RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 7:46:30)

bubi moji spavaju[sm=smiley36.gif], ja nisam normalna ahahhah...evo pecem proju. Srecom ni moj tata nije normalan i ustaje rano pa mi je doneo ulje

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 7:50:47)

Ja namerno ustajem rano, jedino tako mogu da popijem kafu ko covek, popusim cigaru, iscitam rr, vesti, fb...Inace nema sanse. To mi je vreme za punjenje baterija [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 7:51:44)

[sm=smiley20.gif]

serpica -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 7:52:29)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Ja namerno ustajem rano, jedino tako mogu da popijem kafu ko covek, popusim cigaru, iscitam rr, vesti, fb...Inace nema sanse. To mi je vreme za punjenje baterija [sm=smiley36.gif]

Potpisujem [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 7:55:45)

ljiso kako ti zavidim.
zamisljam: jutro, zima, hladno, sneg. sedis pored sporeta, tisina, cuje se samo vatra iz smederevca, sedis pored njega u pidzami, bade mantilu, carapama i pijes veliku kafu... cekas da pocne da svice onda se obuces, izadjes i cistis sneg... mmmmmmmm, hocu da se udam za tebe [sm=smiley36.gif]

mirkam -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 8:00:11)

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: mirkam

Anci,laku noc.
Ostali dobro jutrooo.
ko kuva jutros drugu turu,pošto je Ljisa kuvala prvu?

Nije Ljisa nego ja [sm=smiley36.gif] a kuvam i drugu odmah [sm=smiley36.gif]

Ooo Šerpi izvini.Tebi sad ne smijemo da se zamjeramo [sm=smiley1.gif] Divna je kafica[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 8:08:17)

IZVORNA PORUKA: serpica

Anci,laku noc.
Ostali dobro jutrooo.
ko kuva jutros drugu turu,pošto je Ljisa kuvala prvu?

Nije Ljisa nego ja [sm=smiley36.gif] a kuvam i drugu odmah [sm=smiley36.gif]

Ooo Šerpi izvini.Tebi sad ne smijemo da se zamjeramo [sm=smiley1.gif] Divna je kafica[sm=smiley1.gif]

[sm=smiley31.gif] zao mi sto sutra lab.ne radi od 5h pa da mi rezultati budu gotovi dok sve vi ustanete i da vas sacekam sa kaficom [sm=smiley36.gif]

mirkam -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 9:07:11)

To bi bilo super.Al nema veze i ovako ćemo se isto radovati.Dva puta nam priredjes radovanje u tri dana,pa stvarno šta bi ljepše [sm=smiley31.gif]

doktorkakristal -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 9:34:41)

jutar i u kafanu i ja se pridruzujem kafici
SERPICE jedva cekam sutra da javis mada to je to [sm=bravo.gif]
treba da izadjem napolje i odem po dete a ne ide mi se koliko je hladno pih nisam se psihicki pripremila za ovu zimu [sm=zz_cold.gif]
da pitam ovde verujem da vecina vas ima klimu u stanu pa me zanima koliko trosi da li fazon onih kvarcnih grejalica ili uljanih radijatora,pitam jer se mislim sta cu za ubuduce dok ne pocne grejna sezona a hladno je u stanu,mozda ima tema nisam ni gledala

milicicak -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 9:41:43)

Jutar u kafanu :)
Ispratila muza i dete na svekrov rodjendan, pijem ladnu kafu i razmisljam kojim putem da odem na posao...
Dr, mi koristimo klimu za grejanje u ovom prelaznom periodu, nisam nesto primetila da nam racun za struju bude mnogo veci

branki* -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 9:56:21)

proslo jutarnje ludilo i frka i kod nas...mm ode na pijacu i do marketa,boza tu po stanu skace i trce,ja i dalje pijem onu moju jutarnju kafu[sm=smiley36.gif]
kris,nisam ni ja primetila da mi je racun za struju nesto puno veci kad ukljucujem klimu.

emicaa -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 9:57:52)

Ko će samnom kaficu,ovde se sunce cjelo jutro bori da izadje iza oblaka ali nešto mu slabo ide [sm=smiley13.gif]

serpica -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 9:59:35)

Emice ja ne mogu kafu,popila dve od jutros,dosta je al pravim neki cedjeni sok pa eto moze to [sm=smiley1.gif]
kod nas 7 stepeni,hladno..

branki* -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:00:12)

evo,emice,ja se prijavljujem da pijremo kafu[sm=smiley1.gif]meni ranije bilo nezamislivo da pijem hladnu kafu,nego onako vrucu odmah pocnem da pijuckam,kad se ohladi,bacam.sad mi sve zamislivo[sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:01:31)

