lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: vonavoj branki,kod nas je najlepse..nema prepucavanja,svaka o svojim mukama da znas da jeste joooj,ja s jedne strane normalno da sam presrecna sto ce doci bebica ,a sa druge uopste ne mogu da se naviknem na to da ce pored nas troje sad tu biti i neka beba jutros se mazim sa bozom pred odlazak u vrtic i mislim se-boze,a za par meseci ce tu biti jos neko s kim cu da se mazim tako..pa mi bude cudno. a,kod nas hladno... Branki, jel' mi veruješ da svaki put kadse mazim sa Dariom pomislim na ovo. A svaki put kad mazim stomačić, ja gledam u DAriu da vidim reakciju. Ali, dobra je. Dođe i ona pa ljubi i mazi stomak. PA joj priča...možda i bude malo ljubomore, ali verujem da će biti ok. Gledaćemo da smo uvek nekako na smenu sa njima i da nikome ne fali pažnje. IZVORNA PORUKA: anita Jutro Ja ustala pa isla kod doktorke da odnesem rezultate i da mi da doznake. Medjutim posto je guzva da dodjem pred kraj smene. Sada nesto da jedem pa idem malo da se proset_am dok nije pocela kisa, oblacno je. Sve vas jakoooo Von, Bubi, Branki vi ste to prosle vec jednom i otprilike znate sta vas ocekuje,a imacete i male pomagace a nama kad dodju tri bebe odjednom Nadam se da cemo se snaci, samo neka sve bude ok. Anita, biće sve super, samo prihvati pomoć ko god da ti je nudi, nemoj sve sama. Ali, biće to super kad bebe porastu. I meni je nezamislivo da imam tako goilicu dece...ja ću biti zadovoljna i sa njih dve...ne verujem da buismo išli na treće... IZVORNA PORUKA: vonavoj Meni su svi zeleli blizance,jer sam bliznakinja..ali rekla sam neka hvala.. Znam kako je biti blizanac,ceo zivot poredjenje,kupovinu u isto vreme,pa mora ipak jeftinije jer ide odmah 2kom..pa te ne mogu eksurzije...ima tu i lepih i ruznih strana.. I meni. I ja sam blizanac, samo što moj blizanac nije preživeo, tako da nisam iskusila kako je o zapravo...ali svi su mi govorili da postoji šansa da imam blizance i da bi baš bilo super... Evo me, žene, išla sam malo sa D u šetnju, do banke, pa do Kineza da nađem tablu za pisanje (hoću da je uklopim u trudnički fotosešn, da na njoj napišemo "Sofija" ili datum kad stiže, itd.), pa u mesaru. Usput planiram da započnem od sutra opet sa poslom, imam sad jedno 2-3 velike porudžbine, tako da će me manje biti ovde...opet keksići, 200 komada i neke torte. Moram se bolje organizovati, jer mislim da neću preživeti još jedan radni dan od 14h.