Joko!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa to je sjajno!!! Baš si me obradovala!!! Aj posle na FB da mi sve ispričaš!!! Jedva čekam da čjem!!!
17 joka -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 19:30:25)
Lili, joj ja jos nesmem da se radujem jest da je na 6 meseci ali mi znaci da vratim sve dugove[sm=bravo.gif]
Joko [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Klarita [sm=smiley13.gif] opet? javi kako je lepotica. Ja da vam kazem da je moj tiramisu kljoknuo [sm=smiley13.gif] ali moze da se jede kao sladoled,jedva da sam ga probala,ma na miris mi je vec bilo muka [sm=zmeden.gif]
Šeerpi, a ja mislila da ćeš prvog da radiš betu? jel sutra?[sm=bravo.gif]
Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (26.9.2014 19:58:58)
IZVORNA PORUKA: serpica
Joko [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Klarita [sm=smiley13.gif] opet? javi kako je lepotica. Ja da vam kazem da je moj tiramisu kljoknuo [sm=smiley13.gif] ali moze da se jede kao sladoled,jedva da sam ga probala,ma na miris mi je vec bilo muka [sm=zmeden.gif]
Meni kolac ispao extra ! Tvoj me recept inspirisao da pravim sa piskotama ! Joko svaka cast , drago mi je. [sm=bravo.gif] a koji posao?
Olga, sjajno!!! ljubi Mariju od male drugarice Tine i teta-Lili!!![sm=smiley27.gif] Mi ćemo sad da igramo "Ne ljuti se čoveče", pa da se spremamo za spavanjac.[sm=smiley1.gif]