RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:00:11)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja idem godisnje jednom ( sad ili ja ili Mladjo ) izdam zemlju , izgostim se po ono malo rodbine sto je ostalo , dovucem kajmaka i sira , suvih krusaka ( to obozavam ) , slatko od sumskih jagoda , jedva se utovarim u bus [sm=smiley36.gif]
dogodine mislim da cu i zvercicu da vodim

ovo obozavam, baka mi ga stalno pravi! Olga mm dok je radio na granici sa CG, stekao je puno prijatelja u Tutinu, a vi bi ste mogle sve jednom da sE skupite, pa da organizujemo neko druzenje na pola puta, moze u NP

milicicak -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:00:13)

Ahoj u kafanu :)
Mm ode u Obrenovac da mesa malter, mini buba vileni od 6 jutros, ja ispekla dve ture kiflica...
I da igramo se super-heroja, bice danas dug dan :)

branki* -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:03:57)

milicicak,je l one vase kifle[sm=smiley36.gif]?ja ih pravim sledece nedelje obavezno.

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:07:25)

Milicicak je li bese ti imas dobar recept za one coko mafine, sto tvoja buba voli? Ako ti nije tesko posalji mu u pp molim te!

nata11 -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:12:37)

Sta ste se uhvatile za taj put. Jel dok vozis padaju goli muskarci? Moracu da vidim taj put.

Znate sta mi se desilo. Bila jutros rano pre posla, pospana u ideu da uzmem dorucak i kupila neku cetku za pranje kola ali na kasi skapiram da necu imati para. I kao da vratim cetku zena je stornirala a ja sam je ladno ubacila u kesu da ni ona ja nismo primetile. Kad da doruckujem cetka u kesi[sm=smiley36.gif] Idem da vratim zeni da se ne nervira. Blammm

branki* -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:13:57)

nato,djornula si cetku[sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:16:42)

Jeste, branki, one nase [sm=smiley36.gif] ja ne volim testa, stvarno, al ovo je tako dobro da cemo svi postati [sm=pujs.gif]
UM, saljem cim uspavam mini bubu [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:19:06)

IZVORNA PORUKA: branki RR

nato,djornula si cetku[sm=jezicek.gif]

Ladno! A jos kazem onom na mesu dajte mi ovo parce buta u komadu, on me nije cuo od buke pa ce meni: da sameljem? A ja : da, da. Tek kada covek ubaci u masinu skapiram sta sam odgovorila. [sm=smiley36.gif] Uopste mi nije trebalo mleveno meso, planirala sam za sutra kupus ali bice ipak punjene paprike. [sm=smiley1.gif]Definitivno nisam za jutarnje nabavke.

emicaa -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:20:23)

auuu sta ste vi napisale,jedva sam sve iscitala [sm=smiley1.gif]
ja sama,guza spava a mm odvezao sestru i zeta na aerodrom,odose ljudi na majorku.
sto se tice posla pred djetetom(to sam procitala negdje na prethodnoj strani) veliki sam protivnik toga,nekako mi je bas ruzno,trenutno nam je dnevni boravak jeb....te [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:21:08)

UM, nadjoh recept [sm=smiley1.gif]
cokoladni mafini by me

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:22:09)

e Nato da znas kakav je taj put , kamenje u bubrezima pretvara u pesak za cirka jednu voznju [sm=smiley36.gif]
a tebe bas briga imas novu cetku [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:30:22)

IZVORNA PORUKA: milicicak

UM, nadjoh recept [sm=smiley1.gif]
cokoladni mafini by me

Hvala milicicak[sm=smiley31.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:30:33)

Haha Nato ! Mm pre neko vece uzeo dva kinder jaja za neke klince , stavio u dzep posto smo u korpi imali sve i svasta i ladno zaboravi da izvadi na kasi. Da smo pistali , izblamirali bi se zesce .[sm=smiley36.gif] ukradosmo jaja!
MM znaci to me ceka ? E nek’ide sve u p. m. [sm=jezicek.gif]

mirkam -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:36:51)

