Trcosava -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (17.9.2014 11:45:14)
|
Soni, da te utešim. Prošlu trudnoću Ana se nije okrenula skoro do kraja. Na jednom od obilazaka bolnice sam pitala ako je karlično beba, da li se ide na carski. Žena me pogleda i kaže, neee ovde ide prirodno. Tako da, nemoj mnogo da razmišljaš. Ima vremena beba da se okrene. Za preglede... zavisi gde ideš - pretpostavljam da imaju i tu koncesionari. Koncesionari ništa ne rade (za prvu trudnoću mi uradila 0 puta krvnu sliku). Sada sam u državnoj i rade krv, paaa.. svaki 2 put čini mi se. Tj prvi put kad dođeš, odrade i onda sledeća dva puta ne. S tim da je dr. sasvim ok i da ću joj naglasiti da mesec dana pred porođaj odradim KS pošto mi je gvožđe palo posle porođaja i morala sam pijem sirup koji me urnisao. Kod mene ništa novo. Osim što sam juče otpala, a beba se nešto okreće na sve strane još uvek. I samo se rasteže, a kad krene da boksuje i nogama i rukama mi baš veselo. Skoro mi bukvalno stomak odskočio koliko je šutnuo, a sve mi se čini da je rano za tako 'agresivne' pokrete [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|