Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.12.2018 13:44:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Ma da cute,pa ok,nego ne valja..ma more mars.. mizerne pare za bonus,pa vrati..grrr..Pms,pms😂Imaju moja deca i vise nego sto im treba,ali izbace me ti komentari iz takta.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.12.2018 21:47:47
|
|
|
|
Duškić
|
Umorno . Kicma me boli.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.12.2018 22:02:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kao gov.o
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.12.2018 8:33:57
|
|
|
|
emicaa
|
Kao da nisam cijelu noc oka sklopila 🙄
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.12.2018 9:00:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice iato i ja. Jos i glava krece da me boli.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.12.2018 18:37:26
|
|
|
|
vocicana
|
Umorno i iscrplejno, ali najlepse za reci kao sazvakana i ispljunuta zvaka.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.2.2019 14:30:11
|
|
|
|
dunja RR
|
:( Ne slusam tu muziku, ali u kafani uvek, uvek, uvek, to svi moji prijatelji znaju, prvo sto narucim od muzike je Sa namerom dodjoh u veliki grad.Zbogom legendo!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.2.2019 15:01:53
|
|
|
|
mama Jo
|
E, dunja, bas isto... bas sam se rastuzila kad sam procitala ☹
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.2.2019 15:25:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo i ja sam to procitala
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.2.2019 17:45:32
|
|
|
|
branki*
|
ja volim njegove pesme skoro sve...bas mi je zao..
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.2.2019 13:54:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma i ja volim sve njegove, ali mi je gore spomenuta najdraža. Ja volim kafanu sa mojim društvom, i prosto svaka Šabanova dirau srce. Baš sam tužna što je otišao ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.2.2019 13:56:30 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.2.2019 13:57:01
|
|
|
|
branki*
|
razmisljam sinoc...eto..takav glas,takve pesme,zdrav,prav,velicina..i zgazi te neki anonimni,pijani tupson...
< Poruku je uredio branki* -- 18.2.2019 14:00:19 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.2.2019 13:59:25
|
|
|
|
emicaa
|
Danima te cekam... I ja sam mnogo tuzna zbog Sabana,nema provoda bez njegove pjesme.Tuga velika
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.2.2019 14:02:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Početkom decembra sam poslednji put bila u kafani, sanašim društvom, tad mi je već bio ogroman stomak i gazdarica je mislila da ću se poroditi u kafani:D Bap smo se veselili, drugari nam sutradan putovali van .. I ja naručim tu njegovu, sećam se i sad kako je gitarista odreagovao, uffff, dobra, dobra, niko je to veče nije tražio (puna kafana), al kod mene je obavezna uvek.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.2.2019 14:06:52
|
|
|
|
branki*
|
tekstovi,muzika,emocija koju je on prenosio,neverovatne vokalne sposobnosti,taj dar od boga..i plus sto je bio sasvim obican i normalan..
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.2.2019 8:03:54
|
|
|
|
vocicana
|
UMORNO
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2019 15:40:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas sam tuzna...emocije me ubise..Dosla mi je baba,84 godine,napravila mi nasuve valjuske i pogacice,evo deca jedu,gledam ih,baba hrani M...i placem..kako smo mi uzivale kao male sa njom,a moja deca nemaju babe (zive su,ali kao da ih nemaju),nijedna im NIJEDNOM kifle nije zamesila,kolac napravila...Baba ne moze da hoda,ali je dosla i sve to napravila..a ove babetine..grrrr..
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2019 15:47:37
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Tuzno, umorno, slomljeno od truda i muke a opet sve ispočetka ☹️ Pitam se hocu li ikad uspeti...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2019 16:25:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Bas sam tuzna...emocije me ubise..Dosla mi je baba,84 godine,napravila mi nasuve valjuske i pogacice,evo deca jedu,gledam ih,baba hrani M...i placem..kako smo mi uzivale kao male sa njom,a moja deca nemaju babe (zive su,ali kao da ih nemaju),nijedna im NIJEDNOM kifle nije zamesila,kolac napravila...Baba ne moze da hoda,ali je dosla i sve to napravila..a ove babetine..grrrr.. To je bas tuzno. ☹️
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2019 16:48:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Reci sanjice..pretuzno..mojoj babi nije tesko,uziva u praunucima..a ne moze jadna,pa ce srce da joj pukne..a babetine samo svoje guzice..nije poenta ni u kiflicama..poenta je u detinjstvu.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2019 19:24:24
|
|
|
|
flamingos
|
Osećam se tužno,brinem za naše dere.Nije ništa strašno,ali mi,mame,uvek brinemo.Po glavii se vrzmaju stotinu misli
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2019 19:25:06
|
|
|
|
flamingos
|
Von,stvarno pretužno....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2019 20:38:44
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Bas sam tuzna...emocije me ubise..Dosla mi je baba,84 godine,napravila mi nasuve valjuske i pogacice,evo deca jedu,gledam ih,baba hrani M...i placem..kako smo mi uzivale kao male sa njom,a moja deca nemaju babe (zive su,ali kao da ih nemaju),nijedna im NIJEDNOM kifle nije zamesila,kolac napravila...Baba ne moze da hoda,ali je dosla i sve to napravila..a ove babetine..grrrr.. von, baš mi je žao, jako je tužno kad deca pored živih baba i deda nemaju taj deo detinjstva a ja sam besnaaaa al proći će me
< Poruku je uredio milicicak -- 12.9.2019 20:39:21 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2019 20:50:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Razocarana u neke ljude. Sto kaže Mili procice. Von
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2019 20:51:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Ju,neki tranzit planeta,i ja sam razocarana u ljude..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?