Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 19.9.2016 21:39:45
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Kod mene i dalje sporo? Ukupno sam minut cekala da otvori temu.Znaci, katastrofa koliko je losa situacija!!! Nemam volje da pisem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 19.9.2016 21:48:53
|
|
|
|
wivern
|
Evo sad je sporo, preko dana je bilo ok. Samo mi je u jednom trenutku izbacio overtime poruku. Ali kako je bilo ovih dana to je zanemarljivo.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.9.2016 5:57:07
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: vocicana IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Kod mene i dalje sporo? Ukupno sam minut cekala da otvori temu.Znaci, katastrofa koliko je losa situacija!!! Nemam volje da pisem Isto!mrzelo me i da pisem!uzas!spooooro
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.9.2016 10:27:57
|
|
|
|
emicaa
|
meni juce veci dio dana uopste nije htjelo otvoriti forum
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.9.2016 22:26:09
|
|
|
|
bubulence
|
Katastrofa. Uglavnom ne moze ni da se udje na sajt. A ako i udjem skoro nista ne otvara.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 21.9.2016 5:12:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Iskreno ja nemam problem sa RR ali to je verovatno zato što se uključim kad nema žive duše , tj sada
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 9:19:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Prebacim se sa lap-a na komp, kontam mozda ce manje da steka, kad crvc isto. Sporo otvara odgovor za poruke, osedim nacisto dok taj isti odgovor ne objavi, sacuvaj boze da probam da pogledam odgovor, tek to je ludenje, stranice otvara sporo. I kako ja sad da lovim cipele po rr?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 9:22:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I meni vec danima sporo otvara a preko mob. katastrofa, preko kompa jos boze pomozi.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 9:28:11
|
|
|
|
mali_mis
|
I to nije sad zbog nagradne igre... Juce sam htela sa moba iz kreveta pred spavanje da citam rr, nisam mogla uopste da otvorim, i naravno besna legnem da spavam.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 12:42:57
|
|
|
|
bubulence
|
Da li se zna sta je problem sa rr? Jer problem definitivno postoji...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 14:55:26
|
|
|
|
emicaa
|
majku mu dijete mi se i uspavalo i naspavalo dok sam ja tri teme otvorila od juce je jos gore nego do sad
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 15:23:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni je sad vrtelo i vrtelo i vrtelo dok me nije ulogovalo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 15:39:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Mnogo spor forum,vrti i vrti i treba po 5 minuta da otvori temu a 2,3 da otvori prozor za poruku.Meni ono u pocetku kada se svi zalili nije kocio ali sada je nemoguce.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 20:55:55
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica Meni ono u pocetku kada se svi zalili nije kocio ali sada je nemoguce. Isto i kod mene... jezivo sporo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 21:28:29
|
|
|
|
NadaR
|
Meni cijeli dan nije htio otvoriti prozor za post . Strasno ali strasno sporoo
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 21:32:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Molim vas, sredite forum. Učitavanje toliko traje da je ovo strasno.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 21:56:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Forum je prethodnih dana bio mnogo spor a ovo danas je očaj!!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 21:59:50
|
|
|
|
vocicana
|
Ovo danas je fijasko! Pola sata ravno pokusavam, jedva mi je uopste portal otvorio net.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2016 23:15:36
|
|
|
|
degu
|
Jako,jako sporo
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 27.9.2016 22:56:53
|
|
|
|
wivern
|
Zar je toliko tesko napraviti app za mobilni. Ne verujem ni da je cifra ogromna a svima bi nam olaksalo. O usporenosti ne bih. Očaj.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 27.9.2016 23:21:11
|
|
|
|
bubulence
|
I ti Wiv kazes da mi ne kukamo!!????
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.9.2016 11:28:13
|
|
|
|
emicaa
|
Kad bi bilo organizovano takmicenje koja vise kuka bila bi mrtva trka
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.9.2016 11:59:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Meni po pola sata ulazi... pa mi izbaci kad kliknem da posalje post i opet kuckam....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.9.2016 12:10:50
|
|
|
|
emicaa
|
Khalesi zato ga kopiraj prije neho sto kliknes na posalji
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.9.2016 12:34:25
|
|
|
|
NadaR
|
Ja juce cijeli dan nisam mogla otvoriti prozor za post. :-( Nece pa nece . :-(
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
moja bebamojabeba5da li vam je lepo ime Anastasija?Da (
54%)
Ne (
29%)
Onako (
15%)
Ne znam (
1%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!