RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:59:10)

e evo me sad za kompom pa mogu raspalim [sm=smiley36.gif]

a pro po padanja i masnica, bre žene pa ja se zatrčim sa vrha ulice i prospem se koliko sam dugačka ispred svoje kuće, mama mi zalepi flaster, ja otrčim opet na vr' ulice i opet se prospem. Naravno da sam pala na isto koleno, na kraju sam i batine dobijala [sm=jezicek.gif]

Ova moja jadna je smotana i ide bre k'o tenk, ne gleda uopšte gde ide, sama se o svoje noge sapliće. Kad krene u vrtić njoj noge sve modre od padanja.

A hit je bio prošle nedelje - odem ja po nju u vrtić, a 'nokti' (čitaj sve oko noktiju i nokti) u roze drečavo šljokičavo obojeni. Kad menije šlAg strefio. Pitam ja šta je to, a tek će vaspitačica ''ona i drugarica su ofarbale, došle do mene i rekle kako one sad imaju elegantne nokte' [sm=jezicek.gif]

Klarita darling, što se bre ne ofarbaš sama? Hm da... U sRbiji ti se više isplati da odeš kod frizera nego da sam kupuješ i farbaš se.

big mum -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:04:57)

IZVORNA PORUKA: Klarita

BM, uci ga sestro slatka da se brani, da se brani samo tako, pesnicom u usta sve da gadja[sm=hudicek1.gif]ja tako ucim K da udara ako je neko prvi pipne[sm=smiley9.gif] ne daj Boze ujede. Ljubni ih od mene oboje, ako Bog da, druzicemo se na leto [sm=smiley2.gif]

Eno ga dodje covek, kupio sebi przeni file soma (mislim i za nas) postavio, seo, jeo, i ode opet...OMG [img]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/r073.gif[/img] i ja ga pogledah popreko,a on ce: "Pa sta me gledas kupio sam i za vas, nego deca spavaju" ne znam da li da se smejem od njega ili placem. Cim prodje ova nagradna igra, otvaram temu biseri mm...
K se uspavala, proceskala sam je tu po nozi dok sam vam kuckala i tako..idem na pus pauzu i da konacno skinem okrzani lak sa noktiju[sm=hudicek1.gif]

Ali TRT milojka, N se javlja iz sobe, bas je pospavao, citavih 10/15 min [sm=smiley36.gif] opet ne znam da li da se smejem ili placem

M učim ga da se brani ali ovo je klipan od 7 god-misli ako su mu rodtelji neke da izvinite guzonje da može da radi šta mu je volja.

Znači dolaziiiiiiš -jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] ne mogu dočekati da te upoznam[sm=smiley1.gif]

A muža prepusti meni a ja ću tebi svog [sm=smiley2.gif]jel pošteno.Čisto da ih malo prevaspitamo ai sevap je pomoći.

I nemoj da mi galamiš na dijete,puti ga.Što bi Strahinja rekao nemoj da gaamis na meenee ja ćam maji[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:08:19)

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nego ljudi moji, čitam u novinama oko parade "ponosa" i sad nebitno šta ja mislim o njoj konkretno, ali mi se radja ideja da nekako vodeći sa svih ovih porodičnih portala stupe u kontakt i daju predlog za PARADU PONIŽENIH I ZABORAVLJENIH, na kojoj bi paradirale trudnice, mame i tate sa bebama, dečicom...

[sm=smiley20.gif] slazem se i rado cu da paradiram...a, znas kad ce onaj sa vulgarnim nadimkom i brat mu prasac iz MUP da dozvole??? NIkad[sm=hudicek1.gif] Crkli da Bog da

i ja bih paradirala!!! bez zezanja, savrsena ideja

Klarita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:08:39)

BM, sve sam smislila, a da se ne radujemo unapred, definitivno dogovoramo onda pred leto.
Javljam u pp cim nadjem vremena, jer jos ti dugujem povecu poruku, a ulazim vec danima na blic...[sm=smiley31.gif]
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

a pro po padanja i masnica, bre žene pa ja se zatrčim sa vrha ulice i prospem se koliko sam dugačka ispred svoje kuće, mama mi zalepi flaster, ja otrčim opet na vr'' ulice i opet se prospem. Naravno da sam pala na isto koleno, na kraju sam i batine dobijala [sm=jezicek.gif]

Klarita darling, što se bre ne ofarbaš sama? Hm da... U sRbiji ti se više isplati da odeš kod frizera nego da sam kupuješ i farbaš se.

