Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 20:17:45
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 20:33:02
|
|
|
|
Modessty
|
Velika sestra je uvek u pravu!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 20:53:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: lidoje ono sto mi trenutno najvise bode oci je izjava, tj. prozivka, tj. pljuvanje Mise i Ljise na racun Leptirica... I podsjetilo me na to da, kad je Verolino rekla Jovici isto tako, sta misli o njoj bila je banovana! Ne pisem ja ovo da bi se Verolino vratila, i ako mislite da je tako, opet me bas briga, nego zbog toga sto je u poslednje vrijeme izrazeno to da samo pojedinci( koji btw imaju svoj stav) naj......ju, jer Boze moj nisu kao vecina na forumu... Ako procitate pazljivo ono sto sam ja napisala i odete u prethodnu temu i vidite raspravu izmedju Veroline i Jovice videcete da ja nikog nisam vredjala, nisam napisala nijednu ruznu rec upucenu zeni, nisam je vredjala kao osobu, kao majku ni kao zenu, dok su u raspravi izmedju Veroline i Jovice pale teske i pogrdne reci nazalost. Ja sam samo napisala svoje zapazanje, i eto javno rekla da mi se neko ne dopada. Kao sto sam vec napisala prosto bih mogla napraviti grafik svadjanja, banovanja i zatvaranja tema u zavisnosti od posecenosti date clanice. Svadju ne volim, a svadje se desavju nazalost u njenom prisustvu. Da li je to losa karma ili slucajnost to je tako. I opet naglasavam da je ovo porodicni portal na kojem treba prvenstveno da se pise o roditeljstvu a clanica je vrlo retko u tim temama sto mi je takodje bolo oci. Ja sam neko ko nema od koga da dobije savet. Nazalost. Nijedna moja prijateljica jos uvek nema decu, iz prve ruke nemam informacije, moja mama i sveki se ne secaju a plus i drugo je vreme i meni je ovaj forum iskreno nepresusan izvor informacija. Ja sam dosla ovde po informacije, ne da se svadjam ili bilo sta slicno a usput sam iskreno bar se nadam stekla i puno virtuelnih prijateljica. Kao sto rekoh ja ovaj forum volim i ne zelim ovde da citam prepucavanja
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 22:15:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Bilo mi je krivo što sam propustila mnogo toga. Sve te silne žene koje su bile uz mene kad sam ja bila trudna, porađala se, uživala u bebi, imale su nešto novo u životu, imale su nešto što sam ja htela i trebala da propratim, a ja sam to propustila. Dunja je posle duge borbe dobila Savu - ja to nisam ispratila, ni znala. A ja sam često u trudnoći pomislila na tebe, i želela da proćaskam sa tobom, ali nisam htela da ti se namećem. Ali sam sa tvojom mamikom bila svo vreme friend na FB, tako da sam pratila sve tvoje uspehe i Ninče koja raste i bila srećna zbog tebe. Drago mi je što si opet tu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 22:26:46
|
|
|
|
Buba Mira
|
Hvala ti, puno, puno! Puno mi je srce zbog tebe i tvoje bebeće sreće, ne mogu ti opisati koliko sam srećna zbog tebe. Ti si divna žena i znala sam da ćeš kad tad uspeti i postati mama, red je bio da ti kosmos vrati za svu pozitivu koju si mu dala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 22:32:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dunjice, a ja nisam mogla da izdrzim, a da ne kazem.Buba Miri lepe vesti. Eto ja sam glavni krivac.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 22:38:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala drage moje divne žene
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 22:42:10
|
|
|
|
Buba Mira
|
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 23:02:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bubice draga, hvala vetru koji te opet nanese na ovaj put I opet me insoirises na stihoklepanje
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 23:08:21
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira New Mom je dobila troje, TROJE dece, a ja nisam imala pojma. Znala sam da sam te ja povukla nazad.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 23:13:37
|
|
|
|
Buba Mira
|
Volim vas kao i prvog dana. Eto vam pa vi vidite šta ćete
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.10.2014 23:15:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Volim vas kao i prvog dana. Eto vam pa vi vidite šta ćete Evo tebi po jedan Grliša za svaku godinu kako te nije bilo
