Velika sestra sve vidi! [sm=smiley36.gif] Ne se tepajte! Milujte se! [sm=smiley36.gif]
S kog bre da se milujem ka mm nije tu,znas da je vikend [sm=smiley36.gif] ej pogodi me tema ko noz u ledja i muka mi je sad,ne znam sto....[sm=zmeden.gif]
mati -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 22:47:47)
A vi se nocu opijate... Zato preko dana tema prazna. jao ...
E da dok se nismo ponapijale oce l neko da zakljuca temu dok nije nastao krs i lom[sm=smiley36.gif]
Sosa Mena -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 22:57:23)
Sto bre da se zakljuca? Bas je zanimljivo da se posmatra kako su neke zene promenile misljenje od pre par godina. Nekad su bile protiv abortusa a sad su za.
Sto bre da se zakljuca? Bas je zanimljivo da se posmatra kako su neke zene promenile misljenje od pre par godina. Nekad su bile protiv abortusa a sad su za.
pa,sad su se prosirili vidici i horizonti[sm=smiley36.gif]
Anci, zao mi je ali nema posla za tebe u moj kraj[sm=smiley36.gif]
Jok,jok,nema pića tamo za mene,a posla će biti,nađe se
Sosa Mena -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 23:02:54)
Branki kad bi se zezali [sm=smiley36.gif] Ili imas stav ili nemas. Ako nesto cenim kod ljudi to je stajanje iza svojih reci pa makar i nakon 50 godina.
Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 23:03:00)
UM, meni muz oprao dve ture sudova ha! [sm=smiley36.gif] Ne znam sta bih popila, mozda neki caj teekanne. Sluzite li? [sm=smiley1.gif]
Branki kad bi se zezali [sm=smiley36.gif] Ili imas stav ili nemas. Ako nesto cenim kod ljudi to je stajanje iza svojih reci pa makar i nakon 50 godina.
Većina nema. To ti dođe kao stav na promaji,oće kaki,neće kaki