Isto[sm=smiley36.gif] secam se jednom tri puta padam biciklom na isti breg za redom...dodjem kuci svaki put, svaki put majka uslogirana jer ja sva u krvi, treci put me tata zgazi kao macku od batina[sm=smiley36.gif] Tek mi je sad jasno, a onda sam se pitala "Gde su moja decija prava" (to tad postalo aktuelno) pa dobijem jos vece batine[sm=jezicek.gif]

Paaaaaa, ja sam mm servirala pricu da je moja kosa takva da mora frizer da me farba[sm=smiley9.gif] to mi je beg od kuce, kompa i dece[sm=smiley9.gif] a, tamo kod te frizerke se sita napricam, salim, naslusam traceva i napijem kafa i napusim [sm=smiley4.gif] a, farbanje sas feniranje moje kose, 400dindzi sto ti danas nema ni 4evra[sm=smiley1.gif]

Bibilib -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:14:33)

Ta tvija frizerka uopste nije skupa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:16:14)

Joj Klarita ženo ja sam lavica, ja samo nekom da tutnem glavu. Ko tetke u salonu sam samo (m)učenicama davala da me feniraju, a one spore kao teško ranjeni puž, a ja samo što ne počnem da predem. Ovde mi presedne i frizer i frizura [sm=smiley36.gif]

Prošlu trudnoću kupim si farbu i odem kod ženu u selo da me samo ofarba, da se ne saginjem preko stomak - odra me 10€ plus farba skoro isto toliko... pozlilo mi. Šišanje kratke kose (4.5cm) tačnije podšišavanje mi je 20€ bez pranja kose!!! A kad si dođem kod kuću u Bg u onaj moj ćumez od Karaburme (ljubim je najlepša mi [sm=jezicek.gif]) dam 1000 din da me ofarba (sas profesionalnu farbu), ošiša, isfenira i turi pakovanje na glavu! I to bez moju farbu! Lelelellelel

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:16:25)

bar dan [sm=smiley1.gif]
meni tu svekrva , resava ukrstenica sa zvercicom
radja mi se ideja da matori i ja pobegnemo negde bilo gde i dodjemo sutra uvece kuci [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:19:39)

Bibilib, nije[sm=smiley36.gif] Jos mi i kafu skuva. Jedino sto si naravno ja odnesem farbu i 100gr kafu[sm=jezicek.gif]
Trco[sm=hudicek1.gif] sta reci...doodi brgo[sm=smiley36.gif]
Olga, begaj, sestro, sas matorog il'' bez njega[sm=jezicek.gif]

big mum -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:21:14)

Dođi kod men jać te 'ovarbat[sm=smiley1.gif] za džabe.Sjednemo na balkonče ,kafica ,šacovanje tuđih muževa i to,jedino ne pušim .

A šta sam puta pala i porazbijala koljena, laktove i probijala usnu.Jednom su mi čak šili prst.
Ali za divno čudo nikad nisam slomila ruku.

