Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.9.2019 19:32:16
|
|
|
|
jane1
|
Umorno kao konj, ali srecno.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.9.2019 19:40:40
|
|
|
|
flamingos
|
Neispavano,ali srećna,jer je dete super,kako je bilo,sad je extra.A za spavanje ima vremena,dugačka je noć
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 14.9.2019 8:47:49
|
|
|
|
flamingos
|
Odmorno,srećno,naspavano.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 14.9.2019 8:59:48
|
|
|
|
Duškić
|
Sucmurasto
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 14.9.2019 21:27:06
|
|
|
|
flamingos
|
Srećno,jer je dete zdravo,a rođendanska žurka je bila fantastična.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 14.9.2019 22:00:25
|
|
|
|
emicaa
|
Kao da me brzi voz potkacio 😂
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2019 15:43:31
|
|
|
|
flamingos
|
Pospano,nešto sam danas"kilava".😴
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2019 16:01:09
|
|
|
|
vocicana
|
Posle svega uradjenog, osecam se fenomenalno!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2019 16:23:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Umorna, ali zadovoljna
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2019 16:25:47
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2019 23:04:10
|
|
|
|
bubulence
|
Kao pregazena macka, ali srecna 😁
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.9.2019 8:55:05
|
|
|
|
flamingos
|
Naspavana,srećna,samo me nervira kiša.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.9.2019 10:42:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uspavano..
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2019 7:02:07
|
|
|
|
flamingos
|
Srećno,ali i pomalo tužno-rođendan je meni i mojoj sestri bliznakinji koja živi u inostranstvu,fali mi...Kako starim sve mi više nedostaje.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2019 8:51:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,flamingos,potpuno te razumem..i ja se isto tako osecam..mrzim daljinu sto sam starija,zelim da smo blize...kad smo.toliko vezane..kad odemo u penziju,onda cemo moci da budemo zajedno,kad se deca udaju,ozene😂😂😂sta ti je zivot.Inace,srecan ti rodjendan,i seki!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.9.2019 8:59:18
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Von,i vi da ste živi i zdravi.Da,boli...Obično svaki rođendan oplačem.Šta da radimo,potpuno si u pravu,starino,deca porastu,viđamo se kad možemo i tako život prođe.Pozdrav tebi i hvala i u sestrino ime(koja se zove Jasna,a ja sam Vesna)❤
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2019 9:47:25
|
|
|
|
flamingos
|
Tužno...Danas bi mom tati bio rođendan,ali...eto,izgubila sam ga pre 16 godina😢.Uvek smo se moja sestra i ja šalile sa njim kako smo dan starije-mi smo rođene 19-og,a on 20-og.Sad tešimo jedna drugu,i tako...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2019 10:42:18
|
|
|
|
vocicana
|
Veoma srecno, ali pisacu za par dana o tome
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.9.2019 12:23:03
|
|
|
|
flamingos
|
Smrznuto,izađosmo napolje na sunce,baš je hladno u kući
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 22.9.2019 9:24:42
|
|
|
|
popkica bebic
|
Budući da sam ušla u deveti mesec trudnoće, osećam se uplašeno....
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 22.9.2019 15:06:57
|
|
|
|
flamingos
|
Srećno i zadovoljno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 23.9.2019 20:03:06
|
|
|
|
flamingos
|
Tužno,ispratih sestru bliznakinju,ode,daljina nas deli...Opet,sa druge strane sam srećna,jer sam je videla i uživale smo u trenucima koje smo zajedno provele❤
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 23.9.2019 21:21:12
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Tužno,ispratih sestru bliznakinju,ode,daljina nas deli...Opet,sa druge strane sam srećna,jer sam je videla i uživale smo u trenucima koje smo zajedno provele❤ Sta mi radis flamingos😭😭😭a gde zivi?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 23.9.2019 21:44:50
|
|
|
|
flamingos
|
Von,draga,u Beču živi moja sestra❤
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 23.9.2019 22:02:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Isto daleko 7h puta..i moja isto..u Zadru.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
odlukaljubavceDali za ime svog deteta odlucujete vi (kao roditelji) ili vas kum?mi kao roditelji (
94%)
kum donosi odluku (
2%)
kum donosi odluku uz nas predlog (
4%)
Ukupan broj glasova: 129Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!