Klarita -> RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje forumaše! (14.9.2014 13:36:57)
|
Lesice, je l' se boduje samo savet o ishrani ili sve? Pop[sm=smiley35.gif] sam juce jer sam htela da dam N Sinlac, koji sam by the way jedva nasla i to u Le, ali slucajno pogledam i EXP 09.2014.[sm=lev.gif] i besna sam na sebe sto bilo sta i bilo gde da kupujem za nas ili njega ja gledam rokove, a kako sam sada omanula, ne znam. Znak da beba odbija cvrstu hranu, je sem plakanja, i okretanje glave u stranu. Ne forsirajte, polako, mozda mu tog trenutka nije do jela, mozda je umorno, mozda mu jednostavno ne odgovara namirnica koju dajete. A, opet ne odustajte od te namirnice lako, sacekajte dan dva, pa opet ponudite, i tako. K i dalje obozava Nestle dezerte, jedino ne voli onaj sa borovnicom, jos kad ih je prvi put jela, dobila je dijareju i sada vidim u prodavnici skuplja sve ukuse i ubacuje u korpu, a njih preskace [sm=smiley36.gif] Setila sam se toga, jer je posmatram kako sa slascu rucka vanilu upravo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|