RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

big mum -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:36:18)

Veče[sm=zaspan.gif]

Šta ima šta nema?
Juče mi je net bio jako spor i na kraju ga nestade[sm=zmeden.gif]Da bi jutros skontala da su klici iskopčali neki kabal a iz kablovske javili da je bilo problema na mreži.
Danas nisam stigla da vamse javim sad sam sjela,cjeli dan sam na točkovima.U ned.idemo na neku svadbu a sutra trebaju doći vojvođani na spavanje,pa spremaj ko će šta,peri, peglaj,ručak,škola,logoped,raskrčivanje haosa po kući.
Strahinja nije spavao ni sekunde,Sofka po običaju stalno nešto ispituje[sm=smiley29.gif]

Čestitam na nastupima ,dobijenim poslovima,ozdravljenjima.Nemogu sve pojedinačno da vas čitam.
Odo još malo prošnjucati po forumu da vidim šta ima [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:38:34)

Zenice moje, da li bese mogu Neodeksacin kapi i u nos da se stavljaju? MM dobio od dr a nije mu rekla da li su za oci ili za nos. On ih vec jednom stavljao ali u oci pa je sad u dilemi. Meni se nesto cini da rekoste da mogu i u nos.

Ivanka 75 -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:40:44)

Nema nijedne RR doktorke online....

Inace, izasla sam jutros u 10h, bila na poslu do 4 popodne, mm dosao po Ivku u vrtić (onako polu mrljav i bolestan), ja otisla na seminar do 19h, pa na neku manifestaciju dana evropskih jezika do 21h, i jos imam snage [sm=bravo.gif]
A jos sutra i prekosutra mi seminar od 9 -14h, a oni oboje smrkljavi... kuku ako Ivka navuče od tatka si, nagrabusili smo, a rodjendan spreman....

big mum -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:41:26)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Zenice moje, da li bese mogu Neodeksacin kapi i u nos da se stavljaju? MM dobio od dr a nije mu rekla da li su za oci ili za nos. On ih vec jednom stavljao ali u oci pa je sad u dilemi. Meni se nesto cini da rekoste da mogu i u nos.

Može,to i jesu kapi za nos.

Ivanka 75 -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:45:14)

IZVORNA PORUKA: big mum

Može,to i jesu kapi za nos.

na kutiji pise kapi za oci, to njega buni, a nce zence da sluša [sm=smiley1.gif]
Stavila sam mu u nos, malo pecka ali hrabriša je on [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:46:16)

ima i za oci i za nos, sad stvarno neznam koje ima,ali nisam sigurna

Klarita -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:46:21)

Evo je "doktorka" u kafanu[sm=smiley36.gif] nego sta nego ogu, jos su i bolje ako su za oci, sterilne su skroz[sm=smiley1.gif]

BM [sm=smiley31.gif]

Ivanka 75 -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:49:28)

Pa ja kontam ako mogu u oci mogu i u nos. Gotovo, stavila sam mu, ko malo dete smejao se, suze mu pošle [sm=smiley36.gif]
A kad je povredio oko prošle godine, mesec dana sam bila bolnicarka, joj kako sam se ispraksirala, samo mi odelce fali [sm=zajcek.gif]

emicaa -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:50:03)

Evo i mene opet,nebih da pijem samo ću vas čitati [sm=smiley1.gif]
Sad mi m reče da Teodora nije htjela mlijeko pred spavanje,sad mi samo treba da neće ovo bez laktoze.

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:52:10)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: anita

IZVORNA POR[sm=smiley1.gif]UKA: Unina mama

reprizA od pre neki dan

Mandarine[sm=smiley36.gif]

UM ja upravo jedem mandarine.

malo oft gde ih nadje_

Da ne budem tamo OT - ja se već 2 dana ožderavam mandarinama, onim koje imaju tanku i mekanu koru. Prvo sam uzela 4-5 za probu, pa sutradan 1.5 kg, a danas javila mm da kupi još. U merkatoru ovde su u akciji 99 centi za kg. I Ana hoće da ih jede. A one kisele da ti oči zasuze (bez da turaš kapi za oči u nos) a ja ih voleeeem baš tako kisele

