Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 13:24:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: adulence dobar dan mame,mada za mene i nije bas dobar,ali bice bolje....naime jutros kada sam ostavila ivku u vrticu i krenula kuci imala sam neku groznu vrtoglavicu,i oduzele su mi se noge i samo sam pocela da se4 preznojavam,bas grozno pa sam isla kod lekara videcemo d alje...; Adulence, kod mene nije bilo tako strašno, ali jutros mi se isto vrtelo u glavi i bilo mi je muka, jedva sam odvezla dete u vrtić. Mislim da je zbog ove sparine, jako je teško vreme, mene vlaga ubija. Neka si išla kod dr, bolje za svaki slučaj.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 13:43:06
|
|
|
|
adulence
|
Ljisho znam ali prosto ja moram da vodim normalan zivot dok se to ne resi...ma bice sve ok...polako cu da uradim sve sto su mi rekli od analiza...ovo vreme je stvarno grozno i nadam se da je od toga...nije se meni vrtelo u glavi da mi se stvari vrte i to nego jednostavno imam utisak neke malaksalosti i onda me oblije znoj,kao da me sve to uplasi i onda doprinese tome...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 13:48:39
|
|
|
|
Ana RR
|
To je već napad panike.. ja sam imala strašnu epizodu pre nekoliko godina i sva se stresem samo kad se setim. Nađi nešto što će ti uliti sigurnost, ja npr nigde ne idem bez pakovanja žvaka i gaziranog soka, a inače žvake slabo kada žvaćem, gazirano retko pijem. Ali to me povrati kad mi bude loše (obično me u autobusu uhvati nesvestica) i osećam se sigurno kada imam te stvari uz sebe. Zvuči blesavo ali eto...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:20:31
|
|
|
|
superm
|
Hola mamitas! Kod mene standardna situacija u ovo vreme. Mladji sin spavki, stariji je dosao iz dvorista i krenuo opet sa svojom NE fazom- necu da rucam, necu da .... Poslala sam ga u sobu. Bolje mala distanca nego da izgubim nerve i kazem ili uradim nesto glupo zbog cega cu se kajati i osecati lose. Ja rucam i trenutno pokusavam da udjem u zen fazu Necu da se nerviram, ja sam dobra mama, kuliram...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:24:25
|
|
|
|
Torbica
|
Superm Ti si mama sa strpljenjem! Prezivecemo mi sve te njihove faze... Adulence, ja sam jutros prosetala pola sata od pola 8 do 8, dok jos nije bilo vruce, pa opet, 16 puta sam se preznojila, ludilo....
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:26:42
|
|
|
|
superm
|
Nisam ranije bila tako strpljiva, ali ucim, vremenom.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:27:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni kucala komsinica na vrata da mi da katalog tupperwere. Jupijee! Torbice reci mi koja je cena onog za kiflice? Meni Teodora to redovno radi. Samo je posaljem u sobu. Odmah se vrati da jede.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 11.8.2014 14:29:12 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:30:26
|
|
|
|
superm
|
Torbi, nisi okacila novi recept za mafine...You've promised...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:38:03
|
|
|
|
Torbica
|
Superm, evo iiiiiidem da okacim. Sanjice, ja sam narucila tad svasta nesto, podloga je bila oko 2500 a oklagiju sam dobila na poklon jer sam narucila bas puno. Tad je bila prezentacija kod mene. Vidim da je izasla nova akcija, jedva sam cekala i svasta mi treba, nepopravljiva sam!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:45:08
|
|
|
|
superm
|
Hvala, Torbi! Nego, da li je neko za ? Da ne pijem sama.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:50:17
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Adulence, ja sam jutros prosetala pola sata od pola 8 do 8, dok jos nije bilo vruce, pa opet, 16 puta sam se preznojila, ludilo....
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:51:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
dobila sam i broj zene koja vrsi prezentacije tako da cu da je pozovem i da je pitam kad je sledeca. Bitno da ce mm da mi ugodi sto se tice toga. Bas se radujem. Mene te stvari raduju, a ne kupovina krpica. Evo moze za mene nesic.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 11.8.2014 14:56:31 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:56:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj najmlađi se sad uspavao,gledao crtani pa glava počela opasni da mu pada,lepo ustao i otišao u svoj krevetac
< Poruku je uredio vikiveki -- 11.8.2014 14:57:42 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:56:58
|
|
|
|
Torbica
|
Superm, ene ga, sa posvetom! Kakve krpice.... Ja stalno nesto kupujem a imam sto cuda u kuhinji... Adulence , pritisak se sroza pa budemo katastrofa..
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:57:55
|
|
|
|
Torbica
|
brisite ovo please....
< Poruku je uredio Torbica -- 11.8.2014 14:59:27 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:58:37
|
|
|
|
Torbica
|
pardon....
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 14:58:41
|
|
|
|
Peace*
|
Kako se gleda taj recept?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:00:50
|
|
|
|
Peace*
|
Ujeo me je komarac za sisu. Pored bradavice. Možete li da zamislite kako se osećam ceo dan, na poslu, a ovo svrbi? Sve sam podbočila na sto, kao da se ne vidi, do krvi bih raščešala. Pri tom idem kod onkologa u 18h.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:01:10
|
|
|
|
Torbica
|
Odes u C kuhinju, pa Kliknes na Svi recepti! Malopre sam ga okacila. Inace je to Tupperware-ov recept! Zaboravih da napisem tamo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:04:44
|
|
|
|
superm
|
Torbi, sa posvetom, za mene? Danas ga ih pravim!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:05:41
|
|
|
|
superm
|
Sanjice, bas sam nesić napravila. Sa koliko šećera?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:09:05
|
|
|
|
Torbica
|
Daaa, za tebee! Nema veze sto je tm trazio, ti ces da mu pravis!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:11:27
|
|
|
|
superm
|
Istina, tražio je
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:14:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo mm predlaze da otvorimo stranicu "Drustvo ljubitelja Torbicinih recepta".
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:22:38
|
|
|
|
superm
|
E, ali, ne volim ja Torbicu samo ybog recepata!
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?