RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> O portalu

Poruka

veselicaa -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (3.8.2015 0:48:29)

IZVORNA PORUKA: isidora88

I dalje ne mogu da prihvatim prijateljstvo, niti skrol radi. Ne znam koji problem ima sajt ali nek se programeri pozabave sa tim.

Isi,pa prihvatila si me [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (3.8.2015 8:50:34)

Meni i dalje blinka onaj znak kao da nisam, a i kad stisnem da prihvatim nista se ne desava

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (3.8.2015 8:52:47)

Kod mene ne pomaže više zumiranje. Na nekoj temi mogu bez problema da skrolujm, na nekoj ne. PA onda refresh, pa proradi i onda crkne.

eca89 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (3.8.2015 9:02:58)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Kod mene ne pomaže više zumiranje. Na nekoj temi mogu bez problema da skrolujm, na nekoj ne. PA onda refresh, pa proradi i onda crkne.

Isto ovako!

Buba Mira -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (3.8.2015 10:44:16)

Jedva sam se prijavila i uopšte učitala ringeraju. Sajt izgleda kao da ga učitavam sa dial upa, a sa hroma nema šanse ni da ga učita. Prestao je problem sa skrolovanjem, ali je ovo ostalo užas. Nemam pojma ni kako pišem ovo.

marketing RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (3.8.2015 11:49:28)

Sređen skrol problem [sm=bravo.gif]

Trebalo bi da je sada sve ok, još da proverimo zahteve za prijateljstvo.

marketing RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.8.2015 11:10:42)

I dalje ne mogu da prihvatim prijateljstvo, niti skrol radi. Ne znam koji problem ima sajt ali nek se programeri pozabave sa tim.

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ne radi i dalje zahtev za prijateljstvo. Konstantno blinka i ne mogu da ga prihvatim

Odgovor programera:

Sve radi ok, Isidora je prihvatila zahtev veselice. Kao što smo ranije javili, neka obrishu cache KLIK, ovo je primer za chrome, moze i nekoliko puta ctrl + f5, ali bolja je prva varijanta http://prntscr.com/80mw77 i proradice.

World -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.8.2015 11:17:06)

E bravo, skrol proradio, vidis kako rade kad je plata u pitanju...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.8.2015 11:18:40)

[sm=bravo.gif] Sada skrolujemo bez problema[sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.8.2015 11:30:11)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Odgovor programera:

Kao što smo ranije javili, neka obrishu cache KLIK, ovo je primer za chrome, moze i nekoliko puta ctrl + f5, ali bolja je prva varijanta http://prntscr.com/80mw77 i proradice.

Ovo nije rešenje za skrol. Možda za prijateljstvo. Nit brisala nit' išta radila. Samo je proradilo, odnosno izgleda da su popravili šta god je bio problem. Mislim na skrol

marketing RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.8.2015 11:46:52)

Trco, skrol je juče definitivno sređen, javili smo to već :)
Da, ovo danas se odnosilo samo na problem sa zahtevima za prijateljstvo, koji su Maraj i Isidora prijavile.

branki* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.8.2015 11:49:17)

I kod mene sad radi skrol.

marketing RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.8.2015 11:53:35)

a da ne pricam da je sajt prepun virusa, programeri bi trebalo malo bolje da rade, jer problem nije resen

Odgovor programera:

Sve je u redu sa RR. Da Ringeraja ima problem sa virusima, problem bi bio globalni a ne samo kod jednog ili nekoliko korisnika. Da postoji problem, svi antivirusi kod svih korisnika bi javljali problem, i javio bi nama google da imamo problem sa virusom.

Najverovatne je problem je kod korisnice, ako ima ona prikupljeno virusa u browser onda oni prave probleme.

vocicana -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (27.8.2015 8:52:37)

POSTOVANI, NA CEKANJU IMAM TRI ZAHTEVA OD DRUGARICA NA RR , NIUKAKO NE MOGU DA IH PRIHVATIM A NE MOGU NI DA ODBIJEM ZAHTEV PA DA JA NJIMA POSLAJEM SVOJ ZAHTEV ZA PRIJATELJSTVO. RECITE MI STA DA RADIM

wivern -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (27.8.2015 11:01:28)

Vocicana samo nemoj pisati velikim slovima, na netu to znači da se deres na nekoga. A za ostalo će ti se javiti neko stručan.

marketing RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (27.8.2015 13:30:35)

IZVORNA PORUKA: vocicana

POSTOVANI, NA CEKANJU IMAM TRI ZAHTEVA OD DRUGARICA NA RR , NIUKAKO NE MOGU DA IH PRIHVATIM A NE MOGU NI DA ODBIJEM ZAHTEV PA DA JA NJIMA POSLAJEM SVOJ ZAHTEV ZA PRIJATELJSTVO. RECITE MI STA DA RADIM

Obrište cache KLIK, ovo je primer za chrome, a moze i nekoliko puta ctrl + f5, ali bolja je prva varijanta http://prntscr.com/80mw77 i proradiće.

vocicana -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (1.9.2015 15:01:59)

Odblokirala sam se konacno. Jos jednom hvala, zaista nisam videla da ste mi odgovorili. Oprostite molim Vas, inace sam veoma temeljna i poslusna osoba, ne bi ponovo postavljala isto pitanje.

marketing RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (1.9.2015 15:31:31)

Vocicana, sjajno! Zato kažemo, čitajte i probajte :) Jer samo tako se reši problem, a mi smo tu da pomognemo, a pre svih naši dragi vredni programeri čiji savet zlata vrede :)

Ivanka 75 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.9.2015 12:55:01)

Kako da isključim Pampers reklamu, non stop mi se uključuj, ko pokvarena ploča?

eca89 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.9.2015 13:50:16)

Meni se često dešava kada uđem na temu i idem na odgovori, ne mogu da otvorim prozor, pa nekad kasnije mogu.

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.9.2015 13:54:55)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kako da isključim Pampers reklamu, non stop mi se uključuj, ko pokvarena ploča?

Kad staneš mišem na reklamu otvori se ispod linija sa alatima na kojoj možeš da pritisneš pauzu kao i da isključiš ton

Ivanka 75 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.9.2015 13:59:50)

Radim to, ali moram svaki put kad mi se učita stranica
Nisam dosad primetila da se uključuje, danas slušam muziku au pozadini non stop ide Pampers [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (4.9.2015 21:55:50)

Postoje dodaci mislim da se zovu blockeri ili tako nešto. Pitam u ponedeljak kolegu pa ti javim

Kata90 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (10.10.2015 23:06:25)

Dal je ikako moguce resiti,da kad udjem na rr pocnem pisati post,i odjavi me svaki put sa stranice???
Vise puta i odustanem od pisanja.....ovaj problem vec dosta dugo imam ali niko nije reagovao.Hvala

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (6.11.2015 11:16:12)

Jako mi je spora RR. Od juče nešto zeza.

Drugo - jel meni prsao telefon ili se radi aplikacija za mobilne, čudno mi je izbacio stranicu kad sam sa telefona otvarala

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>