|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/14 [chat]
14.8.2014 20:45:36   
branki*
sanjiceeeeuser posted image ajde,nemoj da si na kraj srca,tako se potrefilo sad,bice izlazaka jos.mada,znam i ja se smorim kad isplaniram nesto,a niko ne moze..ovo sa porukama i ja mrzim,mada im ja to otpisem na obaveze neke u tom trenutku,a posle ver zaborave.tako da ako mi je bas hitno da cujem odgovor druge strane,nazovem pa pitam.
vruce mi je..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 301
14.8.2014 20:51:53   
Sanjica26 RR
I ja to sa porukama mrzim kad posaljem nekom a taj ne odgovori. Pa da ima milion obaveza moze da odgovori. Ajde da ima decu, pa da razumem. Mada ja imam puno obaveza, pa odgovoram na poeuke. Ako ne odmah onda barem za pola sata. I sto puta kazem necu zbog tih stvari da se nerviram i opet. Meni je Branki ocigledno da ona ne zeli sa mnom da se druzi. Njen muz i moj su kolege. I druzimo se zajedno. Milion situacija ima kako me je ispaljivala. Curka sam.user posted image Slusam mm koji me je nagovorio da joj posaljem poruku. Znala sam unapred odgovor.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.8.2014 20:53:08 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 302
14.8.2014 20:54:56   
branki*
ma,briga te bre.ako nece,ne mora,sta ce ti.nije ona jedini covek,pa da moras da je moljakas.pozvala si je uredno,fino,ako nece,boli te uvo.

branki

Direktna veza do poruke: 303
14.8.2014 21:00:07   
Sanjica26 RR
Moja drugarica-koleginica sa kojom se druzila je otisla sa deckom u Zapadnu Kinu.user posted image Vraca se za godinu dana.
Sve ostale drugarice su mi u Obrenovcu. Tako da ovde nemam nikog.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 304
14.8.2014 21:09:22   
bubulence
Sanjice user posted image . opustenio, sto se nerviras zbog takvih ljudi...
ni ja ovde nemam skoro nikoga. uglavnom se druzimo sa drugarima od mm koji su sada vec ozenjeni ali nikako nemam potrebu da se sa necijom zenom zblizim i pocnem neko zensko druzenje...
jedino sto mi je komsiluk ok, pa svako popodne malo posedim sa njima ispred zgrade dok se Ena igra i to je to...

Direktna veza do poruke: 305
14.8.2014 21:12:43   
Sanjica26 RR
Vec sam se smirila. user posted image Gledam sliku sto je postavila Dijana na fejs. Crkavam. user posted image Sad od septembra krecem sa poslom. Bice neprestano druzenje sa decom i upoznavanje sa novim kolegama posto pocinjem da radim u novoj skolici.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.8.2014 21:13:43 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 306
14.8.2014 21:21:29   
mirkam
Sanchy, ja jutros kad smo pricale o tom izbacivanju posle 5 minuta, kliknem prozorcic "zapamti me na ovom racunaru" i citav dan sam ulogovana.
I ranije sam to klikala ali cini mi se da me je ipak izbacivalo. Danas ne ni jednom za veliko cudo!

Direktna veza do poruke: 307
14.8.2014 21:27:16   
mirkam
Sanjice, i ja sam promijenila sa udajom sredinu, ni ja nemam ovdje ni jednu drugaricu (imam jednu ustvari drugaricu-koleginicu). Moja kuma i najbolja drugarica su se udale i tosile tano vama blize, u Novi Sad (sto bi rekao njihov tata "u cijeloj Crnoj Gori nije bilo momaka za njih pa su morale cak u NS da se udaju user posted image ) a mene ostavile user posted image , pa se gledamo jednom godisnje
Ali i sta ce ti kad imas naaassss user posted image ,

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 308
14.8.2014 21:45:47   
Sanjica26 RR
Hvala drage zeniceuser posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 309
14.8.2014 21:50:06   
bubulence
sanjice a sta ces sa Sofijom kada krenes da radis?

