RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 22:32:50)

Teodora kad ide u vrtic ustaje u pola sedam. Sutra cemo da vidimo posto se ne ide u vrtic kad ce da se probudi. Cenim da ce da se probudi u 9. Uvek je do kadno spavala. Ova mala se isto probudi u 9. Ma decu za pozeleti.[sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 22:39:07)

Dobro vece mame. Nama danas bas aktivan dan,pola od toga kod doktora.
David isao hirurgu ortopedu.Napokon mu skinuo zavoj,one lude vrucine,nije se smeo kupati,a vec sam pisala kako sa ceznjom gleda sve komsije male okolo u bazenima. Prodje i to,jos mu otekao zglob i velika je rana,ali sanirana. A Marka vodili na vakcinu,pre toga pregled..uhh.Dobro je,stigli i proset_ati,pa obavila gluposti i neki zaostali racun u staroj banci,a oni ni blizu azurnosti,samo jedna mladja(valjda) devojka mi obavila vecinu posla.Ostalo sve tete pred penziju rade..

superm -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 22:45:30)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Teodora kad ide u vrtic ustaje u pola sedam. Sutra cemo da vidimo posto se ne ide u vrtic kad ce da se probudi. Cenim da ce da se probudi u 9. Uvek je do kadno spavala. Ova mala se isto probudi u 9. Ma decu za pozeleti.[sm=smiley36.gif]

Onda razumem zasto tako rano idu na spavanje. Lepo one odspavaju, porasce velike![sm=smiley1.gif]
Moji decaci spavaju do pola devet, deve

Dada81 -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 22:46:26)

IZVORNA PORUKA: emicaa

E ja sam u šoku.bile sad kod zaove i njen mali igra igrice na telefonu,u medjuvremenu stiže poruka na telefon i zaova uzme telefon i on počinje vrištat i tući je da mu ga vrati i onda mu dade,pa da pustiš da dijete od 4 godine tebi komanduje mi je van svake pameti [sm=zz_banghead.gif]

E,ovo je i meni stvarno strasno.I moj ima 4 god.sem toga sto ne zna igrati igrice na tel(znao bi da ja to dozvolim)on voli da fotografise okolo[sm=smiley1.gif] Nego,takvo ponasanje ne bih tolerisala nikako,a to ce dovesti do mnogo vecih ispada i problema,nazalost.
BubaBubica dobro dosla na druzenje,ovde je drustvo za 5 i pitaj sta te interesuje,ima mnogo dobrih tema[sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 22:58:28)

Dobro vece mame. Mi izgleda u ponedeljak idemo na more[sm=jezicek.gif], evo trazim na netu neke apartmane ali je sve uglavnom rasprodato. Hahah...Kako je krenulo letovacemo iz kola. [sm=jezicek.gif] Ajte ako je neko isao u Grcku a ima neki br telefona da mi prosledi. Isli bismo na Halkidiki. Ali iskreno trenutno mi je svejedno samo da idemo ahha, moze da se letuje i u kolima[sm=jezicek.gif].

Ja ne znam gde cu pre. A svuda iskreno haos oko mene. Radi m tako neke nebitne stvari a bitno preskacem[sm=smiley36.gif]. Onaj ves jos uvek nije bolje ali ne odustajem od njega dokle god se ne raspadne u vodi.

Dobro dosla BuboBubice[sm=smiley31.gif].

Sanjice ja nemam spavalicu definitivno a tako bih volela da imam [sm=smiley36.gif], no srecom leze moja rano. Pa mogu malo da danem dusom . Ajd idem u temu letovanje da vidim gde ste sve putovale i koja ste mesta nahvalile.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 23:09:41)

Ljiso ti si super lik. I tebe stavljam na spisak za upoznavanje.[sm=smiley1.gif]
Kod tebe sve ide lako.

mamin mish -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 23:28:25)

Dobro vece zenice. Ja stigla sa posla mm vec spava. a dete ne planira kuci do nedelje.
Mlj nisam u toku kakav si ves ofarbala? Da necitam unazad postove.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 23:33:36)

Sanjice[sm=smiley31.gif]. Kako je krenulo neke last minute ponude koje gledam za 80 eura 10 nocenja izgleda da moramo kretati veceras ahahahah.... jao kakav smo mi šou.Neka ovako je zanimljivije.

