Mala Elena -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:47:25)
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Unina mama Meni je mm rekao da treba da se lecim[sm=smiley36.gif] kaze samo visis po rr i fb, a ne vidi da pritom i sredim kucu , i perem, i peglam, i kuvam , i mesim[sm=smiley36.gif] hahaha isto i kod nas. Ja uvek moram da naglasim sta sam sve uradila. I onda da kazem pa danula sam malo dok je D spavala a usput sam i kuvala i radila. [sm=smiley36.gif] Ako uradite samo jednu stvar, nece primetiti. ..ali ako ste ovako sposobne kao ja pa u roku od samo pola sata dok beba spava, stignete da izglancate parket, operete sudove , obrisete prasinu, (izmedju predmeta i figurica ) , naravno da ce videti. Ali pohvalice samo ako ste napravili klopu i opeglali mu ves, inace su vrlo razdrazljivi [sm=jezicek.gif] ME zato tebe nije bilo ,glancala si parket i cistila prasinu da bi te muz pohvalio kada dodje, palo mi je nesto drugo na pamet[sm=jezicek.gif] UM, teras me da napisem trecu poruku za redom. [sm=smiley1.gif] ne, evo bila na kafi , vracam se sa E da stavim pasulj , od mene toliko.. A ako jos budem morala da mesim,kulturno cu zaobici [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|