|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/14 [chat]
13.8.2014 23:26:20   
Misha i Ljisha
Ja uvek kazem to tako treba user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 276
13.8.2014 23:49:18   
Misha i Ljisha
Jao ja danas nisam procitala novine. Ccccc. ova rr me totalno danas zabunila. Odoh mame na spavanje.Kuckamo se sutra ujutru

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 277
13.8.2014 23:52:42   
mtajcica83
Dobro vece, mi do kasnije veceras setali jer je svrco spavao popodne pa smo malo produzili..Ubi ova sparina, svrco se sa drugarima iyigrao na ljuljaske i na igraliistu nekom malom, ali eto cim je dosao, istusirala sam ga,m;ekce i zaspao je ko top.Mada mi je cijeli dan kao nesto vruckast, moyda mi se cini, mjerila sam mu vatru...nema..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

Direktna veza do poruke: 278
13.8.2014 23:56:26   
Dada81
Vece Mtaj. Jeste bas,ja sve cekam malo sparina da izadje iz sobe,jos mi u potkrovljuuser posted image bez klime. I moj David isto,aktivan mu dan,zaspao kao top.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 279
14.8.2014 6:15:26   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Pa gde ste vi meni?? Niste se naspavale? hehehe... Promalja se sunce ali iskreno kod nas duva neki hladan vetar. Videcemo kakav ce biti dan. Sta cu ja sa svojom curom danas raditi? Moram nesto da smislim. Sutra mislim da je mozda vodim na bazen na spens. I to mislim da je vodim bez pelena. Idem sad bas tamo u temu o skidanju pelena da napisem kojuuser posted image

Eh da znam, skupljacemo travu, D obozava da ubacuje travu u kolica. Moj vredni little helper.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 280
14.8.2014 7:33:28   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Ispratila sam mm i Teodoru u vrtic. Videcu da li cu i danas da briskam po kuci i da li da se izvrnem. Inace u ovo vreme nisam budna. Mm me pusti da se naspavam. On spremi Teodoru za vrtic i izadju na prstice.user posted image Ovog puta sam se probudila zbog Sofije.Mozda sad i zaspim dok budem citala :)

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 281
14.8.2014 7:43:48   
mirkam
Jutro i od mene...
Mm nocas spavao u dnevnoj, pod klimom, bas je bilo vruce. Mi evo dva-tri dana nismo izlazili iz kuce (osim juce do dr), prevruce je, a M rano zaspi pa ne mozemo ni uvece..
Sanjice, kako cveklu? Nisam mu je nikada davala.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 282
14.8.2014 7:52:18   
doktorkakristal
jutro mame,ja sam opet nocas ustajala da upalim klimu da bi mogle da spavamo
danas idem da uradim nokte cupnem obrve i skinem nausnice
MIRKAM ubaci malo parce cvekle u ostalo povrce i meso kad mu spremas rucak,nemoj veliko jer moze da bude kiselkasto pa da mu se ne svidi ,znaci prvo malo za pocetak da navikne

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 283
14.8.2014 10:10:37   
superm
Dobro jutro i od nas! S kim pijem user posted image ?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 284
14.8.2014 10:29:59   
mamin mish
Evo ja cu da ti pravim drustvo.
Dugo me nije bilo taman da cujem sta ima novo?

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 285
14.8.2014 11:43:01   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame moja vec zaspala bogme u 11. Ja evo kuvam. valjda ju je ovo vreme smlatilo. Bas je bezveze, hocu sunce. user posted image

Odoh mame da vidim sta ste jos pisale

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 286
14.8.2014 13:05:43   
superm
Evo me ponovo. Od jutros sam bas bila vrednauser posted image Pronasla sam dadilju, mislim da je ova pun pogodak. Pomogla mi je jedna draga osoba da je pronadjem. Znate sta, ja imam mali broj prijatelja ali vredan. I, eto, kada treba, tu su da mi pomognu.
Skuvala sam rucak, deca dremkaju, klima po prvi put ove godine radi... Kuckam i citam ovde na RR uz drugu kafu.
Sta ima kod vas?

