big mum -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (2.8.2014 21:45:01)
|
Veče mame [sm=smiley1.gif] Evo moja banda još virka ispod prekrivača,zovu me.danas smo se baš lijepo zabavljali,plesali uz čika Freddie-a & Queen.Pravili sladoled ,pravili kućicu od podnih puzzli.Mazali palačinke sa eurokremom (i još nešto[sm=smiley2.gif]prali suđe. Baš nam je bilo zabavno. Torbi -trebalo mi je dugo vremena da prihvatim činjenicu da nemam majke.Bila sam njena mala maza.Najvjerovatnije bih i ja razmišljala drugačije da je ona tu samnom. Sad puno više cjenim majku i samu ulogu majke u životima svoje djece ma kolika ona bila.Gledam na to iz nekog drugog ugla. Hvala Bogu imaš svoju majku i vjerujem da sve mame vole svoju djecu ,samo to neke ne znaju to da pokažu.Citiracu ovaj predivni tekst sa porodičnih odnosa "Majka te je nosila devet meseci u svojoj utrobi , imala mučninu nekoliko meseci , bila oteklih nogu i kože koja se širi i puca. Ona se borila da se popne uz stepenice, i zadihala se svakog puta i pri najjednostavnijem zadataku – obuvajući cipele. Pregurala mnoge neprospavane noći, prevrćući se u pokušaju da se namesti,i prošla kroz velike vredne bolove da te donese na ovaj svet. Ona je postala tvoja medicinska sestra , tvoj kuvar , tvoja sobarica , tvoj vozač , tvoj najvec´i fan , tvoj učitelj , tvoj najbolji prijatelj . Ona se bori za tebe , plače nad tobom , stavlja sebe na drugo mesto , nada se najboljem za tebe, ponekad poludi od brige, ali NIKAD BAŠ NIKAD ne traži ništa za uzvrat , jer te voli beskrajno!" Odoh da spavam,svima vam želim mirnu i laku noć[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|