RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:06:48)

IZVORNA PORUKA: branki RR

lili,bre,ne umes da se organizujes,zenska[sm=jezicek.gif]ja stizem i da mesim i da skupljam poeni i da budem lepa sebi,muzu i drugima[sm=jezicek.gif]

Šta ću kad sam nesposobna![sm=jezicek.gif] Ili me sustigle godine, išijas, skleroza...[sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:09:15)

IZVORNA PORUKA: bubulence

ljiso kako ti zavidim.
zamisljam: jutro, zima, hladno, sneg. sedis pored sporeta, tisina, cuje se samo vatra iz smederevca, sedis pored njega u pidzami, bade mantilu, carapama i pijes veliku kafu... cekas da pocne da svice onda se obuces, izadjes i cistis sneg... mmmmmmmm, hocu da se udam za tebe [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] cuj smederevac, aman zeno imam centralno grejanje, wi fi na salasu, mikrotalasnu, susilicu i td. U punoj sam opremi ahahahah...Ne zivim u 18. veku ahahahaha....Al jes toplo unutra, pijem veliku kafu, cekam da svane, obucem se, nalozim pec i da kad pada sneg cistimo ga mm i ja pola dana, imamo jedno bar 50 m do druma da ocistimo i jos staze po dvoristu okilavimo najstrasnije, al drzi nas u kondiciji[sm=smiley36.gif]

ME ja volim da dorucak bude topao kad se D probudi. Sta da radim razmazila sam je sa hranom [sm=smiley36.gif]

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:16:10)

Joj, Ljišo, nasmeja me!!!!
E, sad, pošto nemaš smederevac, i imaš svu IN opremu-a ti lepo kupi i ono (ne znam kako se zove) onaj čistač snega-da ne lopataš po pola dana!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:18:09)

jedino ne stizem da fotografiram,evo kritikuju me[sm=jezicek.gif](kable sve odneo mm kad je isao na put).nije da se vadim,nego da objasnim situaciju[sm=smiley36.gif],sinoc dosao tek.

ljiso,da dodje grtalica i kod tebe[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:19:18)

jedino ne stizem da fotografiram,evo kritikuju me[sm=jezicek.gif](kable sve odneo mm kad je isao na put).nije da se vadim,nego da objasnim situaciju[sm=smiley36.gif],sinoc dosao tek.

nista onda ces na popravni, ti si bar prosvetar, znas kako to ide[sm=jezicek.gif]

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:21:36)

Ja ne verujem dok ne vidim, Braniki!
A, Boga mi, nekad ne vrujem ni kad vidim!
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:22:13)

idem na popravni sve dok god sam u trudnoci,do tad mesim i krkam,posle me vidjate u drugim temama,hocu da budem macka[sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:22:31)

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Joj, Ljišo, nasmeja me!!!!
E, sad, pošto nemaš smederevac, i imaš svu IN opremu-a ti lepo kupi i ono (ne znam kako se zove) onaj čistač snega-da ne lopataš po pola dana!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]

iiiiiiiiiiiiijuuuuuuuuuuu da nemam smederevac na salasu pa to bi bio smrtni greh ahahahaha...Naravno da imam smederevac ali ga iznosimo napolje leti i onda leti na njemu pecemo papriku i spremamo zimnicu i sve po redu ali ne lozim ga zimi[sm=smiley36.gif] (mada iskreno smederevac najbolje zagreje izes ti ove nove high tech metode ahahah)

Komsija ima grtalcu (nisam progutala i[sm=smiley36.gif]) al tolko je zadrt da je cak ni on ne koristi vec posto ima troje dece oni jadnici ciste njihovo ogromno dvoriste[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:22:54)

idem na popravni sve dok god sam u trudnoci,do tad mesim i krkam,posle me vidjate u drugim temama,hocu da budem macka[sm=jezicek.gif]

posle toga cemo svi u temu smrsajmo zajedno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:23:06)

[sm=smiley36.gif]

Branki, znaci dosao sinoc? [sm=zz_wub.gif][sm=zz_mstickle.gif] Jeste li popili kakvo vince pred spavanje? [sm=smiley1.gif]

amelia -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:25:09)

UM sanjala sam te nocas [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:26:18)

IZVORNA PORUKA: amelia

kako[sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:27:02)

lili,bre,ne umes da se organizujes,zenska[sm=jezicek.gif]ja stizem i da mesim i da skupljam poeni i da budem lepa sebi,muzu i drugima[sm=jezicek.gif]