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 287
14.8.2014 13:15:39   
Sanjica26 RR
I ja sam od jutros ubacila u petu. Spremila rucak i peglala. Sad spremam neku posnu salatu za veceru. Mm je na hrono ishrani, pa onda svako vece spemam uvecce dorucak da imamo. I meni odgovara da se ne bakcem ujutruu. Tako da sam i ja na toj ishrrani i ako mi ne treba. user posted image Kod njega se vec vide rezultati.
Veceras mozda odem na predstavu "Zenski kabare" ako se iskombinujem sa Sofijom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 288
14.8.2014 13:33:11   
Torbica
Cao mame!
Svasta sam poradila danas, bila i do mentora. Svecano obecavam da cu da nalegnem na knjigu, nema smisla, mentor mi je zlato, sakuplja rezultate a ja lenstvujem... Okrecem novi list. ljubim vas sve!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 289
14.8.2014 13:36:43   
superm
Bravo , Torbi! Ti si vredna zena od nauke i akcije. Ja verujem da ces sve stici.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 290
14.8.2014 13:42:14   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Bas je bezveze, hocu sunce. user posted image

MiLj, ti si u nekoj drugoj državi user posted image

Kod nas je pakleno, ne znam šta ću sa sobom. Lepa vest je to što je sveki javila da ima viška ručka pa će nam doneti, jeeej user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 14.8.2014 13:44:15 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 291
14.8.2014 13:43:37   
Misha i Ljisha
e evo i kod nas sad sija sunce ali se smenjuju oblaci stalno. MEni rucak i dalje u rerni mora da je struja jako slaba odlepicu, al dobro ova moja bas odvalila spavanje danaske

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 292
14.8.2014 14:51:09   
doktorkakristal
Kod nas pakleno vruce, da klopnem nesto pa idemo do tempa

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 293
14.8.2014 14:55:38   
Sanchy
Sta je ovo i Problemi.....zakljucaniuser posted image ..au..citala sam sta se desavalo i iskreno ne mogu da verujem sta sam citala,nesto sam i preskakala jer nisam mogla ni da citam..takodje ne verujem da je Verolino trajno banovana iskreno jedna od retkih cije sam postove zapravo i citala sa zanimanjem..zao mi je,,takodje i Nine ona vise nece da dolazi ..ali dobro,ni jedna ni druga ne zive od RR pa mislim da im ni ove odluke nece tesko pasti ,mnoge interesantne clanice su davno otisle..pozdrav za sve njihuser posted image ..M.spava,brcko se celo jutro u bazencicu ,uzivancija..rucak spremila svekrva,danas nista ne radim..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

Direktna veza do poruke: 294
14.8.2014 15:01:05   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Kod nas je pakleno, ne znam šta ću sa sobom. Lepa vest je to što je sveki javila da ima viška ručka pa će nam doneti, jeeej user posted image

E bre, sveki... džaba što je spremila kad nije dovoljno kuvano... pirinač tvrd ko kamen, tikvice sirove. Jbg.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 295
14.8.2014 16:22:07   
dijana1*
Anci zato te je i zvalauser posted image
Mi bi trebali ujutru do 9 h izaci iz sobe pa kuci ali najverovatnije cemo veceras. Lakse je voziti nocu nego po suncu.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 296
14.8.2014 16:33:33   
superm
Sanchy, kako si? Nije te bilo?user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 297
14.8.2014 17:30:25   
Sanjica26 RR
I tako sam deci napunila kadicu sa vodom i stavila na terasu da se kupaju. Kad vec ne mozemo na more barem ovako. Bas su uzivale. Posle je mm naisao, pa ih jecuvao dok sam oribala kupatilo. Idem veceraske na predstavu samo da mi se javi jedna forumasica Vika.. I takoc. Odoh sa citam Teodori "Milica nece da pozajmi svoje igracke".user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.8.2014 17:32:38 >

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 298
14.8.2014 18:46:30   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: superm

Sanchy, kako si? Nije te bilo?user posted image

Dobro samuser posted image ,uglavnom cituckam nemam sta pametno da napisem..nego posto je tema problemi zakljucana ja samo da dodam da evo posle pet minuta na RR ,pri tom sam tu,izbaci me RR ,ne znam zasto se to desava ali stvarno ide na zivceuser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 299
14.8.2014 20:37:39   
Sanjica26 RR
I tako propade mi predstava. Niko nece da ide. user posted image Posaljem drugoj drugarici poruku i ona je tek sad procitala poruku. Naravno uvek mi to radi. Svaki put je zovem i umesto odmah da mi kaze ne mogu, ona mi javi posle dva sata ili ne odgovori., Onda kaze kako nije dobila poruku, spavala je, tek joj je sad stigla poruka. I tako. Bas sam tuzna.user posted image Htela sam malo da izadjem, dosta mi je sedenja u kuci. Ocigledno niko necce da se druzi sa mnom.user posted image
Ovo je verovatno trebalo u negativu. No, nema veze. Deca spavaju jos od 7. Mm gleda neke besplatne lekcije o programiranju. Razmisljam se da gledam neki online film ili da brisem u krevet.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Pusenje u trudnoci
jelena038

Jeste li pusile u trudnoci?

Nisam pusac. (40%)

Prestala sam pre trudnoce. (9%)

Prestala sam kad sam zatrudnela. (24%)

Smanjila sam pusenje. (10%)

Ponekad. (2%)

Pusila sam. (14%)

Ukupan broj glasova: 136

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here