Ja svratih samo da virnem koga ima u kafani i sta se pije, i ostadoh sat vremena dok sve iscitam [sm=smiley36.gif]
Eto, sad vise nemam vremena za kafu, M se probudio.
Nista, navraticu onda veceras na nesto zestoko [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:38:14)

Mirkam u kafani do daljnjeg ne sluzimo alkoholl, vidis da je Klarita sinjorita sinoc ostala bez baksisa[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:43:20)

U kafanu svercujemo alkohol u fraklicima, pa ispod stola sipamo u kafu, caj, sok, dok gazda kafane ne gleda [sm=jezicek.gif]
A. terorise svog tatu, konacno da i ja kaficu pijem ko svet.

doktorkakristal -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:43:38)

UM blizu smo ako dolazis u KV javi se da se vidmo,idemo i mi bunju cesto tamo mi je ginekolog i muz ima mali stancic pa mozemo i tamo da se druzmo

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:47:13)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

UM blizu smo ako dolazis u KV javi se da se vidmo,idemo i mi bunju cesto tamo mi je ginekolog i muz ima mali stancic pa mozemo i tamo da se druzmo

Videla sam na fb da si bila u j. banji ovog leta, tako blizu a tako daleko[sm=smiley36.gif]

E da znas da sam pre neko vece mislila da organizujemo neko vidjenje, ti, Anci i ja. Banja ili Kv[sm=smiley1.gif] mi u kv imamo stanove , ali su nam izdati, a u Banju idemo cesto, pa cu vas kontaktirati, pa da imamo i mi RR druzenje[sm=bravo.gif]

doktorkakristal -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:50:08)

meni je padalo na pamet to druzenje ali mi se cinilo da odavde niko nije zainteresovan,na kraju mozemo da pokusamo da se organizujemo,mislim da je ANCI KV pocela da radi ,mogujoj poslati poruku na fejsu,ti kad budes mogla javi jer sam ja uglavnom slobodna

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:52:05)

Meni odgovara, jos Anci da uhvatimo! Vazi, mi planiramo jedan vikend da skoknemo do Banje, da mm nesto sredi oko parkinga, i ako to bude u skorije javljam ti se[sm=smiley1.gif] na fb!

doktorkakristal -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:54:24)

vazi jedva cekam [sm=bravo.gif]

mirkam -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 10:57:22)

UM pa sta da pijem uvece u kafani, caj?
I pustite me bre jutros da idem, dijete treba da rucka voce, a ja sve krecem i sve jos ovo da procitam. Stvarno sam nemajka [sm=smiley36.gif]
Ajte sad stvarno zdravo![sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 11:04:25)

IZVORNA PORUKA: mirkam

UM pa sta da pijem uvece u kafani, caj?
I pustite me bre jutros da idem, dijete treba da rucka voce, a ja sve krecem i sve jos ovo da procitam. Stvarno sam nemajka [sm=smiley36.gif]
Ajte sad stvarno zdravo![sm=smiley1.gif]

Vrati se na prethodne strane nece moderatori vise alkokol[sm=jezicek.gif] da nam sluze!

Vazi Doco, i ja, sada sam poslala Anci poruku na fb[sm=smiley1.gif]

I odoh u nabavku, inac eostasmo bez rucka[sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 12:06:50)

Dobar dan u kafanicu [sm=smiley1.gif]
Posto nema alkohola evo sokica i kafe. Posluzite se [sm=smiley1.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0920/eqa-fgtgrw.jpg[/img]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 12:15:54)

IZVORNA PORUKA: bubulence

dobat jutar i od mene! jos se izlezavam.
samjala sam dacsu joka i nata11 rodile devojcice a muzevi im zajedno na moru jer nisu znali da su im zene trudne pa sam ja morala da idem po mjih u porodilista. a decojcice, ne zna se koja je lepsa i rumenija [sm=smiley27.gif]

draga moja Bubi bog te cuo, ja se negde u buducnosti nadam bas devojcici Nađi,a tebi da se samo najbolje i najlepse stvari desavaju.

Mene je gazda jutros probudio pre 7h koliko je vikao i skakao po kuci strasno. Posle smo dva sata slusali njegove gluposti glava me boli.

A ja bih ako moze jedan Nes?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>