Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 13.8.2014 23:26:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja uvek kazem to tako treba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 13.8.2014 23:49:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao ja danas nisam procitala novine. Ccccc. ova rr me totalno danas zabunila. Odoh mame na spavanje.Kuckamo se sutra ujutru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 13.8.2014 23:52:42
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dobro vece, mi do kasnije veceras setali jer je svrco spavao popodne pa smo malo produzili..Ubi ova sparina, svrco se sa drugarima iyigrao na ljuljaske i na igraliistu nekom malom, ali eto cim je dosao, istusirala sam ga,m;ekce i zaspao je ko top.Mada mi je cijeli dan kao nesto vruckast, moyda mi se cini, mjerila sam mu vatru...nema..
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 13.8.2014 23:56:26
|
|
|
|
Dada81
|
Vece Mtaj. Jeste bas,ja sve cekam malo sparina da izadje iz sobe,jos mi u potkrovlju bez klime. I moj David isto,aktivan mu dan,zaspao kao top.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 6:15:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Pa gde ste vi meni?? Niste se naspavale? hehehe... Promalja se sunce ali iskreno kod nas duva neki hladan vetar. Videcemo kakav ce biti dan. Sta cu ja sa svojom curom danas raditi? Moram nesto da smislim. Sutra mislim da je mozda vodim na bazen na spens. I to mislim da je vodim bez pelena. Idem sad bas tamo u temu o skidanju pelena da napisem koju Eh da znam, skupljacemo travu, D obozava da ubacuje travu u kolica. Moj vredni little helper.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 7:33:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Ispratila sam mm i Teodoru u vrtic. Videcu da li cu i danas da briskam po kuci i da li da se izvrnem. Inace u ovo vreme nisam budna. Mm me pusti da se naspavam. On spremi Teodoru za vrtic i izadju na prstice. Ovog puta sam se probudila zbog Sofije.Mozda sad i zaspim dok budem citala :)
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 7:43:48
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro i od mene... Mm nocas spavao u dnevnoj, pod klimom, bas je bilo vruce. Mi evo dva-tri dana nismo izlazili iz kuce (osim juce do dr), prevruce je, a M rano zaspi pa ne mozemo ni uvece.. Sanjice, kako cveklu? Nisam mu je nikada davala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 7:52:18
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,ja sam opet nocas ustajala da upalim klimu da bi mogle da spavamo danas idem da uradim nokte cupnem obrve i skinem nausnice MIRKAM ubaci malo parce cvekle u ostalo povrce i meso kad mu spremas rucak,nemoj veliko jer moze da bude kiselkasto pa da mu se ne svidi ,znaci prvo malo za pocetak da navikne
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 10:10:37
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro i od nas! S kim pijem ?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 10:29:59
|
|
|
|
mamin mish
|
Evo ja cu da ti pravim drustvo. Dugo me nije bilo taman da cujem sta ima novo?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 11:43:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan mame moja vec zaspala bogme u 11. Ja evo kuvam. valjda ju je ovo vreme smlatilo. Bas je bezveze, hocu sunce. Odoh mame da vidim sta ste jos pisale
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 13:05:43
|
|
|
|
superm
|
Evo me ponovo. Od jutros sam bas bila vredna Pronasla sam dadilju, mislim da je ova pun pogodak. Pomogla mi je jedna draga osoba da je pronadjem. Znate sta, ja imam mali broj prijatelja ali vredan. I, eto, kada treba, tu su da mi pomognu. Skuvala sam rucak, deca dremkaju, klima po prvi put ove godine radi... Kuckam i citam ovde na RR uz drugu kafu. Sta ima kod vas?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 13:15:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam od jutros ubacila u petu. Spremila rucak i peglala. Sad spremam neku posnu salatu za veceru. Mm je na hrono ishrani, pa onda svako vece spemam uvecce dorucak da imamo. I meni odgovara da se ne bakcem ujutruu. Tako da sam i ja na toj ishrrani i ako mi ne treba. Kod njega se vec vide rezultati. Veceras mozda odem na predstavu "Zenski kabare" ako se iskombinujem sa Sofijom.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 13:33:11
