ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (26.8.2014 17:41:33)
|
Evo izvestaja od dr [sm=smiley36.gif] CTG-nista, rekao je da dodjem u cetvrtak ponovo na CTG, a ako ne bude nista ni za vikend u ponedeljak me hospitalizuje. Rekla sam mu da je prvi bio indukovan, na sta je on odgovorio: ne bih ja indukovao jos... sta god to znacilo. Rekla sam mu za anesteziologa, pozvao je zenu i objasnio joj moju situaciju, ona nije bila u gradu pa smo se dogovorili da me nazove i dogovorimo pregled. U razgovoru sa njom je rekao da najverovatnije necu do ponedeljka. Ej zene, toliko se cimam i bilo bi mi bas krivo da ne uspem da dobijem epidural.... Zezaju me svi kako cu u autu da se porodim [sm=smiley36.gif] Ipokrisia draga, opusti se malko, od samog pocetka si u grcu a to sto si osetila ja bih rekla da je beba stucala [sm=smiley1.gif] Bubulence, jeste... J je rodjena u 41+4 nedelji, indukcija naravno, ja i ne znam kako izgledaju kontrakcije. Miko, nadam se da ce nam se zelja ispuniti sto se epidurala tice [sm=smiley31.gif] Odoh u dvoriste, usla sam samo da vam iskucam izvestaj
|
|
|
|