Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (12.9.2014 6:35:09)
|
Dobro jutro mame. Emice ako prducka puno moze biti naravno od hrane a moze biti i kandida. Kod dr obavezno da odete i da joj dajes probiotik da se olaksa dusa. Ja bila na strazi, moja D opet imala temperaturu i krenuo je nos. Znaci ipak je bolesna, mada hoce nos i od zuba ajd sad ga znaj. JA vidim da je ona nervozna i nema sta ne bi stavila u usta da zvace a kaziprstom masira desni non stop. Nemam pojma sta da radim. Juce je i ona htela u vrtic kaze mi "dudu baba" (moja strina je vaspitacica vec sam vam i rekla i D je naravno zove baba[sm=smiley36.gif] a zena ne da nije baba al ajd nema veze hehehe). Al cini mi se ni danas nista od vrtica. Do ponedeljka nista. Vreme je uzas. Jao sta cemo D i ja danas da radimo????? Ja se prosto jako bojim zime i kuce hahaha mrzim kad smo u kuci. A moja mama mi juce kaze: "bice problem kad dete krene u skolu, nece hteti da bude unutra, nece hteti da uci, vas dve ste stalno napolju, naucila si je da stalno bude napolju..."[sm=smiley29.gif] Pa doslo mi je da uf...... bolje da ne pocinjem sa mojom mamom i njenim izjavama inace cu morati da predjem u temu za istresanje negativne energije a ne volem tamo da budem. Ja inace mrzim da budemo u kuci i da ona gleda crtane ili sta vec ali kad joj dosade kucne aktivnosti trazi mi da gleda Pa (Pepa prase) a izludjuje me to iskreno, tako da ja obozavam kad nesto napolju radimo. AL moram jos da dodam i ovo. Moja D je nastrebala koja joj je desna a koja leva noga. Ali samo ako krenem od desne da je pitam heheheh...I zbuni se ako kazem desna, leva, leva desna ahahah...Malo je treniram[sm=smiley36.gif]. I juce D moja demonstrira mami desna leva desna leva (gore dole znamo odavno) i kaze moja mama "I Nole zna koja mu je desna a koja leva" a ja [sm=smiley22.gif] "pa mama Novak ima 4 god a D nema ni punih 20 meseci". Mislim nemam reci. I pocinje moja D da kapira malo i veliko. Juce smo jednu malu olovku uzele i jednu veliku i onda kad je pitam koja je velika pokaze, koja je mala pokaze. Isto tako mm i ja imamo cetkice za zube naravno razlicite boje, pa je pitam koja je ljubicasta, pa pokaze, koja je zelena ona pokaze i tako se zezamo u krug. Kaze mi tata da nemam pametnijeg posla vec da maltretiram dete[sm=jezicek.gif].
|
|
|
|