lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (5.9.2014 14:51:14)
|
Evo mene. Bila sam kod dr. I videla sam bebu. [sm=smiley27.gif] Trebam da nosim onaj trudnički pojas, jer me jako gura dole, zato me boli sve i ne mogu da hodam i otiču mi noge, itd.itd. jer mi gura nešto, reče ona šta, ali ja zaboravih... Magnezijum mi je rekla samo šumeći da pijem, zbog grčeva, nije ništa drugo spominjala. Pregledala me, grlić mi je super, posteljica super, jedino imam gljivice i moram da stavljam gino-daktanol. Beba "kasni" oko nedelju dana, tako da su vaše napredne, a moja zaostala. [sm=smiley36.gif] nadam se da to nije problem, nije rekla da jeste. Rezultati su mi ok, malo da povedem računa o ishrani zbog gvožđa i hemoglobina, jer sam sklona tome, a gvožđe mi polako ali sigurno pada. Da pratim obavezno pritisak i dalje. Za drugi ekspertni mi je rekla, ako mm i ja hoćemo možemo da idemo privatno, čisto zbog nas. Ona ne vidi da nešto nije u redu i nema osnova da me pošalje u betaniju na UZ. Kaže da ona vidi sve lepo i sve je super. Mogu da radim neke vežbice za leđa i krsta pošto me jako bolu... I tako... IZVORNA PORUKA: vonavoj Trudnice moje,evo malo kolaca,moze svaka bar po jedan..ne goji puno[sm=smiley36.gif] Pa sad ću ja morati da ih pravim, ja obožavam kolače sa višnjama! A imam porudžbinu za sutra ujutru, neću stići, pošalji mi malo... IZVORNA PORUKA: ivaMark zene, porodih se ja. pukao vodenjak u osam sinoc i u pola tri jutros se rodio Jovanin bata, 4.5kg 55cm, bilo je lakse nego prosli put. eto, oslobodila sam mesto u tromesecjima...ajmo crtkeee. pozdravljamo vas sve Jaoj divno i Janja i ti! Čestitam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|