Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2016 15:53:09
|
|
|
|
marketing RR
|
Nema vas, jel to znači da nema problema?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2016 15:56:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Uvek nas ima Jutros je bilo nesto usporenije, ali malo brze nego prethodnih dana.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2016 15:57:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni trenutno forum radi kao raketa, nikad brže
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2016 16:07:39
|
|
|
|
mali_mis
|
pu-pu da ga ne ureknem, sad je super
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2016 16:27:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I meni je super brz!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2016 16:43:54
|
|
|
|
emicaa
|
i meni je sad sve normalno,vidjecemo do kad
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2016 17:07:34
|
|
|
|
dijana1*
|
Meni ceo dan super radi. Cak sada mnogo brze nego jutros. Samo tako da ostane.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2016 9:52:29
|
|
|
|
vocicana
|
Pu, pu, pu, kao munja....
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2016 10:11:02
|
|
|
|
emicaa
|
Nevjerovatno ali radi odlicno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.10.2016 10:39:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Ženske, pišite mi kakvo je stanje sada, jer ujutru podnosim izveštaj programerima. Tnx.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.10.2016 10:41:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunjci meni od petka savrseno radi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.10.2016 10:41:53
|
|
|
|
wivern
|
Radi, radi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.10.2016 10:42:16
|
|
|
|
branki*
|
Sad je super
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.10.2016 10:44:58
|
|
|
|
emicaa
|
radi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.10.2016 11:03:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super brzo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.10.2016 11:09:02
|
|
|
|
Animsaj9
|
sad je super kako je slajfovao pre neki dan
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.10.2016 11:20:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
Da bas super radi
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.10.2016 12:57:18
|
|
|
|
veselicaa
|
Radi bas brzo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.10.2016 15:27:10
|
|
|
|
isidora88
|
Konacno je proradio forum, nisam imala zivaca u poslednje vreme da dolazim jer nikad nije htelo nijednu stranicu da mi odgovori, pa nisam mogla ni da se zalim...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 11.10.2016 21:42:38
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jako sporo otvara, jel samo meni? Treba mu 2 min da ucita
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 11.10.2016 21:43:37
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene je sve ok
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.10.2016 11:51:18
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 Jako sporo otvara, jel samo meni? Treba mu 2 min da ucita I kod mene sve normalno radi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.10.2016 12:06:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nisam juce preko dana mnogo bila na forumu pa ne znam, ali sinoć i od jutros je sve normalno.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.1.2017 22:00:42
|
|
|
|
wivern
|
Opet ja sa istim pitanjem: Kad ce aplikacija za telefone? Mislim da je u ovome trenutku potpuni fail nemati aplikaciju za mobilne telefone jer masa korisnika ulazi na RR bas preko smart telefona ili tableta. Mnogo bi olaksalo i pisanje i koriscenje sajta, a mislim da je poenta da RR bude dostupna svakome i svuda. Mnogo gluplji portali i sa mnogo manje clanova imaju aplikaciju za telefon a RR jos uvek nema. Steta.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.1.2017 22:05:13
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Opet ja sa istim pitanjem: Kad ce aplikacija za telefone? Mislim da je u ovome trenutku potpuni fail nemati aplikaciju za mobilne telefone jer masa korisnika ulazi na RR bas preko smart telefona ili tableta. Mnogo bi olaksalo i pisanje i koriscenje sajta, a mislim da je poenta da RR bude dostupna svakome i svuda. Mnogo gluplji portali i sa mnogo manje clanova imaju aplikaciju za telefon a RR jos uvek nema. Steta. Amin
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?