Peace*
|
Kod nas inhalacije zavrse celu pricu prehlade, nista grlo, nista uho... Juče popodne Marko kašlje. OK, i dadilja je bila bolesna, nije isključena mogućnost da je popasao. Ali ja uopšte ne mogu da procenim kako kašlje. Kašljuca često i ponekad kefće (laringitis), onda malko zasvira, al ne čujem da su pluća kad naslonim uho na leđa (bronhitis), samo se sliva iz nosa al kad diše na nos ne čuju se slinci (pa da uključim efedrin), baš sam bila u fazonu . Elem, onda sam popiz*ela, izinhalirala sa fiziološkim, efedrinom i pantenolom, , pa dala Aerius ako je slučajno alringitis, pa dala i Flixo, ako je slučajno bronhitis, i našpricala Tantum. Sve to sme da se kombinuje. Problem koji je nastao je da je on prestao da kašlje posle toga, a ja ne znam od čega. 99% sam sigurna da je terapija za Laringitis pomogla, a da Flixo treba da nastavim da se ne bi zakomplikovalo (tako nekako osećam). Sve stoji, samo nije to tudje dete nego nase, rodjeno unuce... OOOOOO, Torbi. Nedavno smo mm i ja sedeli sa mojom mamom, i pričamo joj kako su klinci sami bauljali na moru, mi na ležaljci a oni 500m na levo i desno po plaži. Tad je mama rekla nešto tipa "To je ok, vi ste im roditelji! Nemojte krivo da me shvatite, ja njih volim do neba, ali oni nisu moja, već vaša deca. Meni su oni tuđa deca, ne znam dal razumete". Znači kod nas LIJE! Kaže mm "Obuj im starke!" A ja bih najradije da im obujem debele patike za jesen što sam kupila pošto čizme nisam još . Za Marka nije frka, ali šta će Luka u debelim patikama u školi, cediću mu čarape kad se vrati kući.