Zemunka85 -> RE: Da li i šta nosite od hrane na odmor? (13.7.2017 18:54:19)
|
Ja do ove godine nisam nosila. Iako sam prilagodljiva za sve u zivotu, bukvalno za sve, ja ne mogu hranu u Grckoj. Ok - ni virsle, ni mlecno (jogurte, sireve, mleka, pavlake), ni suhomesnato.. jako tesko se tamo hranim. Bukvalno mi nista nije ukusno. Ali zbog suve hrane L je prosle god imala takav zatvor, da smo se morali vratiti 4 dana ranije i pravo sa puta kod DR imala je jake bolove. Ove godine sam dobila neku dijetu za trudnice, a znajuci kako smo prosle god prosli sa L - ja sam ove god nosila zavrznuto skuvano. U mali frizidercic sam spakovala 5 zavrznutih jela. Svaki dan za po 2 dana odmrzavala po jedno + supa iz kese. Uopste nije bio finansijski momenat uzrok, vec em znam sta jedem, em znam da ce to L jesti, em ja ne mogu da se snadjem sa dijetom, jer mi je nova, a ovo mi je provereno. Saaaaaavrseno je odradilo posao. Svih 10 dana kuvano, milina! Za dorucak - ko se kako snadje, za veceru - obicno sednemo negde, pa bude svasta - riba, spageti, giros i sl. Pored 5 kuvanih jela, a to zaista nije mnogo, nosila sam samo za L i mene, mm jedva ceka da ne jede kuvano, u taj mali frizidercic je jos stalo i 2 pakovanja frankfurt virsi, jedan mali jogurt i pavlaka. Ponela sam i mleko, dzem i kikiriki puter :D. A da i kacamak i griz. Za prve dane dok se snadjem. Uglavnom smo to i klopali + nesto sa ulice, iz radnje zaista retko sta ubodem da mi se svidja. Sve mi je uzasno tamo, bljaki!
|
|
|
|