Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (13.8.2014 23:06:20)
|
IZVORNA PORUKA: branki ljiso,ti uvek nadjes neke zanimljive ideje za zanimaciju i igru ,stvarno[sm=smiley1.gif] mtajcice,pa jeste sok,sokiras se kad udjes unutra,samo garderoba,garderoba,kutije,kutije i jedan veliki naduvani dusek po kome boza skace[sm=smiley29.gif] Dobro vece mame. Prvo da kazem da i ja imam sok sobu i isto je tako zovem. Pa gde mislite da gomilam silni ves koji perem a ne volim da peglam pa se nagomila pa smanjima pa nagomilam pa tako u krug. [sm=jezicek.gif] Ja mislim ko zivi u kuci mora imati šok sobu hahaha...to je sto bi rekao moj drugar iz Pariza LE MUST. [sm=zz_giggle.gif] Sto se tice igrarija i zanimacija Branki iskreno da ti kazem trudim koliko mogu. Eto napravila sam joj sto i stolice (sto je od dve palete i spreploca od gore a stolice od panjeva), napravila sam joj tablu (na paletu ukucala sperplocu i ofarbala sve, a sperplocu sam ofarbala bojom za table koja moze da ide na sve podloge tzv chalk board latex paint), ljuljaska, te sapunice, i svasta nesto. Same smo dobar deo dana, a pod same stvarno mislim same da ne vidimo zivu dusu nekad i ceo dan, moram nekako da je zanimam, animiram, da radim sa njom, na kraju krajeva da i meni bude zanimljivije. [sm=smiley36.gif] Bas kaze mm danas meni "Ti bi se ceo zivot samo igrala" [sm=sloncek.gif] Organizujem cesto druzenja sa njenim drugarima, eto trenutno mamim ljude da dodju i kazem im ajde dobicete lubenicu gratis ahhahaha...Pa onda nju vodim na druzenje i td. Ne valja da bude sama i samo sa mnom. Trudim se eto da je razonodim, igramo stalno (nisam videla dete koje vise igra od nje), crtamo, slazemo puzle (ako to moze puzlama da se nazove jos uvek su to oblici u sperploci nisu to jos puzle), eto sad je savladala npr sat od sperploce pa ubacujes brojeve redom. Ja se salim da vec zna sve brojeve posto zna koji deo gde ide [sm=jezicek.gif], hehehe genije ne zna da prica ali zna brojeve do 12 hahahah.... Moji spavaju, naravno. Ja sam uvek tajno na rr[sm=jezicek.gif], hahah stvarno tako ispada. dodjem eto kad ja nemam sna a ne zapostavljam clanove svoje porodice. Odoh da iscitam sta ste piskarale. Pozdrav mame
|
|
|
|