RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Klarita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 12:41:24)

Wiv, jeste, idi u crtice, navijamo do ponedeljka [sm=bravo.gif]

ivaMark -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 13:00:55)

IZVORNA PORUKA: bubulence

serpi drzimo fige!
treba mi trodupla kafa, nista nisam spavala...

I meni....

Sad pijem jutarnju i vidim lepe vesti na RR [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 13:02:31)

Una otilsa u set_nju sa mm bratom, ja spremma rucak, i virkam ovde. Inace ubi me bol u janjicima, vise u desnom, mozda je O , a ne mogu da mrdnem, a moda sam se i prehladila[sm=smiley13.gif]

aaaaaaaaa odveo mi je dete u pocepanim i prljavim helankamamama u graddddddddd aaaaaaaa, ne radi negativna morala sam ovde[sm=hudicek1.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 13:10:33)

Ispraznio nam se akumulator na autu [sm=smiley13.gif] uzasno sam nervozna i zedna .

Klarita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 13:17:11)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Una otilsa u set_nju sa mm bratom, ja spremma rucak, i virkam ovde. Inace ubi me bol u janjicima, vise u desnom, mozda je O , a ne mogu da mrdnem, a moda sam se i prehladila[sm=smiley13.gif]

aaaaaaaaa odveo mi je dete u pocepanim i prljavim helankamamama u graddddddddd aaaaaaaa, ne radi negativna morala sam ovde[sm=hudicek1.gif]

Sram te bilo, nemajko [sm=hudicek.gif]

Jao, salim se, naravno, tako i ja pop[sm=smiley35.gif] kad je odvedem kod mojih u odeci za igranje, a onda je moj tata povede do prodavnice [sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 13:22:06)

Jaoj pa kod nas pada kisa, i ja sma je obukla u nagore helanke da mi ne cepa nove i ne prlja, i sad ga zovem , on kaze "Sedimo u way i pijemo pice" aaaaa grrrrrrrrrrrrrr[sm=hudicek1.gif] a pun regal njenih novih i lepih stvari, sva sreca obula je nove patike, jaknu, i dzemper to je vadi[sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:11:32)

Napolju je grozno vremen tmurno. Verovatno ce i kisa.
Ja uzivam na rr i pijem toplu cokoladu. Evo i za vas [sm=smiley1.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0927/bd2-images.jpg[/img]

wivern -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:13:33)

Jaoj pa kod nas pada kisa, i ja sma je obukla u nagore helanke da mi ne cepa nove i ne prlja, i sad ga zovem , on kaze "Sedimo u way i pijemo pice" aaaaa grrrrrrrrrrrrrr[sm=hudicek1.gif] a pun regal njenih novih i lepih stvari, sva sreca obula je nove patike, jaknu, i dzemper to je vadi[sm=smiley36.gif]

Ahahahah sad ce sigurno sresti sve zive, i one koje niste videli 500 godina. to je marfijev zakon..
E a i pravo da ti kazem izem ti dete koje nije pocepano i musavo, znaci da ne ume da se zabavlja.(ala sam te utesila [sm=smiley36.gif])
Anita turi jednu i za mene

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:15:29)

IZVORNA PORUKA: wivern

Ahahahah sad ce sigurno sresti sve zive, i one koje niste videli 500 godina. to je marfijev zakon..
E a i pravo da ti kazem izem ti dete koje nije pocepano i musavo, znaci da ne ume da se zabavlja.

ahahhah ma ume ona da se zabavlja, nego zabava je za kod kuce u dvoristu, te eksplicitne fotografije nisu za siru javnost ahahha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:18:08)

Obasja nas sunce, posle onako tmurnog jutra ...

17 joka -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:18:24)

Dobar dan u kafan

dajte neku jaku dobru domacu kafu

joj jedva cekam ponedeljak i Šerpicinu uduplanu betu[sm=bravo.gif]

wivern -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:24:13)

ahahhah ma ume ona da se zabavlja, nego zabava je za kod kuce u dvoristu, te eksplicitne fotografije nisu za siru javnost ahahha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mozes se opustiti sve smo videle kakvo ti je dete smizla [sm=bravo.gif], a verujem da zna i sira javnost [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:27:11)

Mozes se opustiti sve smo videle kakvo ti je dete smizla [sm=bravo.gif], a verujem da zna i sira javnost [sm=jezicek.gif]

hvala sestro, hvala[sm=smiley36.gif] sigurno se pitate zasto nas nema da vas davimo slikama[sm=smiley36.gif] imali smo nezgodu pa nam je oko plavo[sm=smiley13.gif]

E da videla ti je juce sliku na fb i pitala kako se ovoj teti zove dete u stomaku[sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:29:17)

grrrrrrrrrr sipajte mi nesto zestoko, moja deca poludese, dok sam ih pohvatala koje ce da jede, kojem se spava, kome se piski/kaki, dok sam uspavala maleckog [sm=zz_hot.gif] Klaru ceskam jednom rukom...mm iskoristi trenutak nepaznje i pobeze covek[sm=kuza.gif]
Idem da se farbam u 17h, pa je verovatno cuo taj moj telefonski poziv i iskoristio da se smugne do tada[sm=hudicek1.gif] Budala...

wivern -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:31:14)

Hhihihihihihi slatkis. Sva sreca da nije bilo socijalnih mreza ja kad sam bila mala. Ja sam vecito bila plava, izudarana i sa izgrebanim kolenima i laktovima. I rascupana, nikad se nisam cesljala-to sam mrzela. Keva je dobijala nervni slom od mene.
Jaooo koga da na'vatam da ide samnom na kaficu....kakav ja imam problem, a? [sm=jezicek.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:36:00)

Wiv, kao da si mene opisala kad sam bila mala, samo ja imam oziljke da me na to pdsete i cesto se setim i sama sebi smejem.

