Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 9:59:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Sad sam skapirala...svaka čast Branki
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:02:13
|
|
|
|
tijatija
|
Branki, spavala si nocas ? Ja se necu takmici ali bi u svakom slucaju volela da nagrada dospe u prave ruke svaka cast ovo je prava nagradna igra , u drugim ima dosta prevara, ovde se moras potrditi
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:03:25
|
|
|
|
ivaMark
|
svaka cas_t ovo je prava nagradna igra , u drugim ima dosta prevara, ovde se moras potrditi Tija, u pravu si skroz I ja se kao nesto zanosim a traba da se poradjam uskoro
< Poruku je uredio ivaMark -- 11.8.2014 10:05:38 >
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:04:02
|
|
|
|
lesica
|
Tijo baš tako, ovde se treba potruditi, i mnogo je lakše da se prekontroliše da li je bilo varanja ili ne. A daaaa, spavala je Branki, ovo je tek jutros startovalo.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:04:10
|
|
|
|
branki*
|
haha spavam malo,jer sam trudna.zato kazem da se osecam kao neki super mario.sto kaze lesica-otvarajte stranice,gledajte i klikcite
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:05:43
|
|
|
|
tijatija
|
Branki, zenoooooo svaka cast !!!!!
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:07:19
|
|
|
|
bubulence
|
branki bravo . ja sam po prvi put odlucila da ucestvujem ali mi nije bitno da osvojim (mislim bilo bi lepo ) ali bi mi bilo jako drago da nagradu osvoji neko ko je trudan ili planira da bude . naravno i roditelji bebana
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:08:57
|
|
|
|
branki*
|
danas mi nesto doslo..sutra ce vec da me verovatno da me mrzi..
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:12:18
|
|
|
|
17 joka
|
branki ti si kraljica stvarno ha ja neznam da nađem te clanke?
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:16:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
svaka cast na ideji. bas mi se svidja, pocinjem da klikcem :D
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:17:08
|
|
|
|
tijatija
|
Koje clanke Joko?
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:18:44
|
|
|
|
lesica
|
Joko mila, članci su u rubrikama. Pogledaj fotku, zaokružila sam crvenom, plavom i ljubičastom, gde nam se nalaze rubrike u njima ima podrubrika i jako puno članaka. Na članke možete da se vraćate nebrojeno puta, i svaki put se pojavljuje ikonica. A na stranu što ima svačeg zanimljivog zaista. U suštini, sve rubrike su vam na vrhu stranice ( zatrudnjivanje, trudnoća, beba, dete, pa porodični život, zdravlje, lepota i moda....)
< Poruku je uredio lesica RR -- 11.8.2014 10:21:43 >
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:20:39
|
|
|
|
17 joka
|
Lasice
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:29:24
|
|
|
|
Peace*
|
branki
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 10:42:00
|
|
|
|
serpica
|
nisam dobila bonus od 50
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 12:58:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
nisam ni ja dobila 50 nagradnih
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 13:41:45
|
|
|
|
Dada81
|
Ja tek na 50 bodova,ali je lepo opet se druziti,usput i pokusati,a za nagrade nemam reci za RR Ja bih bila prezadovoljna sa trecom nagradom,Markic raste,taman nam to treba i htela traziti da kupim.
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 13:58:13
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa nisam ni ja dobila 50 nagradnih Ja imam 2 boda ali ocu i ja tih 50
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 14:00:15
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Lasice Ja cu tebi da umrem od smeha, ali majke mi.....Konstanto joj se obracas sa LASICE Nije Lasica, no Lesica Branki, zeno, dje nacuka ovoliko poena? Ja se ne takmicim, pa je ova Crio kockica pocela da mi ide na zivce
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 14:02:35
|
|
|
|
jovicaa
|
jaooo pa takmicenje je u toku.... nisam ni skontala, jos vidim nesto mi seta svasta po ekranu
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 14:02:44
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 14:05:04
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa jaooo pa takmicenje je u toku.... nisam ni skontala, jos vidim nesto mi seta svasta po ekranu ja se takmicim ali vec vidim da cu odustati. danas slucajno imam vremena na pretek jer mi je dete premoreno pa spava vec drugi put, i klikam skoro celo jutro a na 8. sam mestu. sta ce biti tek sutra kada en budem imala vremena za klikanje...
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 14:08:02
|
|
|
|
vonavoj
|
a gde se vidi na kom mestu si? nasla sam,branki,sta si ti radila! ja sam na 30om..imam samo 40!
< Poruku je uredio vonavoj -- 11.8.2014 14:09:42 >
|
|
|
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 14:34:49
|
|
|
|
nata11
|
Klikni ovde pa rezultati.
|
RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGR... 11.8.2014 14:38:21
|
|
|
|
Peace*
|
Branki ubija. Ustvari mi nije jasno, jer, odvojila sam sat vremena i samo prelazila sa stranice na stranicu i kliktala na ikonice, da vidim koliko može da se skupi za sat. Brale branki, priznaj, imaš raju na 5 prozora i samo klikćeš.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?