RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

superm -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 8:45:17)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Superm, i tebi dugujem, qq mene. Da spakujem koferce i u skitnju! [sm=smiley1.gif]

Torbi, cekam! [sm=kava.gif][sm=smiley31.gif]

superm -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 8:47:43)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Torbi, vodi i meneeeeeeee

Bubi, kad dodjes u BG, obavezno se javi!

vonavoj -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 8:48:01)

ma jooooook.nema pojma! mali misu,slobodno![sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 8:48:15)

Dobro bre, oli mi neko dati ideju kojo da kuvm danas?

Muž će za sutra da sprema segedin gulaš, ali šta danas????

isidora88 -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 8:49:06)

jutro, ovde kod nas bude od 6 jutros, poludela sam, izemti gradiliste i sve, odlepicu[sm=hudicek1.gif]

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 8:49:48)

kajgane Trco , subota je [sm=smiley36.gif]
ja imam rucak za danas a sutra idemo na rodjendan pa ce nas valjda i nahraniti
znaci dva dana kuJna nic [sm=sloncek.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 8:50:31)

Jutro! Ja cu verovatno one kiflice mesiti ako kupim kvasac, a predlazem ti grasak sa junetinom , meni se to jede! [sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 8:58:46)

MM opravdano nisam ni ja za to u prisustvu deteta ma koliko malo bilo ,bar meni nije ok
TRCO piletina uvaljana u supu od pecuraka i stavi neki dodatak,fenomenalno je a caskom spremis

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:06:31)

Fala za ideje, ja našla [sm=smiley36.gif]

Ta piletina sa supom mm nije oduševila, već sam je spremala. Grašak skoro da niko ne voli osim mene, a ja sa druge strane meso ne jedem (mislim svinjetinu, junetinu, kozetinu, zečetinu, srnetinu i sl [sm=jezicek.gif])

Jedu mi se pogačice, njih bi spremala za večeru (kilogrami dođite na mene), a sad sam našla neke barila testenine, tj recopis uz njih.

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:25:29)

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Divno! A u kojem gradu, mom?[sm=smiley1.gif]

Da u NP ako te nisam preselila [sm=smiley36.gif]

Preselila si me ja sam iz Raske[sm=smiley36.gif]. inace dobrooo[sm=smiley36.gif]
jutroooo

Klarita stvarno dolazis[sm=smiley1.gif] moze gde hoces!

serpica -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:30:18)

Juuuu ma nema veze,i tu sam bila [sm=smiley36.gif] pa to je blizu jel da? Evo velikiiiiii [sm=smiley31.gif] za Rasku, NP i jedno malo mesto Tutin [sm=bravo.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:31:50)

Isidora vala bas, evo nesto vare od 6 cccc zzzzz ccccc ...mada smo se mi vec navikli na buku. Kad odemo kod nekog prosto mi bude neobicno [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:32:09)

tutin?imala sam na faxu jednu ljubav iz tutina[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:32:20)

Juuuu ma nema veze,i tu sam bila [sm=smiley36.gif] pa to je blizu jel da? Evo velikiiiiii [sm=smiley31.gif] za Rasku, NP i jedno malo mesto Tutin [sm=bravo.gif]

sledeci put da svratis[sm=smiley36.gif]

una pije caj, i ja takodje, posle odoh u nabavku, treba da smisljam sta cu za rucak.MM sinoc pojeo sve slatke kroasane dok sam ja uspavljivala unu, paa ce danas opet bitiiiii, ali slatki....

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:34:12)

moj tata je iz Tutina [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:35:46)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Preselila si me ja sam iz Raske[sm=smiley36.gif]. inace dobrooo[sm=smiley36.gif]
jutroooo

Klarita stvarno dolazis[sm=smiley1.gif] moze gde hoces!

Jednog dana ću ja zapamtiti da je UM u srbiji... redovno je selim u CG [sm=jezicek.gif]

Valjda zbog tamnog tena. Ja i dalje ne mogu da se setim naziva hotela u Vrnjačkoj banji gde sam bila sas muž. Sećam se unutrašnjosti hotela...

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:37:41)

Hhahaahaha, mene ima svuda, imamo apartmane u Banji, pa kad dodjete, neko druzenje da organizujemo[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:41:01)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

moj tata je iz Tutina [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] prelepo mesto a jos lepsi put do njega [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:46:19)

Kad smo vec kod starih ljubavi, moja bila iz Vlasotinca! Znam da je neko od vas odatle. ..[sm=smiley1.gif]
Mozda mu je i zena jer se ozenio i ima dete haha[sm=jezicek.gif]
Doco, MM, pa zasto mene cesto boli glava kada treba da se obavlja bracna duznost , sta mislite? [sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:47:34)

put od NP do Tutina je san snova [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:48:50)

Ma želja mi da odemo mm i ja makar na jedan dan u banju, da probudimo stare uspomene. Tamo smo se prvi put uživo videli [sm=jezicek.gif]
08.08.'08.

Unutrašnjost hotela je bila u nekoj crvenoj koži. Znam da je na onoj promenadi bila, a on je bio stacioniran u nekom veeeeeelikom hotelu (da li beše zvezdaili tako nešto)
Ti kad si rekla idemo u Banju, opet se setih. I misim se brate kako joj nije cimanje iz CG da ide u Banju [sm=jezicek.gif] I onomad kad si rekla da naručuješ preko nekog sajta iz srbije čizme, opet meni u glavi kako joj se isplati iz CG.

Kažem, jednog dana ću zapamtiti da si u Srbiji hahahaah

Dok mi je tata bio živ, mislili smo da bi otišli sami, da Anu ostavimo na jedan dan kod mojih, ali sad to nema tek šanse. Hmmm ti šaljem sad pp nešto za aprtmane, tj na fb

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:50:08)

Iznenadna glavobolja ne pali vise [sm=jezicek.gif] Samo usledi recenica "rasiri noge da te prodje glava" [sm=jezicek.gif]
Danas ce A. kod moje mame, a ja cu da se bacim na posao [sm=jezicek.gif]
Evo ga sedi iza mene, crveni i upija sta pisem.

serpica -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:50:26)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

put od NP do Tutina je san snova [sm=smiley36.gif]

potpisujem [sm=bravo.gif] dace bog da jos jednom odem tamo.
UM ako me put nanese dolazim [sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:55:05)

Dobro jutro [sm=smiley1.gif]

Mi se uspavali jutros, skoro smo ustali. Sad na redu kofi i crtici u pidzami .

Napolju sivo i bljak ali raspolozenje za sad odlicno.

Sta vi danas planirate ? Neku skitnju?

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (20.9.2014 9:56:19)

ja idem godisnje jednom ( sad ili ja ili Mladjo ) izdam zemlju , izgostim se po ono malo rodbine sto je ostalo , dovucem kajmaka i sira , suvih krusaka ( to obozavam ) , slatko od sumskih jagoda , jedva se utovarim u bus [sm=smiley36.gif]
dogodine mislim da cu i zvercicu da vodim

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>