Mogla bih i ja mesiti za veceeru ..ali imam samo fetu, mislim da je bolji sitan sir [sm=smiley13.gif] uostalom ofarbacu se i nasminkati da i ja budem Wepa, bar sebi [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:27:45)

lili,je l ti vise verujes meni ili svojim ocima,mislim stvarno[sm=jezicek.gif]
UM,jeste,bas ta tema,na nju sasm mislila[sm=smiley36.gif]
elena,nema vinca zbog trudnoce,nema sexa zbog trudnoce,bilo je drugih nacina za uzitak,mislim,khm,khm,da se ne izrazavam sad...ima ga u sexi temama[sm=smiley36.gif]

doktorkakristal -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:40:51)

juuuuuuu koji se razgovori ovde vode sram vas bilo [sm=zz_mstickle.gif]
LJISO da kupite grtalicu da se ne mucite sa snegom [sm=smiley36.gif]
ja jos kod mame eno pokusava da uspava Doroteju ,pocela da zeza sa spavanjem samo se glupira

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 15:48:01)

[sm=jezicek.gif] odoh u tu temu da iscitam !

bubulence -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 16:09:32)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: bubulence

ljiso kako ti zavidim.
zamisljam: jutro, zima, hladno, sneg. sedis pored sporeta, tisina, cuje se samo vatra iz smederevca, sedis pored njega u pidzami, bade mantilu, carapama i pijes veliku kafu... cekas da pocne da svice onda se obuces, izadjes i cistis sneg... mmmmmmmm, hocu da se udam za tebe [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] cuj smederevac, aman zeno imam centralno grejanje, wi fi na salasu, mikrotalasnu, susilicu i td. U punoj sam opremi ahahahah...Ne zivim u 18. veku ahahahaha....Al jes toplo unutra, pijem veliku kafu, cekam da svane, obucem se, nalozim pec i da kad pada sneg cistimo ga mm i ja pola dana, imamo jedno bar 50 m do druma da ocistimo i jos staze po dvoristu okilavimo najstrasnije, al drzi nas u kondiciji[sm=smiley36.gif]

cuti, nemoj da mi kvaris ugodjaj, meni se svidja ovako kako sam zamislila [sm=smiley36.gif]...

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 16:18:52)

lili,je l ti vise verujes meni ili svojim ocima,mislim stvarno[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif] Branki, od sad verujem slepo i bezuslovno samo tebi!!![sm=jezicek.gif] Časna Titova pionirska reč!!!

Ljišo, zasmejala si me da sam se smejala naglas sama sa sobom!!![sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 16:19:21)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

posle toga cemo svi u temu smrsajmo zajedno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ali,ti ces pre toga u trudnicku[sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 16:20:11)

Mi smo gledali crtani cars, samo prvih pola sata jer je taj deo zanimljiv, posle nije. Oblog sam uspela da mu stavim, ali je posle pola sata skinuo, evo ga sad hoda i umara babu.
Ja sam popila jedan viski, jer mi je stvarno bio potreban.
I da mrzim mrzim ose [sm=hudicek1.gif]

amelia -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 16:58:27)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: amelia

kako[sm=smiley36.gif]

Hahha ma sram me da pricam...uhvatila si me na delu sa nekim [sm=jezicek.gif] i ja sam te posle molila i preklinjala da nikom nista ne kazes.. i daaaa bila sam trudna i dala si si mi da gledam i uzmem koje hocu Unine haljinice i ostalo kad je bila beba [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Kakaf san [sm=zardeva.gif][sm=smiley29.gif]

Modessty -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 17:10:58)

Dobar dan! Auuu usijaće vam se tastature! [sm=smiley36.gif]
Ja ne stižem da se ukačim na internet! Sad ugrabih prilku dok Nikola spava a mm i Danilo igraju bingo.
Ljišo oću i ja da se udam za tebe! [sm=smiley36.gif] u[sm=smiley36.gif]stvari možda bi mogla da me usvojiš. Ću ti čistim sneg časna pionirska!

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 17:22:19)

odoh ja po moje dete!
Ostajte mi zdravo, dobro i veselo do mog povratka![sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 17:32:22)

auuuu sto ste se raspisale,mene nema par sati ovde zurka prava [sm=smiley36.gif]
ja kad bih UM sanjala vjerovatno bi nesto spremala za klopanje [sm=smiley36.gif]

amelia -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 17:34:40)

IZVORNA PORUKA: emicaa

auuuu sto ste se raspisale,mene nema par sati ovde zurka prava [sm=smiley36.gif]
ja kad bih UM sanjala vjerovatno bi nesto spremala za klopanje [sm=smiley36.gif]

Hahaha emice i ja se pitam odakle taj san da sam barem. Pravila palacinke ili kroasani ali ovo mi nikako ne ide u glavu [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sledeća stranica >   >>