RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 9:13:34)

Pokušaj danas sa dijetom,supica,dvopek,nemoj ništa puno da ne opterećuješ želudac.

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 9:19:57)

moze biti a moze biti i neki virus
pre par nedelja sam ja tako Bogu dusu Bog je nece , taraje dva dana posle je mnogo lakse
a kuvani krompir ne bi trebao da iritira zeludac [sm=zmeden.gif]

Modessty -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 9:23:03)

Olga ti si bolje danas?

mamin mish -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 9:54:44)

Ajmo zene ja cas_tim!

[img]http://www4.slikomat.com/13/0916/v5i-images.jpe[/img]

Moj mali mis puni 3 godine danas!

branki* -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 10:02:49)

ooo,srecan rodjendan onda maloj drugarici[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

serpica -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 10:03:51)

Cakana moze presek u nestele temi.[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 10:08:41)

Emice , Olga, moram tako... a mislila danas neku strudlu da pravim. Bezveze.
Moze i peceni , idem ga staviti u rernu sa sve ljuskom .
A vec mi opet krece mucnina ...[sm=smiley13.gif]

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 10:10:55)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Olga ti si bolje danas?

trenutno nemam temperaturu ali kijam i nos mi je zacepljen , nista ne osetim i kad jedem ko karton da jedem [sm=smiley13.gif]
i sve me boli ko da sam dzakove vukla

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 11:04:51)

Klarita evo [sm=smiley1.gif]

Testo za palacinke : 2 jaja, malo ulja, malo soli, 200g brasna, 45o ml mleka, zabutati testo. ispeci palacinke ispadne oko 10-12. Onda hladne palacinke filovati krem sirom, stavljati sunku, kackavalj, kecap i origano , uviti, i umakati u brasno, pa u jaja, pa u prezle , prziti u dubokom, vrelom ulju! Prijatno[sm=smiley4.gif]

Inace ja sam danas bas ljuta na mm, i necu d amu spremim nista za rucak[sm=jezicek.gif]

anita -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 11:50:45)

IZVORNA PORUKA: mamin mish

Ajmo zene ja cas_tim!

Srecan vam rodjendanko. Sve najlepse. [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 11:52:36)

IZVORNA PORUKA: anita

IZVORNA PORUKA: mamin mish

Ajmo zene ja cas_tim!

Srecan vam rodjendanko. Sve najlepse. [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif]

Otvorila sam temu KLIK

tijatija -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 11:59:13)

zene pomagaj teeee, sigurno ce me 90% njih ismejati ali mi je stao mozak... pitala me je danas N da li je SUNCE zivo bice ili predmet [sm=zmeden.gif]

Klarita -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:01:05)

Usijana planeta[sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:03:04)

pa jooooj Tijatija
zivo bice nije a nije ni predmet , nebesko telo , objekat , predmet
izes ga
pre je predmet nego zivo bice ali nije ni predmet , ako je zemljaljska kugla predmet onda je i sunce
uf breee , kakvo pitanje [sm=smiley13.gif]

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:04:48)

cekaj , da l je to pitanje za skolu ili decija radoznalost ?
ako je za skolu i te dve opcije su onda je predmet ali ako je samo tako onda je to zvesda - nebesko telo , znaci neka treca kategorija

tijatija -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:07:23)

da za skolu[sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:10:47)

pa ako su samo ta dva odgovora onda je predmet
a ako uciteljica kaze da je zivo bice , daces mi mejl da joj ja objasnim sta su ziva bica i kako se razmnozavaju

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:14:51)

mada i viroidi i prioni spadaju u ziva bica ali nemaju njihove karakteristike sem dela DNK ili RNK
a planete i sunca se definitivno ne razmnozavaju mitozom , mejozom , prostom deobom , ne disu , nemaju DNK ni RNK
jao al sam se dala u problem
pitanje je umobolno

big mum -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:16:17)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa ako su samo ta dva odgovora onda je predmet
a ako uciteljica kaze da je zivo bice , daces mi mejl da joj ja objasnim sta su ziva bica i kako se razmnozavaju

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Ali detaljno ,ko šta kako gdje i kada.I da joj dovedeš jedno muško živo biće da joj malo detaljnije objasni[sm=smiley1.gif]

tijatija -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:20:59)

hahah Olga ja sam razmisljala 30min i nisam znala sta da joj odgovrim a da pozovem nekog da me ismeje [sm=smiley36.gif] pa sam se setila rr ovde me barem ne poznajete [sm=smiley36.gif Stvarno pitanja za prvake su strasna, domaci sto radi i ja moram prvo da se preispitam a tek danas puni 6 godina, mogla sam bey ove ekskurzije od skole jog godinu slobodno a cvrsto sam odlucila da M nece ici sl. godine ... i sad kako objasniti detetu od jedva 6 godina sta je nebesko telo i zasto sunce jeste ili nije zivo bice a ona sa sto pitanja o suncu ima da siznem ...

Klarita -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:25:30)

Ja bih rekla svom detetu: "nije zivo bice jer ne dise[sm=smiley4.gif] a nije ni predmet, ne znam bas da ti objasnim, haj ti pitaj uciteljicu, ona ce taman svima da objasni, sine, nije mama uciteljica" [sm=zz_biggrin.png]

A, a, a? Diplomatski, pedagoski, majcinski? Sta kazete?
Dajte jednu ljutu...moram da pakujem torbu za Nis, a poremetiste me sve ovde!

big mum -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:28:01)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ja bih rekla svom detetu: "nije zivo bice jer ne dise[sm=smiley4.gif] a nije ni predmet, ne znam bas da ti objasnim, haj ti pitaj uciteljicu, ona ce taman svima da objasni, sine, nije mama uciteljica" [sm=zz_biggrin.png]

A pametne ženeeeeeeeeee [sm=smiley20.gif]

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:29:22)

Tijatija , ja sam zvala matorog ( istoricar arheolog - valjda se razume u predmete ) , svekrvu ( doktor medicinskih nauka - valjda se razume u nesto ) i zaovu ( biolog - valjda se razume u ziva bice )
znaci u slucaju da biras
zivo bice - predmet
predmet je
eto a ako slucajno uciteljica kaze da nije znas sta ti je ciniti [sm=smiley36.gif]

tijatija -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:30:36)

Tacno tako !

Klarita -> RE: Septembarski baRR (16.9.2014 12:33:11)

IZVORNA PORUKA: big mum

A pametne ženeeeeeeeeee [sm=smiley20.gif]

A, take smo ti mi zene kojima kroz vene tece bosanska krv [sm=smiley36.gif] BM, nema te u Nestle nagradnoj igri? Je l' si se prijavila? Idi protestuj...evo ja imam jos malo vremena, pa cu s tobom da ti dam moralnu podrsku[sm=smiley4.gif]
Olga, brate pocela sam opet da te jurim po temama da se nasmejem, a i ovu BM, vrati se zena jos ludja no sto bese [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>