RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> O portalu

Poruka

vikiveki -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (15.7.2015 12:07:51)

I ja sam ovih dana imala problema oko učitavanja rr i pisanja postova pogotovo u ponedeljek,tada mi je rr skroz zablokirao jedno vreme

amdn -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (15.7.2015 12:38:40)

ja isto nisma mogla pisem i da citam, toliko je bilo sporo i pucalo al to nije glavna muka
imamo dobar antivirus na kompu, ali kad god sam na RR uvek mi iskacu blokade i upozorenja da je sajt pun virusa i crva i kojecega,
kad mi je crko lapt. tip kaze da je sa nekog sajta svast pokupio a to je bas ovaj, al ja ne mogu da ne dolazim, ovde mi bas lepo druziti se.
mislim, znam svasta mi pu postujemo i serujemo ali nek programeri nesto pokusaju,

hvala ana [sm=smiley1.gif]

marketing RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (20.7.2015 23:48:07)

IZVORNA PORUKA: isidora88

Izludjuje me sto ne mogu da prihvatim zahteve za prijateljstvo pa mi stalno blika ono cudo. Kad stisnem na prihvati prijateljstvo nista se ne dogadja. Probala sam i sa telefona i sa razlicitih browsera ali ista situacija mi se dogadja

Odgovor programera:

Testirali smo i problem je do cache i cookies.

Zamolićemo korisnike da obrišu cache i cookies i da kad stisnu dugme za potvrdu prijateljstva, sačekaju stranu da se reloadira. Moguce je da je problem bio i to što je portal trenutno bio sporiji.

Kada obrišete cache i cookies javite da li je sve ok.

marketing RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (26.7.2015 1:07:07)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

Izludjuje me sto ne mogu da prihvatim zahteve za prijateljstvo pa mi stalno blika ono cudo. Kad stisnem na prihvati prijateljstvo nista se ne dogadja. Probala sam i sa telefona i sa razlicitih browsera ali ista situacija mi se dogadja

Odgovor programera:

Testirali smo i problem je do cache i cookies.

Zamolićemo korisnike da obrišu cache i cookies i da kad stisnu dugme za potvrdu prijateljstva, sačekaju stranu da se reloadira. Moguce je da je problem bio i to što je portal trenutno bio sporiji.

Kada obrišete cache i cookies javite da li je sve ok.

Još jednom, zamoliću za odgovor, kako bi smo javili programerima da li je sve OK.

vikiveki -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (26.7.2015 15:20:22)

Ja ne znam šta se jutros dešavalo,ali tek sad sam uspela da uđem na rr.Celo jutro sam pokušavala i sa kompa, i sa lap topa nije imalo šanse da uđem u RR.

Maraj -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (26.7.2015 16:33:05)

I ja. Tek pre 10 min udjoh na RR a prbala sam od 7 jutros. Zar toliko vremena treba programerima da reaguju

wivern -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (26.7.2015 16:47:30)

Iiihaj bravo za programere...resen problem [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (26.7.2015 19:01:52)

Samo da je proradila[sm=bravo.gif]
Nedelja je , mozda su programeri imali slibodan dan i negde otisli pa nisu stigli brze da reaguju.

amdn -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (26.7.2015 19:03:27)

ja sad postovala recept jedva, a i do malo pre isto nisam mogla da se ulogujem.

Maraj -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (26.7.2015 19:28:21)

Imam jedno pitanjce isto kao pre par godina [sm=smiley1.gif]

hoce li biti skoro RR aplikacija za android telefone? (Ja koristim RR najvise s telefona mozda 10 puta godišnje palim komp da prebacim neku sliku na RR)

nata11 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (27.7.2015 12:23:45)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Imam jedno pitanjce isto kao pre par godina [sm=smiley1.gif]

hoce li biti skoro RR aplikacija za android telefone? (Ja koristim RR najvise s telefona mozda 10 puta godišnje palim komp da prebacim neku sliku na RR)

Maraj imam osecaj da ako ja i ti jos jednom samo to pitamo dobicemo brisanje naloga [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
I ja pitam na svakih 3 meseca ali za sada nista

Anarunika -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (27.7.2015 12:29:44)

Ja poslednjih nekoliko dana imam problem sa otvaranjem stranice. Net mi radi normalno i sve mi otvara ali RR neće. Ili mi otvori pa onda odjednom zabaguje i tako. Evo i danas se to dešava.

Maraj -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (27.7.2015 12:42:30)

Anarunika mislim da nikom juce nije radila RR do jedno 18h sinoc. A da i od jutros pomalo baguje.

nato [sm=smiley36.gif] pa sta cu ....nisam pitala malo poduze vreme.... a stvarno bi bilo super [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (27.7.2015 12:46:53)

i ja sam jedva jutros usla na RR~prvo sam mogla,pa nisam..

wivern -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (27.7.2015 13:03:51)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Wiv, u pripremi je [sm=bravo.gif]

Citajte zene...ja pitala skoro [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

marketing RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (27.7.2015 13:16:24)

Dragi korisnici,

Izvinjavamo vam se na problemu sa korišćenjem Ringeraje, koji je aktuelan ovih dana. Problem nije do nas već do hostinga. Cela situacija je izvan naše kontrole, nadležni rade na rešavanju problema, koji nije aktuelan samo na Ringeraji, vec i na ostalim web stranicama koje koriste ovaj hosting.

Unapred hvala na strpljenju,

Vaš Ringeraja tim

World -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (31.7.2015 23:39:14)

Danas bas imam problema sa skrolanjem stranice, ne znam je li i to obuhvaceno ovim postom gore ili je zaseban problem?

dijana1* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (31.7.2015 23:42:39)

World i ja imam taj problem. Nadam se da ce se brzo resiti.

dunja RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (31.7.2015 23:49:27)

Javili programeri da je sređeno, a ako kojim slučajem još neko ima problem sa skrolom, kao npr i ja [sm=smiley36.gif], neka obriše cache u browseru (CTRL + F5) i proradiće.

veselicaa -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (31.7.2015 23:51:46)

E i meni celo popodne ne radi skrol,ustvari na nekim stranama ga ima a na nekim ne,pa vidim samo pola stranice.Evo jos uvek isto,samo vracam nazad stanice.

dijana1* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (31.7.2015 23:54:19)

Dunjci a kako na tel. da sredim?

World -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (31.7.2015 23:55:35)

A dzaba, evo obrisala sam kes i nece opet.. otprilike refresujem stranicu po sto puta, pa ono sto prvi put moze...

choopa choops -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (31.7.2015 23:58:29)

I kod mene nema scrolla ponekad bez obzira na ctrl + F5. Mislila sam da je do mog kompa pošto baguje nešto danima...

amdn -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (1.8.2015 0:02:31)

e vidis i meni danas isto tako bilo, al sm ja mislila da je do starog kompa, jeej sad je ok

dijana1* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (1.8.2015 0:08:35)

Aja mislila da mi je otisao ekran na tel. Jos brisem kao luda svaku mogucu packicu i krivim decu kud bas sada da ga pokvare[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>