big mum -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 14:38:57)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Pre nego kliknem da te uputim, kucas ko blesava do reume[sm=smiley36.gif] ali za temu nagrade za 20 najboljih forumasica, no sikiriki, tu smo obadve na listu...a, Nestle je posebna i tu se pravis pametna i savetujes zene koje ionako sve znaju, ali dobijas za svaki savet 50 boda a, nagrada je Nestle paket. Sve si zbrkala, samo sto vise da otkucas, Bosancerosu moj omiljeni[sm=smiley31.gif] Aaaaaaaa kontam,kontam.A neću onda Nestle ,neda mi se to.Ostajem u igri za 20 najboljih.Potrudiću se ali ništa ne obećaJem. Evo Bosančeros vam šalje jedan veliki [sm=smiley31.gif] Evo par riječi o Bosni i Bosancima [img]http://www4.slikomat.com/13/0916/ypw-992902.jpg[/img] Sad sam bila napolju sa klincima igrali smo se na svježe pokošenoj travi u parku,pravili smo travnate bombe i trčali ko blesavi.Sva sam zelena .Onda smo pravili snješka od trave nemamo snjega pa moramo improvizovati i tako. Moram ići eno ih našli sex-i karte za žandara.Treba da im objesnim neke stvari[sm=smiley22.gif]
|
|
|
|