Mariya -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (17.9.2014 13:33:17)
|
IZVORNA PORUKA: wivern Mariya bzvz te je prosli put istraumirao. Ja ne smem onda ni da pomislim kakav ce biti ctg meni...posto je ovo dete nezaustavljivo. Grlic i rebra nemam vise. Ja danas sa drugog casa dahtanja tj psihofizickih priprema gde je toliko bilo zena da nismo imale mesta za vezbice. Samo smo dahtali. bas tako,istraumirao me i jos sam se ceo vikend nervirala kako ce biti na ctg. vec sam zamisljala najgore scenarije,da ce me poslati na hitan carski u suboticu ili mi indukovati porodaj[sm=smiley13.gif]mada se i juce mnogo pomerala,ali je puls bio dobar,a cim sam juce videla da je ctg dobar,momentalno sam se oraspolozila[sm=smiley1.gif]sve mogu,a vi ste se sve ulenjile[sm=smiley1.gif] ja spremila patlidzane punjene sampinjonima sa paradajzom i mocarelom,mora da bude dobro jer mirise odlicno! mi u topoli imamo oko35-45min vezbica sa fizioterapeutom,pa oko 5 minuta dahtanja[sm=jezicek.gif] i onda razna predavanja-ginekolog,zubar,patronazna,babica,nutricionista,bas je dobro.ja na prvom porodjaju nisam znala kako da disem i skoro sve vreme sam zadrzavala dah i stiskala zube,mozda me zato i bolelo toliko,isam znala da predisem kontrakcije...
|
|
|
|