Mamin mish ofarbala sam nove dunjine stvari koje sam kupila za vrtic. Tj nisam ja ofarbala ona je okrenula programator na 95 stepeni dok ja nisam gledala i eto ti nevolje a etikete skinula i mislila samo da sve stvari kroz vodu prodju [sm=smiley13.gif]

E mame ja se totalno sad popalila na ove last minute ponude. cini mi se da cu ja svake godine da budem ko zapeta puska i cim nesto iskrsne krecem ehehehhe..

Dada81 -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 23:34:09)

MLJ,otvori temu,tj.prva je nadji,pa ti mogu napisati gde smo mi bili ,u Haniotiju.Ma i ja sam takva,samo da se ide i u svemu trazim pozitivu[sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 23:40:09)

pogledaj u aktivne debate, pisala sam u temi Letovanje2014

mamin mish -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 23:41:19)

Mlj ja sam isto tako ofarbala Teodorine stvari ali na 30° pa je bilo lako izvuci boju obicnim pranjem ali za ovo tvoje neznam. moj je vws prenocio u venisu i izvuklo se sve. Mada sam.bezbroj puta ofarbala beli ves sa necim njenim a to sam resavala varekinom ili ace.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (15.8.2014 23:43:13)

ne gine vesu aće za gaće [sm=smiley36.gif] al ga nemam trenutno. Ostavila sam ga u rastvoru hipermangana. Ce da vidimo ocel da pomogne

dijana1* -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 6:03:46)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif]
MiLj jesi li uspela naci nesto? Vi kao i mi sve u zadnji cas[sm=smiley36.gif] Sinoc mi mm kaze da je pricao sa deckom koji radi na jahti. Za dve osobe 6 nocenja all inclusice 320 eura. Ali to samo preko njega. Inace je to nenormalno skupo. Za Vuka ce proveriti cenu ali i to je nesto sitno. Opasno razmisljam da vodimo Vuka, ima da izludi od srece[sm=smiley36.gif]
Kosta se juce probudio u 7 , nadam se da ce danas duze spavati.

mirkam -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 7:39:36)

Jutro i od nas...
Mi lijepo isplanirali da za vikend idemo malo na planinu,kod mame, ja se fino spakovala u glavnom, torbe kese svuda po kuci, ja pravim neke slane rolate koleginici za cerkin rodjendan, kad mm zvoni tel oko 23h....isprica se covjek i kaze - raspakuj se, sjutra radim! E ne dam sam pukla, nego sam bas pukla[sm=zz_banghead.gif]
Eto tako...sad se raspakujem..
BB dobro dosla!

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 7:41:43)

Dobro jutro mame, oci mi pobelele sinoc od buljenja u racunar i gledanja cena za letovanje. U svakom slucaju nasla sam dobrih ponuda na Sitoniji last minute, bas sam napisala tamo u letovanju a opet mi frka da platim i nesto jeftino zbog D, da smo mm i ja sami mi bismo mogli i u neku šupu ahahha..

D se probudila u pola 7 i nece da nastavi. Probudio je tv koji se odjednom upalio i poceo da zuji [sm=smiley29.gif]. duhovi. Dijani vi ste imali neki problem s duhovima ahhahaha...

Nista mame, ja odoh da spremam dorucak za D. Pa nas dve idemo u šoping. Treba da joj kupim par kupaćkih gaćki ima samo jedne. Ja treba da kupim sebi jedne kupaćke gaćke i bar jednu haljinu u kojoj cu da visim tamo, pa cu naizmenicno da menjam haljinu i maramu, ne planiram za sebe da ponesem vise od 10 stvari ukupno (racunajuci u to obucu, suknje, bermude, majice i kosulje haljinu i maramu[sm=jezicek.gif]) Za mm sam smilila isti plan oblacenja slozio se on ili ne. Ne pada mi na pamet da teglim toliko toga kao na Kopaonik kad smo isli.[sm=jezicek.gif] Tamo nista osim trenerke prakticno nisam obukla. Niti sam obula cizme ma nista nista. Tako da meni je dovoljno jedanput da se opametim hahaha...

Jos samo da ja nadjem sebi dvodelni kupaci da stanu ove moje sise. Strasno su olabavljene nakon Dunjinog sisanja. Imam ekstra bikini ali nema sanse da sad nosim trouglove tj tako nesto bez zice i korpe. A plus sto sam se ugojila haos. Planiram takodje da kupim onu pop up zastitu od sunca, kapiram da mi nam je to zgodnije od suncobrana i bolje za D. Plus nekako onda ne moram neke asure da nosam. Jao imam svasta da uradim a u haosu sam. Kuca u haosu, ves u haosu a ja debil juce kosim travu i cupkam travu izmedju betona[sm=zz_er_what.png]. Mislim sta reci za mene????