Direktna veza do poruke: 310
14.8.2014 21:53:08   
Sanjica26 RR
Mama ce da dodje malo da je cuva ako se nesto ne izjalovi. Inace cuvace je dadilja koja je cuvala Teodoru. Od novembra se nadam da ce u vrtic. Mnogo mi je zao sto tako rano moram da pocnem da radim ali moram da radim. Bolje i to nego da nemam posao. I ovako je tesko da se nadje posao.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 311
14.8.2014 21:57:30   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Uf nezgodna tema ovde, drugarice koje su otisleuser posted image . Meni nijedna nije blizu. Jedna je u Irskoj, druga u Americi a treca u Dubaijuuser posted image . Imam jos jednu drugaricu koja je ovde ali sa njom se ne cujem bas redovno, nije udata, nema decu, studirala je 12 god tako da sam ja mnogo pre nje pocela i da radim i svasta nesto pa smo se valjda malo "razisle" u poredjenju na fakultetske dane. Jel mi verujete da eto ponekad pomislim "Boze nemam koga da nazovem cisto onako da pitam kako si sta radis aj na kafu i sl". Mislim daleko od toga da se ja ne druzim ali druzim se sa mamama da bi se moja D druzila sa decom, a te mame mi nisu dugogodisnje prijateljice, jednu sam upoznala u skoli za trudnice, jednu dok sam lezala na patologiji u Betaniji (da Branki to je ona sto smo zajedno gledale tv1000 posle ponociuser posted image ) a jedna je moja bivsa komsinica koja je u principu dosta mladja od mene i nismo se nikad druzile ali eto rodila je pre mene a druzimo se jer su nam se muzevi sprijateljili. Srecom eto postoji ovaj skajp, ali pre par dana sam propustila razgovor sa svojom prijateljicom iz Irske i jako sam se skenjala. Prosto nisam stigla. Dogovorile smo se u vreme kad D spava preko dana ali bas taj dan sam kuvala paradajz, bas taj dan dosli moji (iz nekog razloga su uzeli slobodan dan na poslu i onda su kod mene pili kafu a ne pamtim kad su tako navratili da samo popiju kafu) i tako baksuz.

Nego ja sam danas baksuz na kvadrat. Stavila sam Dunjin ves da se pere, nove stvari za vrtic i izadjem iz kupatila na min a D bila u kupatilu i vracam se i ukljucim masinu kad popodne kad sam vadila ves imam sta i da vidim. D je ladno okrenula programator na 90 stepeni i sve stvari su se ofarbale. Doslo mi je da placem.Odmah sam stavila u vanish ali ne pomaze izgleda evo pere se ves ponovo. A sve novo, carapice, pidzamicam majice, helankice. Danas sam skinula etikete sa svih stvari. Znaci upucacu se u glavu majke mi.

Nesto mi jos danas nije islo al sad vise iskreno ne mogu ni da se setim.
Eto srecom D je danas super raspolozena za druzenje i mazenje i sva mi je mazna ceo dan i ljubila me i grlila pa me je ona oraspolozila.

Mm je zaspao jos pre D. Ja pozavrsavala neke stvari oko kuce i u kuci i evo me na rr. Opet tajnouser posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 312
14.8.2014 22:06:28   
Sanjica26 RR
Mlj tako sam i ja zeznuls decije stvari. Neka Teodorina stvarcica je pustila u boju i ode sve u propast. Ima na onom sajtu gde je recept za gel i recept kad nam se ofarbaju stvari. Cini mi se da ima. Pokusaj da nadjes.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 313
14.8.2014 22:07:23   
Misha i Ljisha
Sanjice i ja cu izgleda poceti da radim od septembra.Nove kolege (ustvari nove stare vec sam radila u toj skoli ali mi je kolektiv tamo fuj al ajd daj sta das) sve novo, D u vrticuser posted image Covece za tri nedelje. Manje.

e da zagubila sam svoj CV na engleskom a jedna inostrana kompanija trazi fizicare za medical research i ja kreten ne mogu da pronadjem svoj CV na eng i sad moram da ga pravim iz pocetka. Znaci odlepicu.

E da kaze mi jedan bratov drugar kako lepo izgledam (a ranije je on kidisao na mene al meni bilo bezveze) i iskreno bas mi bilo neprijatno covek sad ima zenu i dete i zena mu jos i trudna, ja imam dete a nacin na koji mi je udelio kompliment je bio bas onako skakljiv. No malo mi je to iskreno i diglo raspolozenje.user posted image Svaka zena zeli da cuje da lepo izgleda.

I da jos jedne ustvari odlicne vesti. Idemo na moreeeee... Jupiiiiiiiiiii.... U utorak valjda ahhaha...Jao mm i ja smo pisurija. Moram sad da pregledam teme sta se nosi na more i sta od hrane na more.

Idem da cackam.

