Soso, ima li neki special party za Manju? A, saljem ti golem [sm=smiley31.gif]
Kam'' bre pice?
Sosa Mena -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 22:05:28)
Rosuljke zar sumnjas u mene [sm=smiley36.gif] Ovo ce joj biti nezaboravni rodjendan. Nije ni svesna sta je sve ocekuje. A za pice svi stisli. [sm=smiley36.gif]
Soso bre nisam znala! [sm=smiley13.gif] Ova tvoja kumica ništa nepriča! Aaaa ima da popije ćotek! [sm=smiley36.gif]
Dobro vidim stanje redovno! Ima li neka da se razvodi, prelazi u gej ili slično? Treba se sakupljaju bodovi! Ajd malo se razmradjte, mnogo ste mi nešto fine! [sm=zz_big_green.png]
UM ja oću palačinke! ne mogu ovog mog danima da nateram da ih pravi! Bezobraznik jedan, kaže mnogo umoran! Aa ja kao nisam umorna?! [sm=smiley1.gif] Zato sestro deder dobaci jednu![sm=zz_biggrin.png]
MOD ja posluzih alkohol bice belaja [sm=smiley36.gif] vidis puna kavana [sm=bravo.gif]
Sosa Mena -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 22:25:54)
Sad cu ja da ispadnem mnogo pametna. A za sta se skupljaju bodovi? Ako treba deklarisem se ko gay [sm=smiley36.gif] Hvala vam zenice. Rekla sam da ne prica nikom dok ja ne budem bila spremna. Hvala vam zenske. [sm=smiley31.gif]
BM, preslatka slika,bas sam se nasmijala [sm=smiley36.gif] UM, nije valjda da peces palacinke samo za sebe? Mislim, da te ne mrzi, pa jos u pola noci. Svaka cast [sm=smiley1.gif]
Evo me. Ne sa tako lepim vestima. POnovo sam imala pobacaj u avgustu cetvrti po redu. Ali zivot ide dalje. Valjda ce ponovo sunce da me ogreje. [sm=smiley1.gif]
UM ja oću palačinke! ne mogu ovog mog danima da nateram da ih pravi! Bezobraznik jedan, kaže mnogo umoran! Aa ja kao nisam umorna?! [sm=smiley1.gif] Zato sestro deder dobaci jednu![sm=zz_biggrin.png]