RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

anita -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (14.9.2014 20:11:35)

I mi bili u setnju, iskreno malo sam se umorila.
Svratili na kafu i dosli kuci.
Vecerali i pocela kisa.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 8:56:44)

jutro!
gde ste zene? Spavkate! Meni stiglo dete,ali bolesno,kaslje,sinoc povracala slajm,divna noc..sva sam slogirana!

eca89 -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 9:21:12)

Dobro jutro [sm=nosecka.gif], a joj Von bas mi je žao. Nego ja imam pitanje za sve vas, gledala sam, nema teme. sta vi doruckujete inace? Ja vise nemam pojma ni sta je zdravo, ni sta nije[sm=zmeden.gif]???????????

bubulence -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 9:26:06)

dobro jutro-dan i od mene
Von pa vidis kakvo je vreme ludo, nije ni cudo sto se razbolela , dusa mala, neka sto precozdravi.
Eca nemam pojma, jedem sta stignem, danas cu sutlijas da pravim za dorucak... jedem kao i pre, samo sto sam sada ubacila vise voca i povrca

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 9:26:28)

Von izgleda neki virus. Ana u subotu imala baš visoku T, u nedelju samo popodne imala malo povišenu i to je to [sm=zmeden.gif]

Strah me da se nešto ne kuva u organizmu. Danas sam je još pustila kući, ako nema ni danas, šaljem je sutra u vrtić. Nit' jekašljala, nit' kijala. Ma ništa!

Eco - NIŠTA nije zdravo [sm=jezicek.gif]

A bar za doručak imaš gomilu iopcija - od klasičnog muslija sa jogurtom, preko onih crunch sa mlekom, palenta sa jogurtom/mlekom. Kuvana jaja, pržena jaja, sendviči... Prženice... Ako imaš blizu pekaru - burek, peciva, jogurt... [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 9:30:59)

dobro jutro!ja budna jos od 6,ali sad sela tek..vodila bozu u vrtic,pa otisla po neki uput u dom zdravlja.kad sam se vracala,tako je kisa pocela da pada,kao da ide iz slavine,potoci napolju.imala sam kisobran,ali dzaba,glava suva,a sve drugo mokro.sad sedim i pijem kafu i mislim se sto li nisam uzela bozi gumenjake pre neki dan kad sam ih gledala.haos je napolju.a,u domu zdravlja kao u kaficu,nema kog nisam srela,sita se ispricah[sm=smiley36.gif]
ja jedem sta stignem,uopste ne gledam na to,zeljna sam hrane,pa mi sad prilika.najbolje bi bilo nesto od voca i neke zitarice sa jogurtom.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 9:38:12)

Za sada nema temper.samo je kasljala sinoc i izbacila slajm..eno je sad spava kao top..od 2 se smirila i lepo spava!
Ja sam u pocetku doruckovala musli i jogurt,pa mi se smucilo..jutros sam jela senvdic sa pecenicom i kackavaljem..zdravo[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 9:42:20)

von,da brzo ozdravi[sm=smiley27.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 9:42:53)

Von, da mi imenjakinja što pre ozdrafi!

Upravo žderem sendvič sa parizerom, kačavaljem i kiselim krastavčićima[sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 9:57:40)

Von to je ovaj moj virus ali sam ja prosla bez temperature. Pored ovako debilnog vremena dobro je i da smo iole normalni.
Eco ja jedem sta dohvatim za dorucak, odavno sam prestala da se traumiram sta je zdravo a sta nije.
Ja sam sinoc imala takvu nocnu moru, osecam se uzasno. Uh.

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 10:38:16)

Dobro jutro drage moje,

mene probudio tel inace bi jos spavala.
Moram da kazem da stvarno nisam normalna. Kako jos uvek nista ne osetim u stomaku pocela neka blaga panika da me hvata. Pocela sam da tripujem i da mi je stomak prestao rasti.
Dobro je da imam kontrolu u sredu inace bi sigurno sama sebi nametnula tenziju.

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 10:39:14)

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobro jutro [sm=nosecka.gif], a joj Von bas mi je žao. Nego ja imam pitanje za sve vas, gledala sam, nema teme. sta vi doruckujete inace? Ja vise nemam pojma ni sta je zdravo, ni sta nije[sm=zmeden.gif]???????????

Eco, ja skoro svako jutro tost ili neke kifle sa suhomesnatim (mm mi kao kupi neko bez glutena),neki namaz,majonez, sir, eventualno ako imam paradajz i obavezno solju mleka ujutru i uvece. I nakon svakog obroka uzmem jedan-dva reda neke cokolade, tako sam oduvek morala nesto slatko posle obroka [sm=smiley1.gif]
Vikendom posto je tad i mm na dorucku spremim malo obilniji dorucak,tj dodam kajganu ,ali opet sa suhomesnatim, njemu virsle (ja ih sad izbegavam), nekad spremimo i on smrznuto pecivo punjeno feta sirom i slicno...ma kao sto vidis nista spec zdravo

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 10:40:52)

E da, nekad za doruak i veceru jedem tost sa dzemom, sveki me opskrbila domacim dzemovima sto je pravila, skroz bez konzervansa tako d ai njih cepam uz mleko, obozavam dzem, narocito od sipka i jagode!! [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 10:40:55)

Sva deca u vrticu kaslju..samo da se ne upali grlo,onda moraju antibiotici..
Inace,ja ne pijem mleko uopste,samo jogurt!

