RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:36:16)

ja sam zena odmerena , ozbiljna , pametna ,ckole zavrsela
a ti , ti mi se smejes , pa sta sam ja docekala kuku meme , lele mene
[sm=zz_tongue.png]

big mum -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:49:04)

IZVORNA PORUKA: Klarita

A, take smo ti mi zene kojima kroz vene tece bosanska krv [sm=smiley36.gif] BM, nema te u Nestle nagradnoj igri? Je l' si se prijavila? Idi protestuj...evo ja imam jos malo vremena, pa cu s tobom da ti dam moralnu podrsku[sm=smiley4.gif]
Olga, brate pocela sam opet da te jurim po temama da se nasmejem, a i ovu BM, vrati se zena jos ludja no sto bese [sm=smiley36.gif]

a gdje da se prijavim[sm=zmeden.gif] ja mislila da se samo treba pisati kaj blesav (prsti mi otpadošeeee[sm=smiley19.gif]

A za bosanke neću ni da pričam,mi smo posebna sorta pametnih ljudi tj žena.A da vidite koliko mi je tek dijete pametno[sm=smiley23.gif] KLIK Mislim na majku naravno neće evaljda na oca mislim da ne pišem sad o tome.[sm=smiley29.gif]

Klarita -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:52:44)

Pre nego kliknem da te uputim, kucas ko blesava do reume[sm=smiley36.gif] ali za temu nagrade za 20 najboljih forumasica, no sikiriki, tu smo obadve na listu...a, Nestle je posebna i tu se pravis pametna i savetujes zene koje ionako sve znaju, ali dobijas za svaki savet 50 boda a, nagrada je Nestle paket. Sve si zbrkala, samo sto vise da otkucas, Bosancerosu moj omiljeni[sm=smiley31.gif]

anita -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 13:21:13)

Ko je za kafu?

[img]http://www4.slikomat.com/13/0916/3rc-kafa.jpg[/img]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 13:35:07)

IZVORNA PORUKA: tijatija

zene pomagaj teeee, sigurno ce me 90% njih ismejati ali mi je stao mozak... pitala me je danas N da li je SUNCE zivo bice ili predmet [sm=zmeden.gif]

Ma, zvezda kazi ... pa joj nabrojis planete suncevog sistema, pa okretanje zemlje oko sunca (ili obrnuto haha [sm=zmeden.gif]), mozda dete ima jos nesto da pita [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 13:36:42)

Anita moze, slatku[sm=jezicek.gif]

Modessty -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 13:37:52)

ja bi jedan nes a mrzi me da ustanem sa stolice! [sm=zz_er_what.png]
ali srećna sma zbog novog kompa! Kako je mene lako usrećiti! [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 13:50:14)

Ja odoh da se spremam polako za rr druzenje.Imala sam u planu neku toaletu da obucem al me z****a vreme,rekoh da ostavim utisak na gospodina sarmantnog,al cvrc,ma ce prodje i ova sportska varijanta nadam se [sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 13:50:15)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Anita moze, slatku[sm=jezicek.gif]

UM moze naravno. [sm=smiley1.gif]
Kako je Una danas?

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

ja bi jedan nes a mrzi me da ustanem sa stolice! [sm=zz_er_what.png]
ali srećna sma zbog novog kompa! Kako je mene lako usrećiti! [sm=smiley36.gif]

Mod, evo nes-a za tebe. Uzivaj u novom kompjuteru.

[img]http://www4.slikomat.com/13/0916/bar-nes.jpg[/img]

emicaa -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 13:53:12)

Serpice ne zaboravi sliku,mislim da je sve željni isčekujemo kad nas klarita ignoriše po tom pitanju [sm=smiley36.gif]
Mi šetale,ja se hladim sa hladnom kolicom,odjednom usja sunce,milina

serpica -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 13:55:28)

Obavezno se slikam i to sama ako Klarita dozvoli [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 13:59:32)

O Anita hvala!
Dobro bre znači onda i ja moram neku toaletu da spremam?! A to je nemoguća misija jer kad idem negde sklincima uvek izađem iz kuće izgužvana ili ubalavljena ili ubljuckana [sm=smiley24.gif] NEmojte da me sekirate!

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 14:04:35)

Evo i ja pijem jos jednu kafu.
Detec (kako A. kaze) jos uvek spava, pa da iskorisim vreme za uzivanje [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 14:05:05)

Hvala Anita, Una je bolje spava, jutros vadili krv, malopre primila bocu i sada odmara...

