Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 24.10.2014 23:03:20
|
|
|
|
Modessty
|
i meni se ovo prvi put dešava. A imali smo na poslu probleme sa našim sajtom baš zbog ovakvih upada, pa pomislih da nije ista stvar.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 24.10.2014 23:43:53
|
|
|
|
mati
|
I meni se desava , sigurno dve nedelje unazad... Ali samo kad ulazim sa tel, pise nesto da je lokacija nebezbedna i da li i pored toga zelim da nastavim ili odustanem... Na racunarima ne, na jednom je avira a na lap topu avast... Na tel nemam pojma dal imam neku zastitu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 24.10.2014 23:48:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Choopa, otkad tebe nisam videla
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.10.2014 0:08:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Ana Modesti, pa ja napisah da imam problem kad me izloguje, i nešto piše, ali ne znam sad šta tačno. Ja sam mislila da je to zato jer mi treba nekad dosta vremena da otkucam A antivirus nemam (psssssst ) tako da mi niko ne javlja što se toga tiče
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.10.2014 7:13:50
|
|
|
|
Trcosava
|
haha pa za pru trudnoću nisi ni bila registrovana, a između te i ove je bila još jedna, samo nije bilo sve ok. Sad je HB sve ok. Elem, sad ja ne znam da li te izloguje ili ti izbaci da je sesija istekla?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.10.2014 9:01:17
|
|
|
|
lesica
|
Sve poslah programerima, pa javim kada se jave.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.10.2014 12:26:19
|
|
|
|
Modessty
|
Definitvno nisam poludela dešava se i drguima. Reče mi drugarica injoj prijavljuje antivirus da neko pokušava da je preusmeri na drugu stranicu i da je u pitanju neki trojanac ili nešto slično. I njoj se kao i meni i choopa dešava da je izloguje i da mora ponovo da se prijavljuje. Nemoguće da sesija istekne nakon samo dva minuta!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.10.2014 12:52:00
|
|
|
|
choopa choops
|
Trco ma pusti mene ja sam malo fiju fić Inače, sad mi je recimo istekla sesija, pisala nešto u jednoj temi "Ova opcija je onemogućena ili nemate dovoljno prava na njeno korišćenje, odnosno sesija je istekla (pokušajte se ponovo prijaviti)." (Poslije sam odustala od istog posta, osjetljiva je tema, mora da je ovo bilo upozorenje sudbine Ali zaklela bih se da mi je dva puta bila i neka druga poruka, neki kodovi... Ali dobro, evo Mod je vidjela da ipak gdje ima dima ima i vatre
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.10.2014 14:26:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo upravo mi je bila ta druga poruka, a bukvalno mi je prozor za odgovor bio otvoren manje od minuta i onda me je izlogovalo. We are sorry... You are seeing this message because of one of the following reasons: Your session timed out. The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.) Problem #1: You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either. You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions: Netscape Communicator 4+: Select "Edit" from the browser Menu bar Select "Preferences" Double click on "Advanced" Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected Select the "OK" button Microsoft Internet Explorer 4+: Select "View" from the browser Menu bar Select "Internet Options" Select "Security" tab Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled Select the "OK" button on the "Security" window Select the "OK" button on the "Internet Options" window If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes. Problem #2: Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data. Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time. Technical Information For more information, please contact forum admin. For forum software inquiry, please contact info@aspplayground.net or visit ASPPlayground.NET.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.10.2014 2:02:48
|
|
|
|
Klarita
|
Ako je to to, ja kliknem na ono "back" ili bese strelica u levo, pa onda kopiram post, taj ponistim a, u novi post pastujem, mislim ako se razumemo Negde sam citala, Torbica nam otkrila tajnu, a njoj Ana cini mi se
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 27.10.2014 14:13:31
|
|
|
|
jess021
|
Otvorila sam novu temu, ali vidim da u nazivu imam slovo viska. U temi kuvajmo zajedno, pise MacaronsN, a treba Macarons. Moze li neko da ispravi? Hvala!!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 27.10.2014 14:14:42
|
|
|
|
branki*
|
ispravljeno jess.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 27.10.2014 14:27:01
|
|
|
|
jess021
|
Dok sam ja pisala ovde, ti si vec ispravila. Divna si!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.10.2014 14:11:05
|
|
|
|
Peace*
|
Otvorila sam temu Sastavi , i mislim da bi je trebalo preimenovati da ne bismo otvarali milion tema. Da bude npr Srpski jezik za osnovce ili maternji jezik za osnovce. Tema KLIK
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.10.2014 14:13:49
|
|
|
|
Modessty
|
Slažem se! Promenila
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.10.2014 14:15:40
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.10.2014 9:33:51
|
|
|
|
hanka
|
Jel ima neko problem ovih dana sa prijavljivanjem? Jedino mogu da idem kao novi clan,pa na zaboravljenu lozinku e onda u prijavu Msm nije mi problem samo mi treba minut duze za prijavu I da za kratko vreme mi istekne prijava recimo 15 ak min
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.10.2014 9:37:31
|
|
|
|
Modessty
|
Nisi jedina. Ima nas više sa tim problemom. Jel se loguješ preko tel ili kompa? Probaj da se izloguješ, pobrišeš kolačiće, restartuješ komp i onda sve od početka. I stavi da ti browser koji koristiš sačuva lozinku.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.10.2014 9:49:02
|
|
|
|
Bibilib
|
Imam i ja problem sa prijavljivanjem samo sto ja moram na Google da ukucam ringeraja prijava a na sajtu sto ima u desnim uglu prijafa i odjava ne funkcionise...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.10.2014 10:35:06
|
|
|
|
hanka
|
Preko kompa,pokusacu kasnije pa javljam.Hvala.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.10.2014 11:48:04
|
|
|
|
isidora88
|
i ja i dalje imam problem kao hanka, bas me nervira
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.10.2014 11:51:16
|
|
|
|
Modessty
|
Probajte da čekirate da vas browser upamti, tj da upamti pasvord za rr stranicu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.11.2014 20:41:18
|
|
|
|
mirkam
|
Ja nemam problem sa RR nego sa sobom Kako da promijenim ime albuma u mojoj RR,nesto sam zabrljala ?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.11.2014 21:02:05
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Probajte da čekirate da vas browser upamti, tj da upamti pasvord za rr stranicu. to uvek radim ali ne vredi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.11.2014 23:52:45
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: hanka Jel ima neko problem ovih dana sa prijavljivanjem? Jedino mogu da idem kao novi clan,pa na zaboravljenu lozinku e onda u prijavu Msm nije mi problem samo mi treba minut duze za prijavu I da za kratko vreme mi istekne prijava recimo 15 ak min A ja sam bila ubedjena da mi Mita nesto ispretiskao pa nece. Ja recimo odem u neku od tema, pa idem na odgovor i tad mi izbaci da se prijavim, pa me opet vrati na tu tamu. Malo je lakse tako.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?