RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

wivern -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 10:53:44)

Branki pa kako dete i da ne spava vidi ovo idiotsko vreme. Nije ni zasta drugo osim za spavanjac.
Anita uzivajte sa drustvom danas..

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 10:56:00)

jutro trudnicice! Ja samo na kratko da se javnem, jutros rano isla da vadim krv bice rezultati posle 1. Posle ja i mm isli na kaficu i dorucak ,sad kratko dosli pa opet napolje,idem i da se farbam a dosla i sveki iz Bosne pa nju moramo da vijamo po gradu [sm=smiley36.gif] Ljubim vas sve puno i javljam danas rezultate kad stignu, poslednji put sam ih radila u junu,bas da vidim d ali se nesto promenilo [sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 11:02:33)

Dobro jutro stomacici, ja ustala malopre ali samo zato sto je mm morao negde da ide pa me probudio.
Sada treba da doruckujem pa opet lezanje [sm=smiley36.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 15:36:04)

Sredila sam kuhinju malo dnevnu i crkoh.
Sada moram da odmorim pa cu u prodavnicu.
Mm opet u BG-u tako da sam sama.
Pocela da citam od Selindzera Lovac u zitu ali mi nesto ne ide. Koncetracija u trudnoci mi je poremecena [sm=smiley36.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 15:38:02)

cao zenice, ja da javim stigli mi nalazi krvi gvozdje je odlicno 21,3 a secer 4.5

Jedino mi malo leukovciti poviseni 10.4 a normalno je 10 i u skladu sa tim neka niza odstupanja ima kod granulocita i limfocita.Sveki mi bila malo pre ,ona je lekar, kaze normalno je da su u trudnoci malo leukociti poviseni,mada ja razmisljam s obzirom da mi je nadjena skoro u urinu ona bakterija, ko zna mozda je i od toga.Svakako cu ponoviti urinokulturu da vidim sta se desava,da slucajno ne raste broj tih bakterija

bubulence -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 15:40:32)

sanjalice ni ja ne mogu da citam u poslednje vreme. jedino Emine bajke [sm=smiley36.gif].
Ipokrisia, jeste normalno da su poviseni leukociti u trudnoci, tako je i meni dr rekao

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 16:45:36)

ja sam citala lovac u zitu odavno i to mislim 3 puta!da,za leukocite je ok ako su poviseni u trudnoci...moji izadjose sad napolje,ja da malo provirim ovde...

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 20:58:44)

gde ste,stomaci,nema vas,brinem[sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 21:12:57)

T i ja bile u setnji,jbt,4 sata,ne znam odakle mi snage! Isle do trznog centra,kupila ramove za slike,i sutra pravimo novi razmestaj slika na zidu i postavljamo nove...mm ce me ubiti..bice za ceo zid..ali volem slike i uspomene![sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 21:20:17)

mi smo ceo dan imali goste, prvo nam bili kumovi, pa onda moja draga drugarica, bivsa rr clanica Malecka074 sa muzem i decom... tako da smo ceo dan bas uzivali...
razmisljam da li da perem kosu sada ili ujutro posto me je frizerka ispalila a sutra imamo neki rodjendan...

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 21:24:36)

I meni je sestra bila popodne,sa malim,izgnjavila sam ga..jutros sredila do pola ormane..samo mm da ispegla neki ves i da se prolepsa da krenem sa pranjem i slaganjem stvari za bebu! Napravila sam dosta mesta po ormanima,izbacila letnje na tavan[sm=smiley36.gif]
eeee.ti i malecka se druzite,super!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 21:29:36)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

eeee.ti i malecka se druzite,super!

daaa, mi smo prvi put zajedno trudnovale, isle u skolicu, i posle nastavile da se druzimo, ali porodicno. sva sreca pa su nam se i muzevi nasli [sm=smiley36.gif].
mi moramo da porucimo orman a iskreno, ne znam ni gde da ga stavim, posto u sobi imam mesta samo jos za krevetic i malu komodicu a nikada nisam volela da drzim orman u dnevnoj sobi... no, izgleda da cu morati...

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 21:38:04)

tu steeee[sm=smiley1.gif]
bubi,peri sutra..mada,ti imas gustu kosu,ako ti treba friz za uvece,stici ce da se osusi.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 21:47:08)

posto sam zasela ovde verovatno ce i biti tako... mrzi me sada. a sutra idem oko 4 na deciji rodjendan ali cu ipak stici... mada imam goste na rucku... uh, bolje da ne razmislajm

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 22:23:10)

trudnjacice moje,ja se odjavljujem za danas[sm=smiley1.gif]
odoh u krevet.
lepo spavajte,laku noc[sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 22:24:20)

Žene, evo i mene. Radno je bilo sinoć, tj. noćas do kasno, pa onda jutros pijaca, ap opet radno za sutrašnju porudžbinu, sad sam zavšila, sipala sebi Sangriu (malo [sm=jezicek.gif]) i da sednem malo za RR.
Čeprkam sad po temi za kosu, razmišljam se ad stavim minival pa da vidim jel' smem.

