lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (13.9.2014 21:32:56)
|
Otkucam kilometarsku poruku i izbaci me! [sm=zz_banghead.gif] Grrrrr! IZVORNA PORUKA: vonavoj meni su gace stalno mokre..i kad ustanem,pbavezno ostavim trag..sramota! I meni i jako mi je grozno zbog toga i stalno ih menjam. A još imam i gljivice, a dr me stalno ubeđuje kako je to sve normalno.[sm=zmeden.gif] Daco bre pa nije to puno kg! Ja sam još uvek na onih +4kg, mada davno sam se merila, šproveriću ujutru opet da vidim ima li promene. Ali ja sam imala pošten višak i pre trudnoće. Sa D sam se ugojila 24kg, a pre nje sam bila užasno mršava. IZVORNA PORUKA: bubulence Von odmaraj! samo da kazem da sam pregledala Lelin rad i da sam odusevljena. ono je umetnost... sanjalice, jeli to vezba [sm=smiley1.gif]? Hvala bubi! [sm=smiley31.gif] Mariya mogu misliti kako si se uplašila, alibiće to sve ok! Šta je dr rekao posle tog drugog ctg-a? Mi sutra idemo kod svekijevaca na selo da pregledamo bebeće stvari. One krupne (dušek, kolica, itd.) da operemo dok ej još ok vreme da se suši. A i garderobu ćemo donositi lagano i prati pa ću još jednom tamo kasnije. Ne mogu da verujem da sam šesti mesec, nešto mi proletelo.
|
|
|
|