eca89 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (25.8.2014 13:36:18)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Eco meni isto opada kosa katastrofalno, ali meni je počela da opada od prethodnog pobačaja/kiretaže. Pola kose nemam. Pre nego što sam ostala trudna, pila sam onaj fitoval kapsule i koristila fitoval šampon. Maaaaaaaaaalo je bilo bolje, ali ne nešto više. Tada sam i pitala da li smem to da pijem i u slučaju da sam trudna, moja dr je rekla da smem. Tamo su i tako samo b vitamini i još po koji. Ali čini mi se da sam se od toga samo gojila [sm=jezicek.gif] Opasno se lomim da li da kupim neko čudo kojim se prska kosa. Samo to možda nakon porođaja. Ako mi bude opadala kao prošli put posle porođaja ja ću ostati bez kose. Trco, ja cu zasad da probam da ovim uljem, drugarica mi kaze da bas pomaze, pa cu vidjeti. Mada, rekla sam ja svom dr.da mi opada, ali je njemu to normalno, kao na pocetku dok se plod ne formira, sve ce uzeti od mene, ili se kao nepravilno hranim, a moze biti i od hormona, jer je to ipak drugo stanje, nadam se da ce se popraviti. P.S. Trco, imas li ti stalno bivanje u Slo.mislim hoces li dobijati materinski od drzave?[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|