PS: ja danas isto opet kliknula na opciju zapamti me na racunaru i stvarno me nije izlogovao

Direktna veza do poruke: 314
14.8.2014 22:08:13   
Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Mlj tako sam i ja zeznuls decije stvari. Neka Teodorina stvarcica je pustila u boju i ode sve u propast. Ima na onom sajtu gde je recept za gel i recept kad nam se ofarbaju stvari. Cini mi se da ima. Pokusaj da nadjes.

e to mi sad bas palo na pamet. Hvala. A mislila sam da procackam i u temi za savete ili mozda prosto tamo da objavim problem pa se neko javi

Citam pise potopiti ves na 6-8 sati. Pih ja samo potopila na dva sata i vidim ne deluje. Probacu nakon pranaj jos jednom.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 14.8.2014 22:12:30 >

Direktna veza do poruke: 315
14.8.2014 22:17:15   
Sanjica26 RR
Miso kod mene su novi ljudi, Volim da upoznajem nove ljude. I to je skola gde je mm isao tako da cu jedan dan da idem s njim. Direktorka je njegova bivsa nastavnica. hi hi. Bice mi lakse kad bude rekao da sam njegova zenauser posted image . Mada ja ne volim te fore, ali mozda cu bolje da prodjem.user posted image

Direktna veza do poruke: 316
14.8.2014 22:18:49   
Misha i Ljisha
Zavisi da li ti je muz bio probisvet u skoli ili primeran djak ahahha... A ja cu izgleda u svojoj skoli da predajem ali vec znam da to nije skoro nikakav plus.user posted image Nazalost.

Direktna veza do poruke: 317
14.8.2014 22:21:59   
Sanjica26 RR
Bio je odlikas. Da je bio probisvet ne bih rekla ko mi je muz.user posted image
I ovi moji spavaju. Jos od sedam. Mm se pokupio i otisao i on da spava.

Direktna veza do poruke: 318
14.8.2014 22:34:30   
Misha i Ljisha
partibrejkeri ovi nasi muzeviuser posted image

Nego bre sad gledam niko nije komentarisao žezdu sto je nacrtala moja dusa cccc...

Direktna veza do poruke: 319
14.8.2014 22:35:27   
superm
Dobro vece, mamitas! Momci spavaju, a ja slusam Bajagin koncert. Nisam mogla da odem na Beer fest ali sam otvorila prozore i uzivam....uzivam...

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 320
14.8.2014 22:45:45   
Dada81
Dobro vece i od mene. Beba spava odavno,vec cekam da''zove'' da siki. Muz sad zaspao ovde kraj mene u dnevnom,a dete veliko danas spavalo ,pa je sada dole zeza babu i deda,a potrudila sam se malo pre da ga uspavam.
Ja klikcem i pratim vasuser posted image Sanjice,ja sam najmanje usamljena kada sam ovde,iskrenouser posted image mada jedno se vreme fokusiram na fb,pa sam stalno tamo,ne mogu se odlepim,sto me i iritira cesto,ali ostanem opet,cujem se sa dosta prijatelja iz vise mesta gde sam zivela,a ni ja nemam ovde neku blisku prijateljicu,cesto samuser posted image Ne moze to da zameni virtuelni svet,ali olaksa.
MLj,tebi se bas svasta izdesavalouser posted image A,vezano za obojene stvari,ne zam imas li DM radnju,tamo je pomglo,imaju dobre nemacke proizvode ,sto protiv fleka,sto za skidanje boja koje nisu trebale biti tu user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 321
14.8.2014 22:59:02   
Misha i Ljisha
cekam sad da zavrsi masina pa ce ponovo veniš da radi a ako ne uspem bas cu pogledati to u Dm-u

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 322
15.8.2014 7:24:20   
branki*
ajde,mame,ustajte,budjenjeuser posted image
danas ce izgleda biti prijatniji dan,malo je zasvezilo u odnosu na protekla 2 dana.boza ustao,ja za njim,pomislila ko zna kolikoo ima sati,kad ono 7.odoh da stavim kafu,pa redom...
i ja sam zeznula ves jednom,neka majica slucajno upala u beli ves,sve je roze bilo,nisam uspela da povratim belinu,ostalo je rozeuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 323
15.8.2014 7:40:55   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. I ja okasnila jutros. Vreme je fuj, bolje da je sunce. Juce mi je D bila u sorcu i kratkim rukavima a popodne sam joj obukla dugi rukav i trenerku. Bas nije normalno.

Vidim da je Serpicinom Tomi rodjendanuser posted image . Kad god cujem da je nekom prvi rodjendan set_im se kako su na jednom radiju cestitatlil pa rekli: "Srecan prvi rodjendan sestricu, zele ujak i ujna uz pesmu Zivio nam jos toliko" ahahaha... Znaci mm i ja se kidamo svaki put od smeha. Crnjak. al eto ljudi ne razmisljaju ehehhe

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 15.8.2014 7:49:22 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 324
15.8.2014 8:51:36   
emicaa
Dobro jutro,ovde po običaju kiša.Danas mi se mama vraća kući pa sam sva nikakva,baš sam navikla sa njom.
Idem sad da umjesim slatke kiflice da joj spakujem za put.

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

U velikoj dilemi...
Baby86

Za par meseci dobijamo novog clana porodice a mi i dalje u dilemi oko izbora imena... Pomozite nam!!!

Damnjan (15%)

Andrej (51%)

Aleksa (34%)

Ukupan broj glasova: 370

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here