RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

wivern -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:44:44)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

I šta bi?

Di ga je spisak?[sm=jezicek.gif]

:) Molba

lesica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:44:59)

Da mi niste dirnule Cakanu!!! [sm=hudicek1.gif]

Prvo, mora da doručkuje iako je skoro 1.
Drugo, čekamo programere, malo smo im nakrcali posla [sm=zz_biggrin.png] pa dok se i oni iskobeljaju.

A možda ja i imam spisak, ali vas malo zekim [sm=zz_mstickle.gif]

Anoniman -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:47:35)

Lesice, velika sestroo, dobices cmicak sto nas zezas ahahhaha[sm=smiley36.gif] Jos malo sam ovde, pa odoh na roditeljski, budite mi dobre, i nemojte slucajno da se pobijete oko pojena[sm=jezicek.gif] dok nisam tu ahahhah

lesica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:49:10)

UM, ja čičak? [sm=smiley3.gif]

Jok, jok, ništa od toga, sad sam sa privilegijom da ih ja delim kad me neko naljuti [sm=jezicek.gif]

Cakana84 -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:50:31)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Drugo, čekamo programere, malo smo im nakrcali posla [sm=zz_biggrin.png] pa dok se i oni iskobeljaju.

Ajd'' sada, ko sme da me dira. [sm=jezicek.gif]

Nije lako programerima, toliko žena na jednom mestu, treba to sve popisati i pregledati. Drugi krug već uveliko teče.

Anoniman -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:50:43)

Ahahahahaha mozda sam [sm=nosecka.gif] pa te zezam ahahhaha[sm=smiley36.gif] mozda si ti mene naljutila ahhahha[sm=smiley36.gif] sto ne das jadnoj Cakani da jede, nego grdno dete doruckuje u 1 ccccc

Trcosava -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:52:33)

Jok, jok, ništa od toga, sad sam sa privilegijom da ih ja delim kad me neko naljuti [sm=jezicek.gif]

Raspitala sam se i nas može doleti čmičak ako zezamo trudnjače iako smo i same hahahah

lesica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:53:47)

UM, onda nam se poništava slanje čmičkova ako si [sm=nosecka.gif] [sm=smiley31.gif]

Ma bre, Cakana će po turu da dobije što ne klopa.

Kako ja celo jutro "doručkujem" ( možeš misliti...) samo da bih sedela za kompom [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:54:13)

Raspitala sam se i nas može doleti čmičak ako zezamo trudnjače iako smo i same hahahah

Ako vam potvrdim[sm=nosecka.gif] naje[sm=smiley35.gif] ste [sm=zz_mstickle.gif]

Lesi[sm=smiley14.gif][sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:54:38)

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Ajd'''' sada, ko sme da me dira. [sm=jezicek.gif]

Nije lako programerima, toliko žena na jednom mestu, treba to sve popisati i pregledati. Drugi krug već uveliko teče.

Ne diramo je, mazimo je i pazimo je i zovemo je Đole!

I opet sam htela reći da mi prepustite programere da ih ja ovde prevaspitam, ali se set_ih da nesu ovdena. A šta ćeš, meni je gografija uvek bila slaba tačka. Vazda mi je glavni grad Slovenije bilo Skoplje, a glavni grad Makedonije - Ljubljana [sm=jezicek.gif]

UM - ti li ne znaš da ja imadem urokljive oči [sm=jezicek.gif] i bez da sam trudna će nekoga ureknem

mali_mis -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:55:26)

Ma otkud cmicak na trudnicu. Ne valja ti taj izvor [sm=jezicek.gif]
Nego, jel sada programerima da skacemo po glavi [sm=smiley17.gif]

lesica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:56:45)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ako vam potvrdim[sm=nosecka.gif] naje[sm=smiley35.gif] ste [sm=zz_mstickle.gif]

Lesi[sm=smiley14.gif][sm=smiley31.gif]

Samo ti potvrdi [sm=sloncek.gif] posle ćemo lako [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 12:58:57)