Drugarice iz Nis, jedva cekamo slicice[sm=bravo.gif]

big mum -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 14:38:57)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Pre nego kliknem da te uputim, kucas ko blesava do reume[sm=smiley36.gif] ali za temu nagrade za 20 najboljih forumasica, no sikiriki, tu smo obadve na listu...a, Nestle je posebna i tu se pravis pametna i savetujes zene koje ionako sve znaju, ali dobijas za svaki savet 50 boda a, nagrada je Nestle paket. Sve si zbrkala, samo sto vise da otkucas, Bosancerosu moj omiljeni[sm=smiley31.gif]

Aaaaaaaa kontam,kontam.A neću onda Nestle ,neda mi se to.Ostajem u igri za 20 najboljih.Potrudiću se ali ništa ne obećaJem.

Evo Bosančeros vam šalje jedan veliki [sm=smiley31.gif]
Evo par riječi o Bosni i Bosancima
[img]http://www4.slikomat.com/13/0916/ypw-992902.jpg[/img]

Sad sam bila napolju sa klincima igrali smo se na svježe pokošenoj travi u parku,pravili smo travnate bombe i trčali ko blesavi.Sva sam zelena .Onda smo pravili snješka od trave nemamo snjega pa moramo improvizovati i tako.
Moram ići eno ih našli sex-i karte za žandara.Treba da im objesnim neke stvari[sm=smiley22.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 14:45:30)

BM ahahahha idi im objasni[sm=smiley36.gif]

Una spava, pa d aje nahranim, inace opet mi se jedu one palacinke od sinoc ahahhah[sm=jezicek.gif] moracu da ih spremim opet!

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 14:51:24)

Mislim da sam sanjala Klaritinog muza nocas ![sm=jezicek.gif]
U to ime moze jedna kafa!

branki* -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 15:03:48)

IZVORNA PORUKA: serpica

serpi,polazemo sve nade u tebe[sm=bravo.gif]vidis da klarita samo ignorise nase opaske[sm=smiley36.gif]

big mum,super ti je ovo(svuda se sunce radja,lijepa je svaka zemlja,kao sto je bosna moja,na svijetu ljepse nema[sm=smiley27.gif])

anita,super za kafu,sad mi se bas pije jedna.

big mum -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 15:07:10)

IZVORNA PORUKA: branki RR

IZVORNA PORUKA: serpica

serpi,polazemo sve nade u tebe[sm=bravo.gif]vidis da klarita samo ignorise nase opaske[sm=smiley36.gif]

big mum,super ti je ovo(svuda se sunce radja,lijepa je svaka zemlja,kao sto je bosna moja,na svijetu ljepse nema[sm=smiley27.gif])

anita,super za kafu,sad mi se bas pije jedna.

Nema nema ,moja Bosna je najljepša.

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 17:55:06)

Dobar dan! Šta se radi u ovu kafanu?[sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 18:01:37)

Hej devojke eto i mene cituckam sad i fino me oraspoloziste[sm=smiley1.gif]

čitav dan čuvah decu, a jos dobih i Tem. onda na kraju zavrsavasmo i nase obaveze po gradu i pokusnuli, ja čitav dan drhtim a tek sad[sm=zmeden.gif]

prijao bi mi jedan vruć čaj

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 18:10:34)

E, Joko, ja nikao tebe da "Nahvatam" na FB da se slatko istračarimo.Kao nekad...[sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 18:13:46)

ako mi verujes stalno hiljadu stvari radim, vecinom za druge, trci tamo, trci vamo i tad sam najbolja ovako niko me nista nepita ni kako sam ama bas nista.

ti cimni kad imas vremena da se istracarimo bas mi to nedostaje [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 18:15:46)

Joj, verujem. Kad tebi treba neko-nigde nikog.
Ma, ja baš često mislim na tebe, ali Tina udje na moj FB i igra igricu, i onda ostavi uključen profil, pa dosta njih misli da sam tu, a eću da odgovorim na poruku. Tako, da ako vidiš da ne odgovaram-to je tvoja ljubimica!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 18:26:20)

Tinika kao ja na FB, tako i ja igram igrice ali da bih smirila zivce i ostane ukljucem masu puta [sm=smiley1.gif]
ljubi mi devojcurka

moramo piti kafu pre nego pocnem raditi

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>