Klarita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:22:32)

BM, ce me farbas na leto, a za pusenje ne brigaj, ja pusim za obadvije[sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:23:59)

Ja se od prvog porodjaja sama farbam... Otkricu vam i tajnu ako hocete...[sm=smiley36.gif]
Trco bre bas si sapetljiva...
Oldzi pakuj gace i carape i begaj

big mum -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:25:19)

Klarita Ok[sm=smiley20.gif] ,jel se Olga sprema za bludne radnje ili mi se čini[sm=zmeden2.gif]

Bibilib -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:27:57)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

bar dan [sm=smiley1.gif]
meni tu svekrva , resava ukrstenica sa zvercicom
radja mi se ideja da matori i ja pobegnemo negde bilo gde i dodjemo sutra uvece kuci [sm=smiley36.gif]

Dobra ideja Olga i ja bih bezala da ima ko da cuva decicu... Ali nemaaa [sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif]

big mum -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:34:25)

IZVORNA PORUKA: mati

Oldzi pakuj gace i carape i begaj

Šta će joj gaće[sm=zmeden.gif]to joj uopšte ne treba[sm=jezicek.gif]

mati -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:37:43)

Ju... Sad me podseti na jednu babu sto sam je videla kad sam bila mala u selu... Pa morala je nana dva dana da mi objasnjava... A tek sto sam se hvalila po komsiluku sta sam videla, jos sva odusevljena...

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:43:01)

Mati , videla si babu bez gaca ? Ocu da pitam : videla si koku neke babe bez gaca [sm=smiley36.gif]
e moja BM , bludne radnje su kod nas zakazane , za to ko sav noble svet imam agendu , seksa nema do oko Bozica [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:45:52)

Kafanica puna,da vas i ja opet pozdravin,išla do sveki po svoje slatkiše,sad ću opet glumit prasicu [sm=smiley1.gif]

mati -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:46:53)

Ma ne, to bi tek bilo... Nego ide bakuta kroz bastu, stane , rasiri malo noge, obavi kratku nuzdu i nastavi dalje ko da se nista nije desilo... A ja dete ko dete nista mi nije jasno pa trazim objasnjenje a onda delim svoj dozivljaj sa drugarima...

big mum -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:47:11)

Doživljaj je to[sm=smiley1.gif]
Kod nas u gradu ima jedna fina gospoja50god) koja takođe ne nosi gaće.Ljeti sjedne u baštu i ne prekrsti noge[sm=smiley23.gif]Odradi depilaciju čista je stvarno.
Šta će žena lufta se [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:50:24)

Kafana je moja sudbinaaaaaa[sm=zz_dance.gif]

Mi rucali, oprala sa sudove, da zabutam palacinke za veceras, i beizmo u setnju, dok nije pocela neke kisa[sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 15:51:46)

joj BM[sm=smiley36.gif]

Olga, eto ni gace ti netrebaju samo begajte gde god mozete[sm=smiley1.gif]

big mum -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 16:09:14)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Kafana je moja sudbinaaaaaa[sm=zz_dance.gif]

Mi rucali, oprala sa sudove, da zabutam palacinke za veceras, i beizmo u setnju, dok nije pocela neke kisa[sm=smiley1.gif]

Ti kao da si iz Bosne,samo po tjestanini[sm=smiley36.gif]Alo bre ženooo to deblja,već sam ti rekl neje fer prema nama polovnjačama sa viškom kilograma[sm=jezicek.gif]

Da Joko ,šta će joj gaće samo zauzimaju prostor u kofer[sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 16:11:33)

puš pauza [sm=smiley1.gif]
Moje dete stoji ispred tv, pocinje Zikina dinastija i on se cereka. E da zna dete koliko ce je jos pustati [sm=jezicek.gif]
I kod mene u kraju je isto bila jedna baka koja nije nosila gace, i piskila je gde god stigne.

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 16:24:27)

dobro je Mati , vec sam se zabrinula
a babe koje pispis gde god aaa pa to bilo i kad sam ja bila mala [sm=smiley36.gif]
da , gace su ustvari tiranija potrosackog drustva kao i kleti grudnjaci , to nam nista ne treba
smrt gacama !!!

17 joka -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 16:26:42)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

puš pauza [sm=smiley1.gif]
Moje dete stoji ispred tv, pocinje Zikina dinastija i on se cereka. E da zna dete koliko ce je jos pustati [sm=jezicek.gif]
I kod mene u kraju je isto bila jedna baka koja nije nosila gace, i piskila je gde god stigne.

e bar su te bake bile ravnopravne sa muskarcima u piskenju[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sledeća stranica >   >>