IvanaSK RR -> RE: Da li i šta nosite od hrane na odmor? (19.2.2018 13:26:43)
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Nosim ja i to svega [sm=smiley36.gif]. Prije Miloša nisam ništa, ove dvije godine, na mamin savjet (hvala joj), skuham i zaledim bar 5,6 ručkića i u frižider. Pored toga, ponesem nešto što nam može poslužiti prvih nekoliko dana za doručak ili večeru. Neku pitu, kiflice i sl. Razlog ne leži u novcu, već u tome što mi je lakše. Pa i kući kupim sve te namirnice. Volim ja da kuham, ali na moru baš i ne. Pored toga, kad parkiram auto, ne želim ići u svakodnevnu nabavku mesa, povrća i sl. Po cijeli dan smo na plaži, stvarno ne mogu zamisliti posle da idemo u restoran, a pogotovo ne mogu zamisliti M kako mirno sjedi i ruča [sm=smiley36.gif]. Restoran nam je rezervisan da nešto prezalogajimo posle večernje šetnje. Ne mogu zamisliti da jede suvu hranu i pljeskavice 10 dana, mali je još. A i kada poraste, mislim da to neću raditi. U budućnosti, kako bude rastao, vjerovatno ćemo u hotele, pa neka jede šta ima. Ali, poznajući mene, kupiću kamp opremu pa ćemo kuhati pod vedrim nebom [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|