Modessty -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:53:57)

joooj Ivankice sve te zamišljam u minjaka sa kapicom na glavi! [sm=smiley36.gif] da ga malo preznojiš i biće mu bolje! [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:55:20)

Aaaaaa moram suutra Trco da idem da ih trazim, tako mi se jedu[sm=smiley36.gif] moje omiljeno voce, bice mi i dorucak, i rucak i vecera[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:56:14)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: branki RR

da ne citiram..sve isto kao bubi[sm=smiley36.gif]

pa kada si ti moje drugo ja, ili drugo ti, ustvari je klarita drugo ja, onda si mozda ti trece ja, ili si ti drugo a Klarita trece... [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

pa,mislim,da li sam ja ja ili sam ja ti ili ssmo mi oni[sm=jezicek.gif]ovo kao onaj kviz kod olivera mlakara-osoba A ,predstavite se..osoba B...osoba C..

prebacih nas ovde u kafanicu[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:57:13)

To i meni pade napamet, oni kostimi za sexy medicinske sestrice, sa halterima i črveni krst na kapu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i štikle!
IZVORNA PORUKA: Modessty RR

joooj Ivankice sve te zamišljam u minjaka sa kapicom na glavi! [sm=smiley36.gif] da ga malo preznojiš i biće mu bolje! [sm=smiley36.gif]

Ej sve ih po 4 u cugu jedem!!! u to ime odo' po još četri! da si imam uz seriju[sm=jezicek.gif] bolje mandarine nego namaz od lešnika hahaha

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Aaaaaa moram suutra Trco da idem da ih trazim, tako mi se jedu[sm=smiley36.gif] moje omiljeno voce, bice mi i dorucak, i rucak i vecera[sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:58:15)

Ja ludim od komšiluka! [sm=zz_banghead.gif] Sad buše i čukaju! Nekom ću majke mi da nabije čekić u glavu! Nije ovo samo danas. Ceo mesec nas ovako maltretiraju!
Morala sam ovde jer sam negativu zaključala [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 21:59:53)

Preznoji se on i sa običnim minjakom [sm=zz_wub.gif]

Ivanka 75 -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 22:00:43)

Kako ti je Danilo?nA sto pije ono? Ne znam za sta je

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 22:01:12)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Sad mi m reče da Teodora nije htjela mlijeko pred spavanje,sad mi samo treba da neće ovo bez laktoze.

Joj, valjda nece biti problema! [sm=smiley13.gif] samo ti jos ti fali.

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 22:03:29)

Morala sam ovde jer sam negativu zaključala [sm=smiley36.gif]

Mod sama si kriva[sm=zz_mstickle.gif]

Ja odoh da jedem i da gledam film na Novoj, Una vec uveliko spava, javljam se kad budu reklame[sm=jezicek.gif]

Modessty -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 22:09:38)

Kako ti je Danilo?nA sto pije ono? Ne znam za sta je

Pije Singular za alergiju. To mu dr dodala uz Galitifen i još neke nove kapi za nos. Kako je Iva?

Modessty -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 22:10:40)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Emice a da joj staviš u to mleko neki Nesquick ili slično? Malo samo, čisto da promeni ukus?

Ivanka 75 -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 22:11:42)

Aaaa to je za to, nisam znala... Pa svi ti lekovi za alergije uspavljuju.
Ivka opet počela da kija, valjda će se očitaviti do rodjendana.

superm -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 22:12:55)

Moze li neko pice za mene, sa kafom [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 22:13:30)

Mod moja draga kao da je to meni palo na pamet,od kako ne spavam mozak mi na ispaši [sm=smiley1.gif].Ako i noćas ne htjedne kupiću joj sutra,svejedno trebam u nabavku za nju.

Modessty -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 22:14:31)

Aaaa to je za to, nisam znala... Pa svi ti lekovi za alergije uspavljuju.
Ivka opet počela da kija, valjda će se očitaviti do rodjendana.

na ovom piše da oće da izazove agresiju, noćne more, po nekad i gušenje itd. Lista neželjenih reakcija je poduža! On za sada dobro podnosi. Predhodnunoć je baš mirno prespavao. Videćemo večeras

Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>