Klarita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:08:39)
|
BM, sve sam smislila, a da se ne radujemo unapred, definitivno dogovoramo onda pred leto. Javljam u pp cim nadjem vremena, jer jos ti dugujem povecu poruku, a ulazim vec danima na blic...[sm=smiley31.gif] IZVORNA PORUKA: Trcosava RR a pro po padanja i masnica, bre žene pa ja se zatrčim sa vrha ulice i prospem se koliko sam dugačka ispred svoje kuće, mama mi zalepi flaster, ja otrčim opet na vr'' ulice i opet se prospem. Naravno da sam pala na isto koleno, na kraju sam i batine dobijala [sm=jezicek.gif] Klarita darling, što se bre ne ofarbaš sama? Hm da... U sRbiji ti se više isplati da odeš kod frizera nego da sam kupuješ i farbaš se. Isto[sm=smiley36.gif] secam se jednom tri puta padam biciklom na isti breg za redom...dodjem kuci svaki put, svaki put majka uslogirana jer ja sva u krvi, treci put me tata zgazi kao macku od batina[sm=smiley36.gif] Tek mi je sad jasno, a onda sam se pitala "Gde su moja decija prava" (to tad postalo aktuelno) pa dobijem jos vece batine[sm=jezicek.gif] Paaaaaa, ja sam mm servirala pricu da je moja kosa takva da mora frizer da me farba[sm=smiley9.gif] to mi je beg od kuce, kompa i dece[sm=smiley9.gif] a, tamo kod te frizerke se sita napricam, salim, naslusam traceva i napijem kafa i napusim [sm=smiley4.gif] a, farbanje sas feniranje moje kose, 400dindzi sto ti danas nema ni 4evra[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|