ivaMark -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (8.8.2014 16:24:48)
|
Zdravo mame, mi mucimo muku sa retkom stolicom [sm=smiley13.gif], sesti dan vec.... Nije cesta, po cetiri puta na dan, pet ali je retkaaaa, dajem joj probiotik, mleko smo izbacili u potpunosti a ona ga traziiiiiii..... keksici, krompirici i ostalo laagano i nista, nema pomaka. Mozda joj je od zubica, jedinice gornje samo sto nisu izasle ali sest dana veeeec, mnogo mi je. Uzela sam joj danas Humanu bas za bebe, decu koja imaju problema sa dijarejom i NAN sesnitive. I ja ne mogu da se oporavim od saznanja sta se desilo Tijani, nocas am sanjala kako bezim kroz neko siblje i srecem nepoznatog coveka koji nosi kosu za kosenje trave, onu koja se pre koristila, bas mi je bilo tesko kad sam se probudila. Onda danas kada sam spavala ponovo neke gluposti... Joooj zene, kakava su ova danasnja deca.... niko ne da nista svoje. Jutros J i ja isle da ispratimo moju mamu na stanicu i tu je bila jedna devojcica (oko 2god) i J joj pipka kolica a ova je gura i to bas onako nasilno, a moja J nema pojma da se brani, ona nikada nije nikoga ni pocupala a kamoli gurnula... Kada to pocinje da se ispoljava? Ona je jako umiljata, sa svima "prica" smeje se, dete ne zna ni da se gurka ni da otima... Jel to ja trebam da je ucim [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|