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

cao zenice, ja da javim stigli mi nalazi krvi gvozdje je odlicno 21,3 a secer 4.5

Jedino mi malo leukovciti poviseni 10.4 a normalno je 10 i u skladu sa tim neka niza odstupanja ima kod granulocita i limfocita.Sveki mi bila malo pre ,ona je lekar, kaze normalno je da su u trudnoci malo leukociti poviseni,mada ja razmisljam s obzirom da mi je nadjena skoro u urinu ona bakterija, ko zna mozda je i od toga.Svakako cu ponoviti urinokulturu da vidim sta se desava,da slucajno ne raste broj tih bakterija

Ipo, meni je dr baš juče rekla za te povišene leukocite i ostalo povišeno što ih prati da je to sve normalno. Super ti je gvožđe, ljubomorna sam, moje je 10, a glukoza, 4,7.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

jutro!
lelaigor,uspori malo! tako sam i ja mislila da cu se poroditi,radila,od stresa,ali evo me,jos malo i deveti!
inace,probudila sam se u 6,vrtela 45 min i ustala[sm=jezicek.gif]
DOruckovala i pijem kaficu,bem ti i kad ne mogu duze da spavam!

Von, bih ja, ali sad je baš neka sezona, sve kažem, e još ova porudžbina, pa malo odanem, i onda me pozovu, a ja kako nisam gadljiva na pare [sm=jezicek.gif] koje nam baš trebaju u zadnje vreme, sve prihvatim i onda rmbačim satima. Ne znam kako ću jednu svadbu ad odradim u oktobru. Trebam 200 keksića da uradim, ispečem i dekorišem. ...uf.

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 22:32:40)

da, kaze meni sveki, ti leukociti limfociti,granulociti, cim jedno ne valja ostalo je sve kao klackalica, odmah se menja .Ipak posto je tebi urin odlican a meni nasli one bakteirje,moracu jos malo to da proverim,ali nista strasno. Inace ovo moje gvozdje je medju nizim koje sam imala u zivotu, umelo je da gura i do 30 ranije! [sm=smiley36.gif]
lekari me pitaju "a sta ti to dete jedes? "[sm=smiley36.gif] a tata me zove gvozdena lady...Mama mi je recimo uvek imala manjak gvozdja, uopste ne znam otkud mi toliko gvozdje ali se ne bunim naravno [sm=smiley1.gif] Jos meso u prva 3 meseca trudnoce nisam uopste jela, gadilo mi se, sad sam opet pocela normalno da ga konzumiram

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 22:59:21)

A ja se večito patim sa tim gvožđem. Još od prošlog porođaja, kad sam puno krvi izgubila zbog debila, od onda ne mogu da se povratim, večito neko gvožđe, tablete, hrana, bla-bla... KAže dr da još nije alarmantno, ali da povedem računa o ishrani.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (6.9.2014 23:20:25)

meni je dr uveo totemu jos pre mesec dana, ali to je i za occekivati. uvek mi je gvozdje bilo jadno... bakterije u urinu sam imala ali je rekao samo da smanjim slano i pijem stooo vise vode. vode pijem na litre dnevno ali i jedem slano. svaki dan kokice...
branki, gde pobeze tako rano [sm=smiley36.gif]?

wivern -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (7.9.2014 7:45:27)

Jutro \ene...mene od sinoc toliko boli grlo da celu noc nisam spavala kako treba. I naravno da me uhvatilo za vikend. Odlepicu. Pravo je cudo da se od ovog vremena nisam i ranije razbolela [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (7.9.2014 7:59:05)

dobar jutar[sm=smiley1.gif]
rano sam zaspala,sve nesto rano ustajem i boza,zbog vrtica cele nedelje ja u 6,on u pola 7 i smlatim se tako uvece...
wiv,mene zezalo jedan dana,ali proslo.takvo je vreme izgleda..da prodje brzo..

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (7.9.2014 7:59:23)

Garant te boli od onog testa još ;)

Jutro trudničičičičice

Hehe šta juotrs nađoh na fejsu KLIK interesantna stvarčica, a mei se kao najvećoj plačipii orosile oči. ooo hormoni

wivern -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (7.9.2014 8:06:07)

Kakva odlicna napravica [sm=smiley36.gif], bas us mi slatki pogotovo ova dvojica sto se zaplacu .
Ja ne pamtim ni kad me je bolelo grlo, inace nemam problema sa grlom, reeetko kad sam bolesna odozgo meni sve ide na dole [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (7.9.2014 8:07:59)

Ja pamtim [sm=jezicek.gif] mislim za sebe - prošle trudnoće. Inače od 19. godine sam bolesna samo kad sam trudna [sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (7.9.2014 8:18:59)

E potpuno si u pravu, prvo sam 3 dana posle embriotransfera imala grip i temperaturu 38, pa onda pre mesec dana stomacni virus, i evo sad prehlada. Sva sreca jos samo 2 meseca [sm=smiley36.gif] izdrzace se toliko

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>