Idem jos malo da pregledam ponude pa mozda danas svratim u neku agenciju da vidim sta imaju tamo. Oci mi se raspadaju od racunara. Tako mi i treba kad po kuci ne nosim naocare.

mali_mis -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 8:19:01)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Moje dete je odalamilo 13 sati spavanja [sm=smiley29.gif] To nadoknadjuje dok je imao temperaturu zbog zubica i nije spavao.
Ljiso ti ces bar da nadjes kupaci, svuda ima vecih brojeva i izbor je stvarno super. Ja sam morala da se oprostim od dvodelnog kupaceg, nije bilo sanse da nadjem mali broj gornjeg dela, a trouglici mi stoje ko piletu sise, tako da sam nakon obilaska citavog grada nasla jednodelni od prosle godine.
Odoh ovom malom pelenu da presvucem, a kafu cu da pijem pa....citav dan [sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 9:13:02)

Jutro i od mene ja sad da odvedem D do mojih da se spakujem na miru idemo veceras
Nesto se mislimo da odemopar dana na more posle Svce jeste da nije tems l ako znate za neki smestaj u Cg javite mi

branki* -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 9:26:43)

joj,ljiso,ti si sou[sm=bravo.gif]samo ti cupkaj travu izmedju betona[sm=smiley36.gif]naci cete nesto,sigurno i bice vam super.
malopre ustala,pa pravo na rr dok pijem kafu.odoh da citam i da vidim da l su ustale one moje trudnice.
pozdrav,mame[sm=smiley1.gif]

mamin mish -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 9:31:15)

Jutro i od mene. Ja na poslu evo pijem drugu hladnu kafu. Sad sam zvala mamu da vidim sta radi T a ona jos uvek spava (zaspala sinoc u 9).

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 9:41:35)

Dobro jutrooo,mi bili u kupovinu,sad uspavam T pa kad se probudi odošmo hodat po prodavnicama,treba mi jaknica.
Kiša i danas nastavlja,raniću se čačkalicom ako ovako nastavi [sm=zz_furious.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 10:13:08)

Dobro jutro! Teodora i ja cekamo da zavrsi masina za ves. Ona vadi iz masine i stavlja na zicu. Ja sirim. Sofija drema.
Rucak sam stavila.
Ova Teodora je sou. Ide kroz kucu i peva Gospodi pomuluj. Kaze: "da znas mama to znaju vaspitacice". [sm=smiley36.gif] Kuku lele. Ona i tamo to peva. Mislim znaju one da joj otac svesteno lice, ali opet...
Ljiso valjda ce te nesto naci.

Dada81 -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 10:26:24)

Doro jutroo [sm=smiley1.gif] Dijana ,uh to vam je super[sm=bravo.gif] Mlj,bas show,ali i u pravu si.
Ja i beba sada ustali,mislim ne acunajuci budjenje za dojenje,pa da ga nahranim nekim vocnim doruckicem ,a ni mi jos nismo doruckovali.Ne znam ni sta bih lepo na brzinu..All sam Vuki mama jutros[sm=smiley36.gif]

mirkam -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 10:45:11)

Dado, u temi o zubicima smo pricale i o apetitu. Ovaj mali sou radi sa jelom u zadnje vrijeme. Par dana jede kao mecava, pa par dana jedva i mlijeko da pije, ma nista mi vise nije jasno [sm=zmeden.gif]
Prije neki dan bili na kontroli, za 20 dana dobio 500gr i dr kaze sve je ok, jede kad i koliko moze [sm=zmeden.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 10:51:42)

Cao mame,

kratko da se javnemo i mi.
Cerka mi je na Kreativnoj radionici, ja obavila pijacu i jurim se sa najmladjim.
Pevaju i moja decica Sanjice, meni je to preslatko. [sm=smiley1.gif]
Pozdrav svima

superm -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (16.8.2014 11:41:29)

Evo i nas. Kisa, lose vreme ali kod nas u kuci veselo [sm=smiley1.gif] Stariji pise i cita[sm=smiley29.gif]. Znala sam da ce neka kisa da padne [sm=smiley36.gif]. Mladji puzi svuda po kuci, on je mnogo smesan. Mm i ja slusamo reggae na radio Studio B. Kuliramo...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>