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 10:41:36)

IZVORNA PORUKA: srculence25

Lelo svaka ti cast za dekoracije torte slanise ma sve.Gledala sam slike i bilo bi mi zao naceti tortu tako lepo dekorisanu [sm=metulj.gif]
Pocinjem da brinem...Glava od juce ujutru rastura i evo nepopusta nemogu da zaspim [sm=smiley13.gif]
Danas mi mm merio pritisak bio 90/60 a inace imam nizi pritisak i dobro sam se osecala.

Hvala, srculence. Trudim se. [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: branki RR

eee,wiv,videces kad dodje bebica,pa odvalite cak do 7[sm=smiley36.gif]

Baš sam to htela da kažem! [sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: bubulence

sto jes' jes' [sm=smiley36.gif]...
sa Emom sam bas imala srece, ona je kao beba spavala i do 11 (probudi se da siki ali odmah i nastavi) i dan danas je uzasna spavalica. tako da se nadam da ce i druga bebana biti ista...

Moja Daria nije spavalica. Ona je sa 3 nedelje prestala da sisa noću, ali je zato ustajala rano. Legala je normalno. I dan-danas tako, legne oko 21-22h, desi se i kasnije, ali ne dalje od 22.30h. A' zato ustaje oko 7-8h, nekad odrapi do 9h. Ali ja svakako ustanem do 8h.

IZVORNA PORUKA: eca89

Ja dosta stvari ne mogu zbog mog stomaka, i zato ne večeram. Ali, doručak mi je najbitniji. Jedem sendviče ili nešto iz pekare. Sa mlekom ništa ne mogu pošto mleko ne smem. E, sad, šta je najzdravije, to je pitanje. Verovatno neki musli sa voćem, itd.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

jutro!
gde ste zene? Spavkate! Meni stiglo dete,ali bolesno,kaslje,sinoc povracala slajm,divna noc..sva sam slogirana!

I moja Daria je slinava od juče, a kašlje već par dana. Ja čim krene nešto, bilo šta, odmah fiziološki u nos i Pančićev čaj br.11 i nema brige. Dobro moja Daria pije antibiotik stalno pa je dosta zaštićena, bude bolesna jednom godišnje, ali opet ja sve volim da preduhitrim.

Mi smo juče bilikod svekijevaca i ja ne mogu da verujem kako su one stvarčice male. Gospode Bože, pa šta ću ja sa tako malom bebom, pa ja ću je slomiti! Gledam te bebeće stvari i gledam DAriu i razmišljam: "Ona nikad nije bila ovako mala!" [sm=smiley23.gif]
Popodne vodim Dariu u vrtić, pa idem da sredim papirologiju za premeštaj, da od sutra krene u ovaj ovde. A imam i posla. Opet. [sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 11:12:11)

Dobro jutro i od mene.
Evo za pocetak ko je za kaficu, ja upravo pijem [sm=kava.gif][sm=kava.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0915/4wq-images.jpg[/img]

Von bas mi je zao [sm=smiley13.gif], valjda ce biti bolje i samo da ne bude i temperatura.

Sto se dorucka tice ja gledam da ne jedem svakog dana isto. Obicno jedem tost, dzem, pecivo iz pekare, napravim pitu, przena ili kuvana jaja, suhomesnato. Mleko ne pijem uopste, mogu samo da ga konzumiram kada jedem u kombinaciji sa keksom.
Od mlecnih proizvoda sve ostalo jedem.
Ranije nisam vecerala ali sada ne mogu da zamislim da legnem a da nesto ne pojedem.Sta da radim kad sam gladna... ja sam stalno gladna [sm=smiley1.gif]

cockic -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 11:13:14)

Von kako vreme leti,jos malo pa Tici dolazi pojacanje [sm=smiley1.gif]

cockic -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 11:21:42)

sad sam procitala da se Tica prehladila,da sto pre prodje [sm=smiley1.gif] i mi svi kasljemo,a lena mi ima upalu uva.

anita -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 11:56:25)

Ja pijem drugu kafu. Nesto ne mogu da se rasvestim. Ubija me ovo vreme [sm=smiley13.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 12:53:05)

drugarke, ja se razvalih od kiselih jabuka [sm=smiley1.gif] nesto ovih dana navalila ko pomahnitala na njih.

Devojke a sto ne pijete mleko, jel ne volite inace ili...? Ja sve konzumiram mleko,jogurt, sir,pavlaku..ali bez mleka mi ne prodje dan![sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 12:57:01)

ja mleko ne podnosim,ne mogu ni miris da mu osetim,bljak.[sm=smiley36.gif]
evo,ja se spremam po bozu u vrtic,pa cemo malo u setnju,mada me strah da nas ne zadesi kisa,bas je muljavo.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 12:59:23)

Ja ne volim mleko,ne prija stomaku! Ali zato bez jogurta ne mogu,volim i sireve...juce mi se jeo kackavalj..morali smo da idemo da ga kupimo!
Branki,kod nas pljusti kisa!

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 13:00:22)

znas da mi je dosadila vise,malo,malo,pa eto ti je,pada.sve mokro i blatnjavo,ne mozemo ni u park da odemo.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 13:06:54)

Ma uzasna je...meni je sad tesko da izlazim,ulazim u kola,pa jos i kisobran kad treba da otvaram..pa Tiku da vadim..joooooj!
Inace,danas me beba sve vreme udara i ceprka po besici..a nisam ni stala od jutros..
Ne javlja se ishler,verovatno se vec porodila![sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (15.9.2014 13:11:08)

da,znas da sam i ja razmisljala o njoj,pisala je ono da je pocela pre vremena da se otvara..nadam se samo da je sve u redu sa bebom i njom...nema je-

a,da..da l cu kisobran,da l bozu,da l tasnu..jos kad mi zazvoni mobilni,aaa[sm=smiley26.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>