Dobro jutro. Ja ustala pa ispijam prvu kafu.

vonavoj -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:13:49)

ja popila kafu,ali mi nije prijala..zeludac me boli,sad popila kis.vode..i cekam reakciju..
moze nesto gazirano![sm=smiley36.gif] (pa cu posle da prdim)[sm=zz_oops.png]

big mum -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:16:23)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

jutar i u kafanu i ja se pridruzujem kafici
SERPICE jedva cekam sutra da javis mada to je to [sm=bravo.gif]
treba da izadjem napolje i odem po dete a ne ide mi se koliko je hladno pih nisam se psihicki pripremila za ovu zimu [sm=zz_cold.gif]
da pitam ovde verujem da vecina vas ima klimu u stanu pa me zanima koliko trosi da li fazon onih kvarcnih grejalica ili uljanih radijatora,pitam jer se mislim sta cu za ubuduce dok ne pocne grejna sezona a hladno je u stanu,mozda ima tema nisam ni gledala

Jutro [sm=smiley1.gif]

Klima nije u stanju da ugrije stan kad je prava zima,ona se pali u jesen kad nisu niske temp.,čisto da malo umlači.Računi su veći za 10eur.Barem kod mene.
Mi sad planiramo da kupimo ,ima na temi grejanje

Naravno sve zavisi i od samog položaja stana tj da li je u sredini zgrade ili ili je na spoljašnjoj strani ,prizemlju i stanja stolarije.

Dobro jutro mi danas na svadbu moram da ispeglam šta ćemo obući.
Oblačim zeleno aljiče ima da bidnem ki upisana[sm=love.gif]

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:19:17)

jutro [sm=smiley1.gif]
bas je divan dan , suncan i nije hladno
supa mi je skuvana , ostatak rucka ceka da se nakanim [sm=smiley36.gif]
pravila sam juce one kroasane , testo je ukusno ali izgleda da sam ih pretanko razoklagijala jer su krajevi bili hrskavi previse za moj ukus
i tako [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:21:03)

A. se probudio pa divlja, trebalo nam je citavih pola sata da mu promenimo pelenu, uf. Puko je glavom o moju glavu, lele al to dete ima tvrdu glavu, jos uvek me boli, a on se smeje.
Da ja ispusim jos jednu dok se on i moja mama zanimaju. A drugu kafu cu da pijem kad mu dodje vreme spavanja.

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:29:35)

Dobro jutro [sm=smiley1.gif] dan tu i tamo nije los, jos malo pa cemo napolje.
Ljiso, pa ti peces proju u pola 8 ujutru ? [sm=smiley36.gif] vrednice jedna!
MM, isto za menjanje pelena a cesto mi se popiski dok joj mazem kremu na guzu [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:31:32)

mene je izludjivalo onih davnih dana dok su se u nasoj kuci trosile pelene : kakne u pelenu , onako ko vrabac i cim je presvucem istovari se ko hipopotamus u cistu pelenu [sm=smiley29.gif]

emicaa -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:33:15)

ja kafu pijem cjeli dan,skuvam oko 1 i u 5 kad muz dodje sa posla imam jos u solji,isplativa sam skroz :) danas imamo goste pa sam se uhvatila sredjivanja a veliko i malo djete pavaju.

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:45:51)

IZVORNA PORUKA: emicaa

ja kafu pijem cjeli dan,skuvam oko 1 i u 5 kad muz dodje sa posla imam jos u solji,isplativa sam skroz :) danas imamo goste pa sam se uhvatila sredjivanja a veliko i malo djete pavaju.

Cesto mi se desava [sm=bravo.gif] nasmeja me [sm=smiley36.gif] zato sto cekam da E prvi put zaspi da smutim nes, a onda vidim da imam hiljadu poslova po kuci da zavrsim i batalim kafu u startu. Kad kazem mm da pricuva bebu samo dok popijem kafu, samo mi kaze-aha, vazi, to ce biti tri sata! Hahaha

emicaa -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 10:50:22)

a nije meni toliko zbog poslova nego stvarno ne volim previse kafu a cesto mi dodje da pijem i napravim.popijem gutljaj i vise mi se ne pije pa je tako cjeli dan razvlacim gutljaj po gutljaj [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 11:19:45)

Pa dobro to se i meni desava kad napravim kafu u Doncafe casu , 3dcl [sm=smiley1.gif] ali kada je pristojna u pitanju, ostaje zbog kucnih poslova.
Izgleda da cu morati i ja da navijam sat da ustanem pre E .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sledeća stranica >   >>