Wiv evo ja bih dosla da sednemo negde pijuckamo kaficu i tracarimooooo

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:37:19)

Uhvati me ako možeš pa idemo na fuka [sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:38:44)

E a i pravo da ti kazem izem ti dete koje nije pocepano i musavo, znaci da ne ume da se zabavlja.(ala sam te utesila [sm=smiley36.gif])
Anita turi jednu i za mene

Wiv naravno. Sa slagom ili bez [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:39:25)

Ajde onda, pakujte se obe i doDZite, cekam vas kod kolima.
Anita bas onu sa fotke [sm=bravo.gif]

big mum -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:40:57)

IZVORNA PORUKA: Klarita

grrrrrrrrrr sipajte mi nesto zestoko, moja deca poludese, dok sam ih pohvatala koje ce da jede, kojem se spava, kome se piski/kaki, dok sam uspavala maleckog [sm=zz_hot.gif] Klaru ceskam jednom rukom...mm iskoristi trenutak nepaznje i pobeze covek[sm=kuza.gif]
Idem da se farbam u 17h, pa je verovatno cuo taj moj telefonski poziv i iskoristio da se smugne do tada[sm=hudicek1.gif] Budala...

Klarita WOSAHHH [sm=zz_spin.gif]
Da sam ti malo bliže pričuvala bi ja,muški su ti takvi a da njima treba bio bi smak svjeta.

Mene su djeca izludila ,išli smo do grada pa onda na kafu kod prijateljice,tamo sam po[sm=smiley35.gif] skaču kao nenormalni,sreća pa smo bili u dvorištu.Kafu sam pila na leteći.Dođoše neka komšiska djeca pa se smetnuli.I neki mali mamin i tatin sin arogantan do bola[sm=zz_mad1.png] otima od Strahinje igračke i krenuo ga tući.E reko nećeš majčin sine nećeš nećeš.[sm=zz_mad1.png]
Evo sad me Sofka smara sa nekim barbikama.

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:45:44)

Jel neko za hladnu Janu Ice Tea? [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:48:38)

BM, uci ga sestro slatka da se brani, da se brani samo tako, pesnicom u usta sve da gadja[sm=hudicek1.gif]ja tako ucim K da udara ako je neko prvi pipne[sm=smiley9.gif] ne daj Boze ujede. Ljubni ih od mene oboje, ako Bog da, druzicemo se na leto [sm=smiley2.gif]

Eno ga dodje covek, kupio sebi przeni file soma (mislim i za nas) postavio, seo, jeo, i ode opet...OMG [img]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/r073.gif[/img] i ja ga pogledah popreko,a on ce: "Pa sta me gledas kupio sam i za vas, nego deca spavaju" ne znam da li da se smejem od njega ili placem. Cim prodje ova nagradna igra, otvaram temu biseri mm...
K se uspavala, proceskala sam je tu po nozi dok sam vam kuckala i tako..idem na pus pauzu i da konacno skinem okrzani lak sa noktiju[sm=hudicek1.gif]

Ali TRT milojka, N se javlja iz sobe, bas je pospavao, citavih 10/15 min [sm=smiley36.gif] opet ne znam da li da se smejem ili placem

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:49:12)

Nego ljudi moji, čitam u novinama oko parade "ponosa" i sad nebitno šta ja mislim o njoj konkretno, ali mi se radja ideja da nekako vodeći sa svih ovih porodičnih portala stupe u kontakt i daju predlog za PARADU PONIŽENIH I ZABORAVLJENIH, na kojoj bi paradirale trudnice, mame i tate sa bebama, dečicom...

Klarita -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:52:11)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nego ljudi moji, čitam u novinama oko parade "ponosa" i sad nebitno šta ja mislim o njoj konkretno, ali mi se radja ideja da nekako vodeći sa svih ovih porodičnih portala stupe u kontakt i daju predlog za PARADU PONIŽENIH I ZABORAVLJENIH, na kojoj bi paradirale trudnice, mame i tate sa bebama, dečicom...

[sm=smiley20.gif] slazem se i rado cu da paradiram...a, znas kad ce onaj sa vulgarnim nadimkom i brat mu prasac iz MUP da dozvole??? NIkad[sm=hudicek1.gif] Crkli da Bog da

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (27.9.2014 14:57:49)

Zvecarka se probudio. Odoh da se igram sa njim, svratim na puš pauzi.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sledeća stranica >   >>