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame! Svasta sam poradila danas, bila i do mentora. Svecano obecavam da cu da nalegnem na knjigu, nema smisla, mentor mi je zlato, sakuplja rezultate a ja lenstvujem... Okrecem novi list. ljubim vas sve!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 13:36:43
|
|
|
|
superm
|
Bravo , Torbi! Ti si vredna zena od nauke i akcije. Ja verujem da ces sve stici.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 13:42:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Bas je bezveze, hocu sunce. MiLj, ti si u nekoj drugoj državi Kod nas je pakleno, ne znam šta ću sa sobom. Lepa vest je to što je sveki javila da ima viška ručka pa će nam doneti, jeeej
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.8.2014 13:44:15 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 13:43:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e evo i kod nas sad sija sunce ali se smenjuju oblaci stalno. MEni rucak i dalje u rerni mora da je struja jako slaba odlepicu, al dobro ova moja bas odvalila spavanje danaske
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 14:51:09
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Kod nas pakleno vruce, da klopnem nesto pa idemo do tempa
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 14:55:38
|
|
|
|
Sanchy
|
Sta je ovo i Problemi.....zakljucani ..au..citala sam sta se desavalo i iskreno ne mogu da verujem sta sam citala,nesto sam i preskakala jer nisam mogla ni da citam..takodje ne verujem da je Verolino trajno banovana iskreno jedna od retkih cije sam postove zapravo i citala sa zanimanjem..zao mi je,,takodje i Nine ona vise nece da dolazi ..ali dobro,ni jedna ni druga ne zive od RR pa mislim da im ni ove odluke nece tesko pasti ,mnoge interesantne clanice su davno otisle..pozdrav za sve njih ..M.spava,brcko se celo jutro u bazencicu ,uzivancija..rucak spremila svekrva,danas nista ne radim..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 15:01:05
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kod nas je pakleno, ne znam šta ću sa sobom. Lepa vest je to što je sveki javila da ima viška ručka pa će nam doneti, jeeej E bre, sveki... džaba što je spremila kad nije dovoljno kuvano... pirinač tvrd ko kamen, tikvice sirove. Jbg.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 16:22:07
|
|
|
|
dijana1*
|
Anci zato te je i zvala Mi bi trebali ujutru do 9 h izaci iz sobe pa kuci ali najverovatnije cemo veceras. Lakse je voziti nocu nego po suncu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 16:33:33
|
|
|
|
superm
|
Sanchy, kako si? Nije te bilo?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 17:30:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I tako sam deci napunila kadicu sa vodom i stavila na terasu da se kupaju. Kad vec ne mozemo na more barem ovako. Bas su uzivale. Posle je mm naisao, pa ih jecuvao dok sam oribala kupatilo. Idem veceraske na predstavu samo da mi se javi jedna forumasica Vika.. I takoc. Odoh sa citam Teodori "Milica nece da pozajmi svoje igracke".
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.8.2014 17:32:38 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 18:46:30
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: superm Sanchy, kako si? Nije te bilo? Dobro sam ,uglavnom cituckam nemam sta pametno da napisem..nego posto je tema problemi zakljucana ja samo da dodam da evo posle pet minuta na RR ,pri tom sam tu,izbaci me RR ,ne znam zasto se to desava ali stvarno ide na zivce
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 14.8.2014 20:37:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I tako propade mi predstava. Niko nece da ide. Posaljem drugoj drugarici poruku i ona je tek sad procitala poruku. Naravno uvek mi to radi. Svaki put je zovem i umesto odmah da mi kaze ne mogu, ona mi javi posle dva sata ili ne odgovori., Onda kaze kako nije dobila poruku, spavala je, tek joj je sad stigla poruka. I tako. Bas sam tuzna. Htela sam malo da izadjem, dosta mi je sedenja u kuci. Ocigledno niko necce da se druzi sa mnom. Ovo je verovatno trebalo u negativu. No, nema veze. Deca spavaju jos od 7. Mm gleda neke besplatne lekcije o programiranju. Razmisljam se da gledam neki online film ili da brisem u krevet.
|
Anketa
Pusenje u trudnocijelena038Jeste li pusile u trudnoci?Nisam pusac. (
40%)
Prestala sam pre trudnoce. (
9%)
Prestala sam kad sam zatrudnela. (
24%)
Smanjila sam pusenje. (
10%)
Ponekad. (
2%)
Pusila sam. (
14%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!