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 15.10.2014 23:16:23 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 9:03:22
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jao, i meni je smesno...sorry Tasho. Ma, šta sorry Tasho.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 10:03:38
|
|
|
|
degu
|
Jeste drugačija RR nekad i sad, al to je normalno, portal se menja, mi se menjamo od crtica do roditelja. Kada sam bila crtica jedva sam čekala da ujutru pročitam šta je pisala prva smena, a one ranom zorom čitale šta je pisala treća smena, e tu sam pre 4 godine stekla prava prijateljstva, znam njihovu decu još od kad su bila samo u planu. Sada više nemam toliko vremena, al svaki dan pročitam šta se piše i volim RR i dalje. Da nije RR i MiLJ i ja bih mislila da negde mnogo grešim sa mojim detetom što loše spava, noću plače...Mnogo divnih i kvalitetnih žena čine ovaj forum, mnogo korisnih saveta. Dosta puta sam i sama bila javno prozvana, al sam uvek ignorisala jer ne da nisam htela da iznosim svoje mišljenje već nisam htela da učestvujem u bilo čemu što narušava ugled ovog portala. Mnogo puta pomislim da nije rr ko zna da li bih ja imala sad svoju bebu ili bih i dalje lutala. Ovde se bukvalno mogu naći svi odgovori. Moj jedini problem trenutno je što nemam vremena da čitam i pišem koliko bih htela al hvala Bogu i na tome.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 10:48:54
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Volim vas kao i prvog dana. Eto vam pa vi vidite šta ćete Bubi welcome back Da se javim kao stari clan,nemam puno vremena da pisem na rr i realno deca su mi vec velika pa i nemam puno tema u kojima bih mogla da pisem,Olgu stvarno volim i ne smeta mi njeno pisanije jer mislim da dobro odradjuje svoj deo posla,zao mi je sto su neke stare clanice napustile forum i drago sto su se neke i vratile,ima tu i divnih novih clanica,ovde sam upoznala divne zene,koje zauzimaju posebno mesto u mom srcu.Desi se da se ubacim kad su neke rasprave,sta cu kad volem ali uvek biram reci tako da za 5 god.nisam bila nijednom opomenuta
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 13:27:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Mnogo puta pomislim da nije rr ko zna da li bih ja imala sad svoju bebu ili bih i dalje lutala. Ovde se bukvalno mogu naći svi odgovori. Moj jedini problem trenutno je što nemam vremena da čitam i pišem koliko bih htela al hvala Bogu i na tome. Recimo da bih ovo i ja mogla reći. Degujče
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 13:38:33
|
|
|
|
Buba Mira
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Buba Mira Volim vas kao i prvog dana. Eto vam pa vi vidite šta ćete Bubi welcome back Fala sestro, fala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 17:06:22
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ima li negde spiska ko je banovan?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 17:18:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Imas temu samo ne mogu da se setim kako se zove..
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 17:23:12
|
|
|
|
Leptiric123
|
Znam ali nem ko je juce i danas banovan...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 17:23:42
|
|
|
|
New Mom
|
Javna opomena i ban
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 17:40:11
|
|
|
|
Leptiric123
|
Nema...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 22:04:59
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Ima li negde spiska ko je banovan? Merimic je banovana zato sto je vredjala moderatora Olgu RR.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.10.2014 22:27:48
|
|
|
|
Leptiric123
|
A Lidoje?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.10.2014 8:06:07
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Ušla sam u Moja Ringeraja, Podešavanja - Forumi, štiklirala opciju "Ne želim da primam obaveštenja o novim objavama na forumu", zatim kliknula dole Sačuvaj promene, i više mi ne stižu mailovi. Probajte molim ovako kako sam napisala. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha I nakon toga klik dole na sačuvaj promene Uradila sam to i nisam prijavljena za novosti sa rr, ali meni stižu i mailovi o porukama na rr i mailovi o novostima na rr iako mi stvarno to ne treba i zatrpava mi mail. Očito da nešto nije u redu pa vas molim da provjerite, hvala
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?