Ovoliko zena na jednom mestu moze samo da blokira sistem,programeri tu nista ne mogu![sm=jezicek.gif]
Lesice,trudnice,nemoj da nas zekis,i ti si umesana i znas rezultate[sm=zz_mstickle.gif] (volim ovog smajlija)..a ja ne odoh i na spavanje cekajuci rezultate!

serpica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:00:14)

A ostale teme zvriju prazne [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:03:51)

cakana,sad i zvanicno ima diplomatski imunitet,hehe[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:12:18)

[sm=jezicek.gif] jao lude ste skroz, ih, umastila sam tastaturu [sm=jezicek.gif]

anita -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:18:03)

Ova tema bas popravi raspolozenje [sm=smiley36.gif]

World -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:20:42)

e tema je hit, sve sam iscitala uz kafu.. obozavam kad se nesto desava.. [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:24:53)

hihihihihih bas ste me lepo oraspolozile [sm=bravo.gif], lude ste skroz

17 joka -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:32:58)

[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] pijem caj , citam i smejem se, lude ste skroz obozavam vas [sm=smiley31.gif]

a cekamo te rezultate Cakana,Les

Anoniman -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:34:35)

IZVORNA PORUKA: wivern

I šta bi?

Di ga je spisak?[sm=jezicek.gif]

:) Molba

Ahahhahahha ja sam tek sada ovo videla upsikicu se od smeha ahahhh[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:39:44)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Meni je mm rekao da treba da se lecim[sm=smiley36.gif] kaze samo visis po rr i fb, a ne vidi da pritom i sredim kucu , i perem, i peglam, i kuvam , i mesim[sm=smiley36.gif]

hahaha isto i kod nas. Ja uvek moram da naglasim sta sam sve uradila. I onda da kazem pa danula sam malo dok je D spavala a usput sam i kuvala i radila.
[sm=smiley36.gif]

Ako uradite samo jednu stvar, nece primetiti. ..ali ako ste ovako sposobne kao ja pa u roku od samo pola sata dok beba spava, stignete da izglancate parket, operete sudove , obrisete prasinu, (izmedju predmeta i figurica ) , naravno da ce videti. Ali pohvalice samo ako ste napravili klopu i opeglali mu ves, inace su vrlo razdrazljivi [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:42:45)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Meni je mm rekao da treba da se lecim[sm=smiley36.gif] kaze samo visis po rr i fb, a ne vidi da pritom i sredim kucu , i perem, i peglam, i kuvam , i mesim[sm=smiley36.gif]

hahaha isto i kod nas. Ja uvek moram da naglasim sta sam sve uradila. I onda da kazem pa danula sam malo dok je D spavala a usput sam i kuvala i radila.
[sm=smiley36.gif]

Ako uradite samo jednu stvar, nece primetiti. ..ali ako ste ovako sposobne kao ja pa u roku od samo pola sata dok beba spava, stignete da izglancate parket, operete sudove , obrisete prasinu, (izmedju predmeta i figurica ) , naravno da ce videti. Ali pohvalice samo ako ste napravili klopu i opeglali mu ves, inace su vrlo razdrazljivi [sm=jezicek.gif]

ME zato tebe nije bilo ,glancala si parket i cistila prasinu da bi te muz pohvalio kada dodje, palo mi je nesto drugo na pamet[sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:43:31)

Zaista ne znam ko sta ovde mesi [sm=jezicek.gif] haha ! Ali da se naprave palacinke, rucak i slano pecivo za gricnuti nikako ne moze odjednom .[sm=smiley36.gif]
Pa ljudi, ova neizvesnost je kao kod Sase Popovica u studiju-dalje iiideeee , daljeee iiideeee ......haha

Anoniman -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (11.9.2014 13:45:52)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Zaista ne znam ko sta ovde mesi [sm=jezicek.gif] haha ! Ali da se naprave palacinke, rucak i slano pecivo za gricnuti nikako ne moze odjednom .[sm=smiley36.gif]
Pa ljudi, ova neizvesnost je kao kod Sase Popovica u studiju-dalje iiideeee , daljeee iiideeee ......haha

Dalje ide sigurno Mala Elena, koju naravno posle 1.10 necemo ni videti, ili mozda gresim, sve dok joj nagrada ne stigne na kucnu adresu, a onda ce jednostavno isparitiiii[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>