Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 9.8.2014 19:50:27
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame! Super sam, ne znam sta to bi jutros, ceo dan sam odlicno! Nego, danas sam upoznala jos jednu RR mamu! Toplu, opustenu i vrlo prijatnu u svakom smislu. Zapucali porodicno iz Bg, svaka im cast, proveli smo jako lepo popodne! Superm
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 9.8.2014 21:44:03
|
|
|
|
superm
|
Torbi,
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 9.8.2014 21:48:27
|
|
|
|
adulence
|
dobro vece drage mame,mm je malo otisao da se vidi sa drugovima tj gledali su utakmicu,sad ce polako kucici,Ivka uveliko sanja,a ja sam sada odgledala divan film,pa cu na tusiranje i u krevet....laku noc mamice...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 9.8.2014 21:56:52
|
|
|
|
Torbica
|
Mene treba puskom terati odavde, u kuhinji booooomba...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 9.8.2014 22:00:23
|
|
|
|
jovicaa
|
kod mene svuda bomba, ne znam zasto ali fatalno se olenjim u prvom trimestru obavezno... sva sam mrzovoljna, muka mi je, nemam volje da spremam, do te mere sam lenja da sam zamolila mma da mi napravi sendvic oterali smo decu u krevet, aki se jos uvek ne da, ali sad ce....
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 9.8.2014 22:02:17
|
|
|
|
mirkam
|
Vruce jeeee, sva se preznojavam, dzaba se tusiram. Mrzim ljeto, a narocito ga mrzim u ovom gradu eto, sad mi je malo lakse ,laku noc
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 7:38:13
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,ajte na kaficu danas me ocekuju obaveze imam neke goste i preko dana i uvece pa valja sve organizovati
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 8:25:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro. Moji jos spavajau a ja pijem kaficu i gledam u more. Kako prija ovaj mir i tisina
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 9:20:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
blago tebi i ja bih rado na more
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 9:47:48
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro ,tj dobar dan....ivka i ja bile na pijaci ,doruckovale,ja pristavila corbicu,pa cekamo.mog tatu da se javi pa da se dogovorimo da idewmo na bazen...uzivajte u toplom danu...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 10:00:57
|
|
|
|
Rosita
|
Jaooooooooooooo, joviceeeeeeeeeeee, pa ti . E bas mi je drago, od jutros
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 12:36:58
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame! Vraca mi se penicilin - moja cerka, ljubi je majka. Bas sam je se uzelela. Bila je nedelju dana kod bake. Ovaj mali je ispakovao kompletne plastikanere iz kuhinje i sve poredjao na ugaonu u dnevnoj... Rucak imam pa odmaram. Pozz
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 12:47:58
|
|
|
|
superm
|
Evo i mene! Juce smo se divno proveli u Novom Sadu. Danas planiramo da odemo u Pet shop. Obecali smo starijem sinu da cemo kupiti ribice. Zapeo je da dobije nekog ljubimca. Moj muz je 'odusevljen' Torbice, ljubi nam drugaricu hajdučicu!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 13:02:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja za danas rucak ne spremam. Imam od juce. Deca su posandrcala i ja sa njima.cekam.da obe zaspu i da produzim sa citanjem. Sinoc sam do kasno citala. Mm na jednoj strani kreveta. Slusao neke kompjuterske lekcije, a ja na drugoj strani.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 14:33:11
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dobar dan, ovdje danas milion stepeni, sva liptim od znoja, kuvala neku corbicu za rucak, cini mi se da sam kuvanija ja no corba..Dobila sinoc tako da narednih dana nista od kupanja u more, a onda kad mi prodje ce ponovo kisa da pocne danima Svrca sam legla igra se sa transformersima dok ne zaspe...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 15:36:00
|
|
|
|
Torbica
|
Superm, hocu! Eno je u malom bazencicu napolju. Muvam mm da stavimo veliki bazen...a on kuka da mu treba 3-4 sata, dok postavi podlogu pa sve to na vaser vagu, mora biti ravno... Maleni spava uveliko.. Jos uvek veze 3-4 sata po danu. Gledam prognozu, bice toplih dana jos, moram da pritisnem mm za bazen..
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 15:38:08
|
|
|
|
Sanchy
|
To sam bas komentarisala jednom prilikom ni mm nece da postavlja veliki bazen jer mu je to prevelika gnjavaza pa se i M.brcka u malom ..eto isti slucaj..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 15:40:15
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: superm Evo i mene! Juce smo se divno proveli u Novom Sadu. Danas planiramo da odemo u Pet shop. Obecali smo starijem sinu da cemo kupiti ribice. Zapeo je da dobije nekog ljubimca. Moj muz je 'odusevljen' Torbice, ljubi nam drugaricu hajdučicu! Super,akvarijum je pravo osvezenje za prostor u kome se boravi,samo se spremite i za filter, pumpu, grejac, svetlo, podlogu ,eto osnovno pored ribica i hrane
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 20:34:40
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Superm, hocu! Eno je u malom bazencicu napolju. Muvam mm da stavimo veliki bazen...a on kuka da mu treba 3-4 sata, dok postavi podlogu pa sve to na vaser vagu, mora biti ravno... Maleni spava uveliko.. Jos uvek veze 3-4 sata po danu. Gledam prognozu, bice toplih dana jos, moram da pritisnem mm za bazen.. Bazen je super stvar pa nek je i najmanji. Deca sigurno uživaju. Super je što Šećerko spava dosta i u toku dana ali bez obzira na to uveče uredno odlazi na spavanje u isto vreme. Mi smo dosledni sa našim Švrcom i mislim da kapira da ga onog trenutka kada ga spustim u krevetac neću uzeti i da želim od njega da spava. Jer, i mama i tata imaju dušu
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 20:37:18
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Super,akvarijum je pravo osvezenje za prostor u kome se boravi,samo se spremite i za filter, pumpu, grejac, svetlo, podlogu ,eto osnovno pored ribica i hrane Mi smo uzeli kuglu od 7 l u koju staju dve zlatne ribice. Bez filtera i ostale skalamerije. Ribice se zovu Fish i Chips, po onom crtaću.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 21:19:19
|
|
|
|
Torbica
|
Superm,mudro rešenje za ribice! Nagovorila sam mm da sutra postavi bazen. Jao...ubeđuje me ćerka kako na njenom krevetu ima dovoljno mesta za obe..da spavamo zajedno! Ne odustaje,a nikad nismo spavale zajedno,pomazim i to je to.Ali ne odustaje!!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 22:58:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbi uzelela te se. l
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 23:15:40
|
|
|
|
Torbica
|
E, uzivale smo obe. Kad me video mm , a ja lezim sa njom na krevetu na sprat! Jedva se izvukoh, pustila me da veceram pa da se vratim, a kaze, ako zaspim, probudi me! Dusa moja...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 23:24:25
|
|
|
|
superm
|
Diiivno! Uželela se mame. Ipak je ona osetljiva umetnička duša.Bicete vas dve najbolje drugarice.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 10.8.2014 23:26:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče mame...ja sa sada borim sa mojim harambašama da odu u krevet,od srede krećem na posao a oni u vrtić pa treba da ih naviknem da ranije ustaju....danas smo uživali i odmarali se...od sutra opet počinjemo sređivanje
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?