raditi neke detaljnije nalaze jeste da je kod nas tesko dobiti uputnice za bilo sta a privatno je preskupo pa vidjecu sta cu vazno vrijeme mi je nesto poduzimati.Izgleda da ja cekam IVU 11 pa cemo zajedno u trudnicke temeuser posted image

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 986
28.9.2014 13:11:01   
Anoniman
Serpi ,jedva cekam sutra daa cujem betu, navijam iz svog srcauser posted image user posted image user posted image

Nove crtice dobrodosle, i sto pre da napustate ovu temu

(odgovor članu megi85)
  Direktna veza do poruke: 987
28.9.2014 13:19:19   
branki*
kiskum,kad treba da dobijes?ako sumnjas da si mozda trudna,onda sacekaj da prodje ciklus.znajuci sebe,ja bih odmah pocela da pijem,jer mi strpljenje nije jaca stranauser posted image
mada,ako si npr dobila eritromicin,on moze cak i u trudnoci,kao i jos neki antibiotici.

< Poruku je uredio branki RR -- 28.9.2014 13:20:14 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 988
28.9.2014 13:24:14   
Kiškum
Hahaha, nije ni meni nikako!
Ali dobila sam baš jake antibiotike (Dovicin i Hemomicin) i mada stvarno ne mislim da sam trudna, možda je pametnije da pričekam... Treba da dobijem za sedam-osam dana.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 989
28.9.2014 13:27:20   
branki*
onda da sacekas,ipakuser posted image ali,to je super kombinacija za borbu protiv ureoplazmeuser posted image

branki

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 990
28.9.2014 13:29:26   
Žapkić
Nisam juče bila na RR-aj molim vas, ali molim vas, neka mi neko kaže da li je Šerpica trudna?user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 991
28.9.2014 13:29:30   
Anoniman
I ja mislim da treba da sacekas,8-9 dana gore dole, nece biti nista. Pa ako vestica dodje kreni da ih pijes, da ne razbijas glavu ako bude user posted image a ti ih pila....

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 992
28.9.2014 13:30:46   
branki*

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Nisam juče bila na RR-aj molim vas, ali molim vas, neka mi neko kaže da li je Šerpica trudna?user posted image

lili,beta joj je bila oko 25 cini mi se,ponovice sutrauser posted image

branki

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 993
28.9.2014 13:31:46   
Žapkić
E, hvala ti , Branki!
Ja sam nestrpljivo čekala vest, ali nisam juče mogla nikako doći na RR.user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 994
28.9.2014 13:34:36   
branki*
nema na cemuuser posted image valjda je nesto ranije radila,ne znam koji dan ciklusa,bice valjda sve u redu sutra!

branki

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 995
28.9.2014 13:41:33   
17 joka

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Hahaha, nije ni meni nikako!
Ali dobila sam baš jake antibiotike (Dovicin i Hemomicin) i mada stvarno ne mislim da sam trudna, možda je pametnije da pričekam... Treba da dobijem za sedam-osam dana.

ovu kombinaciju smo mi dobili kad smo imali bestiju i po popijenoj terapiji bilo je sve sterilno mi smo imali samo jos jedan lek

a ti sacekaj mene tvoj progesteron od 39 mirise nauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 996
28.9.2014 14:21:17   
Kiškum
Stvarno? user posted image ne razumem se u progesteron i značenje...
mada, ja sam radila progesteron jednom pre, i doktor je rekao: odlično, visoko, pa tad nije bilo ništa, tako da je to možda nešto karakteristično za moj organizam. Pusa za tebe :)

P.S. Iako ne poznajem još Šerpicu, zdušno navijam!

< Poruku je uredio Kiškum -- 28.9.2014 14:22:37 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 997
28.9.2014 14:25:05   
17 joka
najbitnije je da su ti hormoni super da imas O, brzo ces se resiti bestije i onda na HSG ima ovde puno drugarica koje su ostale trudne u sledecem ciklusu posle HSG tako da jako jako verujem da ces ti uskoro bitiuser posted image

ako nas neobradujes za 7-8 dana

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 998
28.9.2014 15:00:05   
serpica

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Zapkic user posted image beta mi je juce bila 27,2 nadam se da ce sutra biti kako treba.
Inace mi je muka,i grudi me bole te se nadam da je to dobar znak.user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 999
28.9.2014 15:07:40   
17 joka
Šerpi, ma znam da jesteali opet cekam sutra ja znam da sam te pre neki mesec sanjala trudnu i rekoh ti bice uskorouser posted image user posted image ma jedva cekam sutra user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here