Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 15:55:36
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MATI ma nek su zdravo samo sve ce to proci
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 15:57:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Masem opet. Trcim na posao uskoro. Vracam se tek u 9 posto posle skole imam neki sastanak. Moja deca ceo dan bez mene. To je tek pocetak. U medjuvremenu dok ne krenem citam Teodori price. Zao mi je da ceo dan bude uskracena. Obecala sam joj kad stignem da cu da joj pevam u krevetu. Bili kod homeopate. Pisem kasnije. Mati draga falis mnogo u razgovorima. Ostale poljubac.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 4.9.2014 16:04:26 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 16:02:34
|
|
|
|
mati
|
Sanjice Ukljucujem se ja kad mogu, ali vise pratim samo... Mm nije radio cetri meseca pa smo svi zajedno bili kuci, mazili se uzivali i nekako nisam ni ulazila na RR toliko. A sad virnem malo kad Mita spava, uglavnom namneko dodje od Matinih drugova, pa i nemamkad da pisem. Doco ja to prolazim drugi put tebi je sve novo. Slatke muke...
< Poruku je uredio mati -- 4.9.2014 16:03:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 16:09:01
|
|
|
|
emicaa
|
Sad mi bila svekrva na kafici kaže uplatila sedmicu za majorku i sad problem ne zna da li će svekar moći dobiti sedmicu godišnjeg i njen je prijedlog da idemo nas dvije i Dora,ne moram ništa plaćati samo da ne ide sama,jeeeee sad molim boga da svekar ne dobije odmor
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 20:42:09
|
|
|
|
Torbica
|
Planiram jos koju tunikicu da sasijem ovih dana, kad su mi masine raspakovane.. A u utorak idemo na svadbu, imam zelju nesto kratko/slatko da si priredim Sanjice draga, proci ce i ti roditeljski pa ce malo stvari da legnu, sta ces. Ljubim
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 21:03:13
|
|
|
|
doktorkakristal
|
EMICE ala ces da uzivas ako tako bude ja uspavala D pa sad zvrndam na kompu
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 21:26:19
|
|
|
|
emicaa
|
joj hocu bas samo mi zao svekrve sto ce i ona sa nama igrat kolo nocu jer cemo biti u jednoj sobi,ali i svekrom joj ne bi bilo bolje jer on hrce toliko da ga komsije cuju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 22:00:56
|
|
|
|
mamin mish
|
Zene samo da vam mahnem i pozelim laku noc. Ja stigla sa posla i idem da se apremam za krevet ujutru rano ustajanje. Svekru u subotu rodjendan pa moram da napravim tortu pre podne.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 22:38:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vratih se sa sastanka, a moja Teodora spava Mm ih je obe nahranio i spakovao. Mrtva sam umorna. Sutra idem u jedno selo. I tamo cu predavati. Moracu busem posto auto ide na tehnicki pregled. Inace roditeljski sastanci su prosli super. Odoh pod tus i na spavanje. Ne vidim nista.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 22:56:56
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam uspela jednu krem sarenu tunikicu da sklepam....Jos samo porub. Ljubim vas sve
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 22:57:30
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro vece i laku noc Vec sam mrtva, a tek trebam da spremim flasice, stvari, operem kosu, sredim dnevnu... Jedino me raduje sto sam sutra u Bg-u sa sve decom mojom sitnom sto se kaze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 4.9.2014 23:01:02
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dobro vece mame jel mi neka od vas mozepreporuciti neki link na kojima bi mogla da pogledam slike rodjendanskih torti..Konkretno me zanimaju transformersi
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 0:04:26
|
|
|
|
Torbica
|
Mtajcice, ja googlam na temu pa sta mi se svidi, nemam neki konkretni sajt. Odoh da spremim stvarcice za ujutro, preobuke i ostalu opremu, pa kupatilo... Opet necu pre 1 leci. Laku noc drage
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 0:11:59
|
|
|
|
superm
|
Laku noć!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 6:46:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Jao srecom ima nas ludih sto ustajemo rano pa mi evo nije dosadno hahha...Doduse meni je retko kad dosadno al dobro imam sad zabavu. Preko fb se dopisujem sa jednom mnogo starijom prijateljicom, ima zena 60 i kusur godina. Savremena jedna zena, koristi lap top, kompjuter, (ima oba i neretko su joj oba upaljena pa izgleda kao haker), mobilne, kamere, ma za tehniku je šou od zene. Uci sama spanski, uci ovo uci ono. Zena je sjajna. Ja joj dodjem kao dete i jako je volim i jako me voli a nema zena svoje dece. Zivi zena zdravo, evo sad sva srecna sto joj je jedna koka snela jaje hahaha a prvi put u zivotu drzi koke. Ma haos je. Obozavam je. Steta sto se ne vidjamo cesce. sta cu danaske kuvati? Idem tamo u temu da vidim pa da kopiram neku mamu jer sam ja bez ideja. Odoh mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 7:25:04
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo mame ,evo nas ranoranioca ,ajte na jednu kafu
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 7:49:22
|
|
|
|
emicaa
|
I ovaj ranoranilac je tu,spremam doručak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 8:24:04
|
|
|
|
serpica
|
Jutro mame
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 8:38:45
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! ja stigla na posao i odmah gužva! aaaaaaaaa dajte kafu
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 8:52:31
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro jutro, ja cekam maserku da me malo protrese
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 8:54:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro jutro mame ranoranioci ... ja u tome nisam uspesna kao vi po tom pitanju!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 8:59:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Misha i Ljisha , sto ne obdabra neki kraci nick ? , ovako strpljenje izgiubim dok ga napisem . Sto se tice te starije dame, malo cu se nasaliti - treba i ti da vezbas sve to oko tehnike i da ucis jer obzirom da nema decu a ti si joj kao cerka , tehnika tebi ostaje u amanet ! . Valjda se neces ljutiti, mala sala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 9:04:10
|
|
|
|
Torbica
|
Mama Elena, mozes slobodno da je zoves Ljisha!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 9:40:56
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro i od mene! Ja pijem vec drugu . Rucak se krcka i sad odo da pravim neke kiflice.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 5.9.2014 18:29:45
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Dobro jutro! ja stigla na posao i odmah gužva! aaaaaaaaa dajte kafu Ženo,kad pre poče da radiš?
|
Anketa
sexNadaR Ovakva situacija : Partner je uzasno umoran i neispavan a vi zelite sex ;
Uradicete sledece:pokusati ga opustiti ...pa mozda bude nesto ; (
75%)
precutati svoju zelju; (
15%)
naljutiti se , zalupiti vratima i otici spavati u drugu sobu; (
10%)
Ukupan broj glasova: 84Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!